Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(maruša @ 2012 01 30, 18:12)
Na na prašom plačiau,

viskas prasidejo daugiau negu pries pora sav. , sportavau kaip visada, ir dariau pratimus pilvo presui, ir nesugebejau iki galo padaryti...ir tada sau pasakiau:" kai valgyti visokius saldumynus ir pyragus- tai gali, o kai reikia ka suvalgai sudeginti- tai jau nebegali ..'' IR tada , kazkas pas mane viduje pasikeite, tikiuosi ilgam ax.gif duodu vaikui bandeli, o pati net neimu, vis akyse matau kai viena paimsiu tai visa maiseli suvalgysiu ir is karto prisimenu kaip sunkiai poto reiks deginti tas bandeles...
Tai negaliu paaiskinti dabar, cia mano pasamonej kazkas susisuko...
Anksciau valgydavau 3 kartus per diena, ir daug..dabar valgau 3kartus+ 2 uzkandziai ir po mazai.. Svarbiausia savijauta super thumbup.gif thumbup.gif nezinau ar taip ilgai tempsiu, bet tikiuosi tox rezimas virs iprociu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 30, 12:36)
mhm tai Lietuvoj cia problemos.. ciut stryktelejus jau i radiatoriu ir drozia su saukstu 'ramiai' ale... bet ir esmes tai pakoreguoji pratima ar pakeiti ir ramu. ner cia ko pyktis, ar mirtinai nera butinas tas pratimas... vakare noris visiems tos ramybes...  ai kelios dienos ir vel gyvensiu savo ground floor'e kur galesiu rusio ziurkikes gasdinti biggrin.gif

as gyvenu name beveik nera gyventoju tai niekas nebarskina, bet uzuolaidu neturim dar, tai sakau visa gatve mato kaip as vakare sportuoju, galvoja gal kad cia vieno sportininko sporto sale isirengusi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras mergaites ir berniukai smile.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 30, 13:36)
mhm tai Lietuvoj cia problemos.. ciut stryktelejus jau i radiatoriu ir drozia su saukstu 'ramiai' ale... bet ir esmes tai pakoreguoji pratima ar pakeiti ir ramu. ner cia ko pyktis, ar mirtinai nera butinas tas pratimas... vakare noris visiems tos ramybes...  ai kelios dienos ir vel gyvensiu savo ground floor'e kur galesiu rusio ziurkikes gasdinti biggrin.gif

As del sitos priezasties sportuoju basa, didele tikimybe susitraumuot,bet ka daryt.Po mumis gyvena ypac ziezulinga moteris,nesinori burnos ausint del konfliktu.
QUOTE(summmer @ 2012 01 30, 19:04)
Sveikos  smile.gif

Man kažkaip šios dienos atrodo, kad jau ateina pavasaris  bigsmile.gif nesvarbu, kad beprotiškai šalta, bet svarbiausia, kad saulutė šviečia.

Galvojau šia savaitę nebebėgiosiu ir palauksiu kol atšils, bet...šiandien ryte taip gražiai saulute švietė, kad surizikavau ir nepasigailėjau  thumbup.gif kažkaip pirmus ratus jautėsi šaltis, o po to visiškai ne  smile.gif

Kokia saunuole, o kaip kvepuoji,per nosi? Man kazkaip einant uo tokio saltuko atrodo nosis uzssala biggrin.gif

Ziuriu dauk kam problemos su saldumynais.Prie saldumynu greit priprantama bet taip pat greit galima ir issigydyt nuo ju, tik siek tiek valios.O man tai beda su miltiniais,saldumynu gali ir nebut.Bet vat jei vakare pasidarau bliuda zaliu darzoviu tai taip ir svajoju apie puskepali ciabatos blush2.gif doh.gif O kur dar pica(kas kad namine) nesaldzios bandeles, mieliniai pyragai su nesaldziais ydarais....Valgyciau ir valgyciau, visa laime kad dabar labai tingiu kept biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tuoj baigsiu JM 30 day shred ir griebsiu 6 weeks 6 pack. Jau nekantrauju.

Kazkas klause del avalynes, as sportuoju su kedais.

Siandien uzsisakiau knygu apie LCHF (Low Carb High Fat) mityba. Ypac laukiu kepiniu knygos bigsmile.gif
Bandysiu pasiduoti sitai madai.
Atsakyti
O-pa-pa,taip taip,kažkada bandžiau atsisakyti miltinių,nes per daug gyvenimo užima...keletą dienų nevalgiau-nu nėr ką valgyt,kad būtų sotu blink.gif lotuliukas.gif aišku,norui esant įmanoma laisvai be jų,bet reikia kardinaliai kiekvieną dieną pertvarkyt,nes visur tie miltiniai doh.gif šiand valgiau diiidelį naminį kebabą,na,kad ir blogis tas lavašas blush2.gif bet naminis blush2.gif o toliau padažiukas iš naminio jogurto, salotytės,poras,paprikos,vištienos krūtinėlės faršas,kitos daržovės,nu žodžiu,nekaloringi produktai,bet kad jis baisiai didelis buvo biggrin.gif ,tai 700kcal... ale kaip skanu buvo,kepsiu dar savaitgalį wub.gif
tinute84,liuks,taip ir toliau thumbup.gif
maruša,šmaaaaukšt saldumynus pro langą laugh.gif
Atsakyti
O aš miltinių kol kas beveik nevalgau. Žinau, kad kai grįšiu namo mama kasdien bruks tuos miltinius patiekalus, bet kol kas naudojuos proga jų atsisakyti.

