Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kur jus cia vieni kitus matot?

ne nu mirtis.. valgo torta ir dar cepsi i ausy doh.gif sakau bandyk bandyk kantrybe, tveriu dar kolkas biggrin.gif eisiu morka nusiskust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 22:40)
kur jus cia vieni kitus matot?

ne nu mirtis.. valgo torta ir dar cepsi i ausy doh.gif sakau bandyk bandyk kantrybe, tveriu dar kolkas biggrin.gif eisiu morka nusiskust biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prieš porą puslapiukų smile.gif
dėl saldumynų,aš kadaise buvau potenciali ligonė. Siaubas,kiek aš jų ėsdavau blink.gif ir šventai buvau įsitikinus,kad man jau kažkokia priklausomybė nuo jų,neištverčiau nė dienos. Vieną kartą,kai jau nebetilpau pro duris, pasakiau sau:ganaaa doh.gif pats efektyviausias metodas iš pradžių buvo nėjimas į parduotuvę,o jei ir reikėdavo,tiesiai prie reikiamų produktų,pro saldumynų skyrių kaip kulipka,nė seilės nepavarvinant. Kai ėmiau vengti tų nuodėmingų vietų,kažkas viduje apsikeitė(o iš pradžių buvo sunkuuuu),įvyko perversmas biggrin.gif g.gif
Šiai dienai priklausoma nesu lotuliukas.gif ,juos tikrai mėgstu,o ypatingai naminį tortą wub.gif ,bet pirmiausia,gerai pagalvoju,ar suvalgius tą kalorijų bombelę pasitenkinsiu,nereiks dar ir dar,be to,ar yra iš to nauda-penkiaminutė,ne daugiau schmoll.gif pati turiu saldų hobį,bet gaminimo procesas,t.y.įvairūs paragavimai man buvę nebuvę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 22:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prieš porą puslapiukų smile.gif
dėl saldumynų,aš kadaise buvau potenciali ligonė. Siaubas,kiek aš jų ėsdavau  blink.gif ir šventai buvau įsitikinus,kad man jau kažkokia priklausomybė nuo jų,neištverčiau nė dienos. Vieną kartą,kai jau nebetilpau pro duris, pasakiau sau:ganaaa  doh.gif pats efektyviausias metodas iš pradžių buvo nėjimas į parduotuvę,o jei ir reikėdavo,tiesiai prie reikiamų produktų,pro saldumynų skyrių kaip kulipka,nė seilės nepavarvinant. Kai ėmiau vengti tų nuodėmingų vietų,kažkas viduje apsikeitė(o iš pradžių buvo sunkuuuu),įvyko perversmas  biggrin.gif  g.gif
Šiai dienai priklausoma nesu  lotuliukas.gif ,juos tikrai mėgstu,o ypatingai naminį tortą  wub.gif ,bet pirmiausia,gerai pagalvoju,ar suvalgius tą kalorijų bombelę pasitenkinsiu,nereiks dar ir dar,be to,ar yra iš to nauda-penkiaminutė,ne daugiau  schmoll.gif pati turiu saldų hobį,bet gaminimo procesas,t.y.įvairūs paragavimai man buvę nebuvę  schmoll.gif

doh.gif matyt praleidau ta psl. db jau maciau hihihi.gif

as saldainiu neperku schmoll.gif bet uztat mama atvaziuoja kiekviena sav. beveik tai atveza nemazai ju doh.gif o vaikams gi daug negalima, kad greiciau pabaigt tai man arba vyrui tenka juos krimst lotuliukas.gif ismest gaila blush2.gif
nu as dar pro duris telpu, dar ir vietos lieka biggrin.gif tik tiek kad nepatenkinta savom formom o ir pakrites svoris buvo per tris menesius uzsiauginau kokius 6kg. o mano jie matosi ant slaunu doh.gif galetu (.) situ but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 23:02)
kad greiciau pabaigt tai man arba vyrui tenka juos krimst

