kur jus cia vieni kitus matot?
ne nu mirtis.. valgo torta ir dar cepsi i ausy sakau bandyk bandyk kantrybe, tveriu dar kolkas eisiu morka nusiskust
QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 22:40)
kur jus cia vieni kitus matot?
ne nu mirtis.. valgo torta ir dar cepsi i ausy sakau bandyk bandyk kantrybe, tveriu dar kolkas eisiu morka nusiskust
prieš porą puslapiukų
dėl saldumynų,aš kadaise buvau potenciali ligonė. Siaubas,kiek aš jų ėsdavau ir šventai buvau įsitikinus,kad man jau kažkokia priklausomybė nuo jų,neištverčiau nė dienos. Vieną kartą,kai jau nebetilpau pro duris, pasakiau sau:ganaaa pats efektyviausias metodas iš pradžių buvo nėjimas į parduotuvę,o jei ir reikėdavo,tiesiai prie reikiamų produktų,pro saldumynų skyrių kaip kulipka,nė seilės nepavarvinant. Kai ėmiau vengti tų nuodėmingų vietų,kažkas viduje apsikeitė(o iš pradžių buvo sunkuuuu),įvyko perversmas
Šiai dienai priklausoma nesu ,juos tikrai mėgstu,o ypatingai naminį tortą ,bet pirmiausia,gerai pagalvoju,ar suvalgius tą kalorijų bombelę pasitenkinsiu,nereiks dar ir dar,be to,ar yra iš to nauda-penkiaminutė,ne daugiau pati turiu saldų hobį,bet gaminimo procesas,t.y.įvairūs paragavimai man buvę nebuvę
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 22:49)
prieš porą puslapiukų
dėl saldumynų,aš kadaise buvau potenciali ligonė. Siaubas,kiek aš jų ėsdavau ir šventai buvau įsitikinus,kad man jau kažkokia priklausomybė nuo jų,neištverčiau nė dienos. Vieną kartą,kai jau nebetilpau pro duris, pasakiau sau:ganaaa pats efektyviausias metodas iš pradžių buvo nėjimas į parduotuvę,o jei ir reikėdavo,tiesiai prie reikiamų produktų,pro saldumynų skyrių kaip kulipka,nė seilės nepavarvinant. Kai ėmiau vengti tų nuodėmingų vietų,kažkas viduje apsikeitė(o iš pradžių buvo sunkuuuu),įvyko perversmas
Šiai dienai priklausoma nesu ,juos tikrai mėgstu,o ypatingai naminį tortą ,bet pirmiausia,gerai pagalvoju,ar suvalgius tą kalorijų bombelę pasitenkinsiu,nereiks dar ir dar,be to,ar yra iš to nauda-penkiaminutė,ne daugiau pati turiu saldų hobį,bet gaminimo procesas,t.y.įvairūs paragavimai man buvę nebuvę
matyt praleidau ta psl. db jau maciau
as saldainiu neperku bet uztat mama atvaziuoja kiekviena sav. beveik tai atveza nemazai ju o vaikams gi daug negalima, kad greiciau pabaigt tai man arba vyrui tenka juos krimst ismest gaila
nu as dar pro duris telpu, dar ir vietos lieka tik tiek kad nepatenkinta savom formom o ir pakrites svoris buvo per tris menesius uzsiauginau kokius 6kg. o mano jie matosi ant slaunu galetu (.) situ but
QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 23:02)
kad greiciau pabaigt tai man arba vyrui tenka juos krimst
išeitis-turėti begalę draugiškų kaimynų,kuriuos kas dieną kviestum kavintis ir saldintis,kitaip tariant,turėti kam iškišti
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 23:04)
išeitis-turėti begalę draugiškų kaimynų,kuriuos kas dieną kviestum kavintis ir saldintis,kitaip tariant,turėti kam iškišti
jau sita buvau sugalvojus, tik kad va nenusnesi kinder sokoladuku o ir turiu kelias kaimynes (pencininkes) tai kai susitinku ikisa po kelis sokoladus merginom tik aciu pasakau ir namo i spintele dar seniau anytai i maisely dedavau ir i lt siusdavau bet jau ir ta prisikaupe sako nebesiusk, kelnes nebeuzsisega
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 23:08)
geras
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 17:18)
oi, o šiaip tai norėčiau apie 1600-1800 suvartoti. Bet savaitgaliais dažnai būna viršijimai tai tikrai. O ir šiokiomis dienomis neaišku ar nebūna, nes nesekdavau ir labai kitaip įsivaizduodavau pyragų svorius . Tik kai nusipirkau svarstykles pasimatė koks kiekis yra šaukšto grietinės, cukraus ir kiek sveria pyragėliai .
Tai dabar bandysiu ką nors keisti. Tikiuosi man pavyks.
QUOTE(o-pa-pa @ 2012 01 29, 19:15)
Jungiuosi vel prie jusu,jei priimsit Pries gerus penkis menesius aktyviai kartu su jumis sportavau,tada suzinojau kad Pirma trimestra buvau rami,dabar vel norisi sportuot.Tiesa, apie sportuojancias nestukes yra tema, bet ten veiksmo nera,su jumis smagiau
nu labai labai super
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 29, 21:34)
atlikau 1000 reps workout is Bodyrocker'iu (puse to workout) ir tada ZWOD1. Slapia kaip varliuks buvau. atostogos Lietuvoje neismuse is veziu tik Jump Tuck darant (nors tikrai netauksiu i grindis kaip dramblys... ) bet jau i radiatorius pabarbeno kaimynai ... tik po 3 suoliuku... sikniai... o kad pas juos uzzviegia kazkas... eh ta netolerancija
vat žinok ir sakau, kad sportuoti bute labai nepatogu, jei galvoji apie kaimynus. O po mumis tokia faina močiutė gyvena, kad man sportuojant prieš šešias labai labai nesinori jai virš lovos šokinėti.
vakar pries einant miegot dar koki 10min. pasportavau bet taip parastai pritupimu ir pilvo presui, o jau vyras kad juokino visokiais garsais sako visai man jau smegenai susisuko
reiktu pasirasyt meniu ka cia valgyt
mano mazoji kazkur paslepe cm, nerandu.. eisim veliau i lauka nusipirksiu nauja
reiktu pasirasyt meniu ka cia valgyt
mano mazoji kazkur paslepe cm, nerandu.. eisim veliau i lauka nusipirksiu nauja
sveikutes merginos
soriukas ,kad buvau dingus,bet buvo uzluzes internetas tai neprisidejau prie jusu , sportuot tebesportuoju,na tik vaiksciojima sustojau,nes orai nekokie buvo reiks sendien vel pradet vaiksciot. apimciu ir nesimatavau,nes mm arteja tai jauciu ,kad pustis pradejau jau,tai nenoriu nuotaikos gadintis pamacius skaiciukus
kaip jums sekasi?
soriukas ,kad buvau dingus,bet buvo uzluzes internetas tai neprisidejau prie jusu , sportuot tebesportuoju,na tik vaiksciojima sustojau,nes orai nekokie buvo reiks sendien vel pradet vaiksciot. apimciu ir nesimatavau,nes mm arteja tai jauciu ,kad pustis pradejau jau,tai nenoriu nuotaikos gadintis pamacius skaiciukus
kaip jums sekasi?