Šiandien kažkas man užplaukė ir persivalgiau riešutų ;/ jaučiuos dabar pilna, o dar JM laukia..

Tiem, kas baigėt JM 30 day shred- kokią po to programą ėmėt?
Atsakyti
labuka 4u.gif
dekui merginos kad paraginot, vakar susiemiau ir pasportavau, vis del to cia geriausias vaistas itampai nuimt ax.gif dabar irgi sedziu po sportuku, varske kramtau essen.gif ...
marusa, gerai sako Mo, bet zinau kaip sunku...mano mityba jau antra savaite tiksi kaip laikrodukas, tvarkingai....bet savaitgaliai, tai ...sunku net komentuot, tas pats kaip tau, netycia ikrentu ne i ta puoda kur reikia blush2.gif
saunuole tinute84 4u.gif
As Lt irgi nenoriu sokineti ant kaimynu galvu...yra stadionas, bet as ne begike doh.gif bet turiu begimo visa apranga(gavau dovanu)...tai ruosiu save moraliskai, kad gal pradeti begioti g.gif esu rasiusi kad begimo maratone su vaiku pernai dalyvavom(be jokio spec.pasiruosimo), tai siemet irgi noreciau sudalyvaut blush2.gif..bet jau noreciau biski prasilakscius but tongue.gif
Mo na tu cia sugundei su kebabais, gal 2 metus nesu valgius g.gif .....kaip uzsimaniau wacko.gif
sedindriuke, kaip tau bunifacijaus atostogos? vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 30, 22:02)
marusa, gerai sako Mo, bet zinau kaip sunku...mano mityba jau antra savaite tiksi kaip laikrodukas, tvarkingai....bet savaitgaliai, tai ...sunku net komentuot, tas pats kaip tau, netycia ikrentu ne i ta puoda kur reikia blush2.gif
saunuole tinute84 4u.gif
Mo na tu cia sugundei su kebabais, gal 2 metus nesu valgius g.gif .....kaip uzsimaniau

kaip tu šiand? 4u.gif
dėl tų nutrūkimų, visiems be išimties jų būna,na,ir ką,nieko,svarbu,kad tai netaptų daugiadienėmis,o visa kita sutvarkoma. Imkit,mergaitės 4u.gif 4u.gif Aš va kai nutrūkstu,tai ne tik savaitgaliui,ir mėnesiui galiu biggrin.gif va čia jau blogai doh.gif verysad.gif
Tai prašom į svečius savaitgalį biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz pagyras, tikiuosi, kad nesprogs bomba viena diena, ir nepradesiu visko sluoti is eiles lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas kur nors matėt internete http://www.10wbc.com/ iš kur būtų galima gauti nemokamą šitą programą smile.gif kažkaip gražiai kalba ir užkabino smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 30, 22:12)
kaip tu šiand?  4u.gif
dėl tų nutrūkimų, visiems be išimties jų būna,na,ir ką,nieko,svarbu,kad tai netaptų daugiadienėmis,o visa kita sutvarkoma. Imkit,mergaitės  4u.gif  4u.gif Aš va kai nutrūkstu,tai ne tik savaitgaliui,ir mėnesiui galiu  biggrin.gif va čia jau blogai  doh.gif  verysad.gif
Tai prašom į svečius savaitgalį  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

laba rytuka 4u.gif
gerai, aciu smile.gif cia mati kaip ziuresi i ta reikala,gali griauztis dienu dienom...o gali uzversti ta puslapi ir eiti toliau...ka dazniausiai stengiuosi ir daryti smile.gif esu optimiste su realizmo priemaisom biggrin.gif nu nezinau ar toks terminas yra blink.gif
atlekciau mielai i svecius, gausi recepciuku viesai pasidalinti, akis uzmerkiu kebabus matau doh.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif jei tik pora dienu nutruksti nuo grandines, tai man irgi atrodo menkniekis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 01 31, 00:09)
aciu mergaites uz pagyras, tikiuosi, kad nesprogs bomba viena diena, ir nepradesiu visko sluoti is eiles  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na dabar privalesi pavyzdingai maitintis mirksiukas.gif manau kartais tas viesas pasisakymas padeda laikytis... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

O-pa-pa dėl šalto oro, kuo daugiau bėgi, apšyli ir visiškai nesunku kvėpuoti pasidaro, atrodo, kad oras sušilo biggrin.gif

mandy333 būtinai prisijunk prie bėgiojančių, pats geriausias jausmas, kai prasibėgi bigsmile.gif kaip bėgiojančių temoj parašyta "Kai žmogus bėga, jis jaučiasi kaip paukštis danguje, nes visa kita lieka kažkur žemėje."
Beje mačiau tu lyg visą pabaigei p90x, kokie buvo pasiekimai bigsmile.gif

Vicious Vici ir aš vakar išjungiau šildymą, dar nėra kaitri bet tikrai jaučiasi, kad šilčiau tuose kambariuose, kur saulutė daugiau švietė smile.gif

Mo kebabai rolleyes.gif labai įdomu kokį padažiuką darai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 31 sausio 2012 - 07:38