Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas šaltas rytas 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 29, 23:20)
reik įtraukti į maldų sąrašą thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(linnn @ 2012 01 30, 09:22)
Tik kai nusipirkau svarstykles pasimatė koks kiekis yra šaukšto grietinės, cukraus ir kiek sveria pyragėliai
Tai dabar bandysiu ką nors keisti. Tikiuosi man pavyks.
nu labai labai super
vat žinok ir sakau, kad sportuoti bute labai nepatogu, jei galvoji apie kaimynus.

Liuks,puiki pradžia,įsivažiuosi,o paskui jau mintinai žinosi,kas kiek drinks_cheers.gif žinoma,pavyks,kitaip negali būti!!!
Dėl kaimynų,tai čia aš matau vienintelį pliusą gyvenant pirmame aukšte biggrin.gif Praktiškai visada stripinėju vakarais, o jei dar koks hantelis nukrenta (uups),tą akimirką džiaugiuosi,kad tik rūsio žiurkikės mano koncerto klauso lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 30, 10:04)
Labas šaltas rytas  4u.gif
drinks_cheers.gif
Liuks,puiki pradžia,įsivažiuosi,o paskui jau mintinai žinosi,kas kiek  drinks_cheers.gif žinoma,pavyks,kitaip negali būti!!!
Dėl kaimynų,tai čia aš matau vienintelį pliusą gyvenant pirmame aukšte  biggrin.gif Praktiškai visada stripinėju vakarais, o jei dar koks hantelis nukrenta (uups),tą akimirką džiaugiuosi,kad tik rūsio žiurkikės mano koncerto klauso  lotuliukas.gif  thumbup.gif

mhm tai Lietuvoj cia problemos.. ciut stryktelejus jau i radiatoriu ir drozia su saukstu 'ramiai' ale... bet ir esmes tai pakoreguoji pratima ar pakeiti ir ramu. ner cia ko pyktis, ar mirtinai nera butinas tas pratimas... vakare noris visiems tos ramybes... ai kelios dienos ir vel gyvensiu savo ground floor'e kur galesiu rusio ziurkikes gasdinti biggrin.gif
Atsakyti
Prisiduodu blush2.gif blush2.gif

liemuo 85
klubai 100
slaunis 57
svoris 64kg, norimas svoris 57kg.
ugis 1,70

ir mazdaug kaip atrodau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 30 sausio 2012 - 12:50
Labas, žmonės, jūs ką, darbų neturit, vos perskaičiau karsta.gif
Gyti, malonu susipažint drinks_cheers.gif
Naujokės, sveikos prisijungusios drinks_cheers.gif
mandy333, tu tai užpakalin prašaisi matau su savo nesportu cool.gif Nors iš aš ne ką geresnė mitybos srity, sportas pagal grafiką, bet savaitgalį apsivalgiau saldumynais. vienu žodžiu, padariau išvadą, kad esu abžora ir man negalima net minimalios jų dozės, nes po to savęs nesuvaldau. Nusprendžiau lygiai mėnesį iki kovo 1 d. saldumynus ir visokius sausainius, pyragus, bandeles apriboti. Gal tada įsišaknys įprotis saikingai juos valgyt. Tikiuosi.
Atsakyti
na ir prirasyta, reikia laiko skirti , kad viska perskaityti biggrin.gif
Gyti, smagu susipazinti 4u.gif 4u.gif
Ir vel nauja savaite, kaip laikas greitai eina, tai siaubas.. doh.gif Negaliu savim atsidziaugti, kaip su mityba susitvarkiau thumbup.gif thumbup.gif pati net stebiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 01 30, 16:05)
Negaliu savim atsidziaugti, kaip su mityba susitvarkiau  thumbup.gif  thumbup.gif  pati net stebiuosi  blush2.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Na na prašom plačiau, kaip ir ką konkrečiai susitvarkei, koks pvz. dienos meniu pas tave? Nes čia yra tokių, kurios niekaip susitvarkyt negali, jau net nervas jama, šią savaitę baigiu programą, iš 12 savaičių tik vieną savaitę sugebėjau be nuodėmių (t.y. saldumynų, apsirijimų ar alko) įgyvendint doh.gif Tai kas iš to sporto.. Na bet aš kelyyy kaip toj dainoj, vakar susipykom su vyru žiauriai, taaaip traukė bandelė su cinamonu ir šokolado plyta spintoj, BET pasakiau sau stop ir nuėjau pasportuoti, kaip sakoma, pradžia tinkama linkme padaryta smile.gif Dabar stengiuosi vadovautis posakiu "Live one day at a time and make it a masterpiece".
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 01 30, 12:12)