išeitis-turėti begalę draugiškų kaimynų,kuriuos kas dieną kviestum kavintis ir saldintis,kitaip tariant,turėti kam iškišti biggrin.gif
Atsakyti
http://www.demotyvac...ve-1358009.html lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 23:04)
išeitis-turėti begalę draugiškų kaimynų,kuriuos kas dieną kviestum kavintis ir saldintis,kitaip tariant,turėti kam iškišti  biggrin.gif

jau sita buvau sugalvojus, tik kad va nenusnesi kinder sokoladuku biggrin.gif o ir turiu kelias kaimynes (pencininkes) tai kai susitinku ikisa po kelis sokoladus merginom biggrin.gif tik aciu pasakau ir namo i spintele biggrin.gif dar seniau anytai i maisely dedavau ir i lt siusdavau bet jau ir ta prisikaupe sako nebesiusk, kelnes nebeuzsisega lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 23:08)

geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 23:08)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 23:13)

reik įtraukti į maldų sąrašą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 29, 16:20)
reik įtraukti į maldų sąrašą thumbup.gif

Super butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 17:18)

ojeeeej,mažai...... o normaliai kiek suvartoji,ne šiuo laikotarpiu?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi, o šiaip tai norėčiau apie 1600-1800 suvartoti. Bet savaitgaliais dažnai būna viršijimai tai tikrai. O ir šiokiomis dienomis neaišku ar nebūna, nes nesekdavau ir labai kitaip įsivaizduodavau pyragų svorius lotuliukas.gif . Tik kai nusipirkau svarstykles pasimatė koks kiekis yra šaukšto grietinės, cukraus ir kiek sveria pyragėliai lotuliukas.gif .
Tai dabar bandysiu ką nors keisti. Tikiuosi man pavyks.

QUOTE(o-pa-pa @ 2012 01 29, 19:15)

Jungiuosi vel prie jusu,jei priimsit ax.gif Pries gerus penkis menesius aktyviai kartu su jumis sportavau,tada suzinojau kad nestuke.gif Pirma trimestra buvau rami,dabar vel norisi sportuot.Tiesa, apie sportuojancias nestukes yra tema, bet ten veiksmo nera,su jumis smagiau blush2.gif

nu labai labai super

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 29, 21:34)
atlikau 1000 reps workout is Bodyrocker'iu (puse to workout) ir tada ZWOD1. Slapia kaip varliuks buvau. atostogos Lietuvoje neismuse is veziu biggrin.gif tik Jump Tuck darant (nors tikrai netauksiu i grindis kaip dramblys... ) bet jau i radiatorius pabarbeno kaimynai ... tik po 3 suoliuku... sikniai... o kad pas juos uzzviegia kazkas... biggrin.gif eh ta netolerancija biggrin.gif

vat žinok ir sakau, kad sportuoti bute labai nepatogu, jei galvoji apie kaimynus. O po mumis tokia faina močiutė gyvena, kad man sportuojant prieš šešias labai labai nesinori jai virš lovos šokinėti.
Atsakyti
vakar pries einant miegot dar koki 10min. pasportavau bet taip parastai pritupimu ir pilvo presui, o jau vyras kad juokino visokiais garsais lotuliukas.gif sako visai man jau smegenai susisuko biggrin.gif
reiktu pasirasyt meniu ka cia valgyt g.gif

mano mazoji kazkur paslepe cm, nerandu.. eisim veliau i lauka nusipirksiu nauja smile.gif
Atsakyti
sveikutes merginos 4u.gif
soriukas ,kad buvau dingus,bet buvo uzluzes internetas tai neprisidejau prie jusu , sportuot tebesportuoju,na tik vaiksciojima sustojau,nes orai nekokie buvo blush2.gif reiks sendien vel pradet vaiksciot. apimciu ir nesimatavau,nes mm arteja tai jauciu ,kad pustis pradejau jau,tai nenoriu nuotaikos gadintis pamacius skaiciukus smile.gif
kaip jums sekasi? ax.gif
Atsakyti