ir mazdaug kaip atrodau  blush2.gif

malonu susipažinti 4u.gif

QUOTE(tinute84 @ 2012 01 30, 15:05)
na ir prirasyta, reikia laiko skirti , kad viska perskaityti  biggrin.gif
Gyti, smagu susipazinti  4u.gif  4u.gif
Ir vel nauja savaite, kaip laikas greitai eina, tai siaubas.. doh.gif  Negaliu savim atsidziaugti, kaip su mityba susitvarkiau  thumbup.gif  thumbup.gif  pati net stebiuosi  blush2.gif

nu šaunuolė, o kaip susitvarkei.
O man nepavyksta, silpna valia, per pietus suvalgiau bulvinukų, tokie atrodė simpatiški, minkšti, kas man aktualu dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nu krč. Tai skrandis atkeršijo, ir rūgštys sukilo ir aplamai, jaučiu, buvo sustojęs doh.gif doh.gif
Atsakyti
"Live one day at a time and make it a masterpiece"

Labai teisingas posakis, daugiau tokių bigsmile.gif

Jau atsportavau visą savaitę 30 days shred, plius 8min pilvukui, ir jau matosi rezultatai thumbup.gif Na aišku ir mitybą pasitvarkiau. Kasdien daržovės, vaisiai, pieno produktai, miltinių patiekalų kaip ir atsisakiau. Dabar ir visos šokolado plytelės iškart nesuvalgau, ir didžiausios picos nebereikia, kas ankščiau labai sunkiai sekdavosi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Man kažkaip šios dienos atrodo, kad jau ateina pavasaris bigsmile.gif nesvarbu, kad beprotiškai šalta, bet svarbiausia, kad saulutė šviečia.

Galvojau šia savaitę nebebėgiosiu ir palauksiu kol atšils, bet...šiandien ryte taip gražiai saulute švietė, kad surizikavau ir nepasigailėjau thumbup.gif kažkaip pirmus ratus jautėsi šaltis, o po to visiškai ne smile.gif

O-pa-pa šaunuolė, kad būdama nestuke.gif sportuoji thumbup.gif

Šaunuolės tos, kuriom pavyko susitvarkyt mitybą bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena,
QUOTE(maruša @ 2012 01 30, 16:12)
vakar susipykom su vyru žiauriai

nu akurat tas pats, aš irgi susipykau doh.gif lotuliukas.gif

Už atsilaikymą 4u.gif Aš vakar labai gerai pasportavau, šiandien išeiginė.
Papildyta:
QUOTE(summmer @ 2012 01 30, 17:04)
šiandien ryte taip gražiai saulute švietė,

Aha, keista labai, užspigino taip namus, kad įdomus jausmas gavosi smile.gif Šildymą išjungiau, pačiai kūne karšta, o kojom vistiek nešilta su pakankamai šiltom kojinėm doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as irgi bandysiu valia ir ziuresiu meniu savo.. sian seimynai darau kotletus ir "svilpikus su grybu idaru" bandysiu kotletuka maziuka suvalgyt su darzoviu salotom smile.gif geriu daug arbatu,mate, zalia ir seip vaisines.. sokolado sian nevalgiau, tik maza gabaleli sakocio doh.gif blush2.gif

lipau ant savo vieno treniruoklio, kojytes apsilt, tai uzkaito gerai biggrin.gif vakare darysiu atsilenkimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 30 sausio 2012 - 17:16