Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 29, 18:50)
WOW Gyti mirksiukas.gif ...bet mes tave nuoga norejom apziuret blush2.gif (na trumpikes gali pasilikt blush2.gif )

Aaa. Tokiu nuotrauku kolkas neturiu, taciau kai bus proga butinai nusifotografuosiu smile.gif
Atsakyti
Šiandien pradėjau Biggest loser žiūrėt. Tai kiek įkvėpimo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pagaliau mano mėlynės nuo lanko sumažėjo, tai eisiu sukt ir cardio ką nors pasidaryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 29, 21:42)
Ne visiem gi salutiniai poveikiai reiskiasi.Be to,as ilgiau "vartojau"  smile.gif  Man tiesiog tada labai itampa buvo,baisu nakti stoty vienai. taip ir atsitiko...

Perziurejau ta manksta nestukem,tai iki tol nesportavusioms nerekomenduociau tikrai.

As pries nestuma, o pasirodo ir pirma nestumo menesi doh.gif sportavau su Turbo fire.O ten auksto intensivumo kardio treniruotes.Penkios arba sesios treniruotes per savaite.na o visai nesportavusiom tai taip,geriausias sportas butu dauk vaiksciot arba plaukiot
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 16:43)
o ir kaip atsisakyt saldumynu? doh.gif  biggrin.gif

Chromo vartojimas gali sumazinti poreiki saldumynams. Na, o labiausiai, tai zinoma valios ugdymas.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 22:15)
Chromo vartojimas gali sumazinti poreiki saldumynams. Na, o labiausiai, tai zinoma valios ugdymas.

Saldumynam,kaip ir kofeinui,nikotinui atsiranda priklausomybe. Ir mazinti rekomenduojama po truputi. Taip sveikiau ir veiksmingiau. Isbandyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2012 01 29, 19:15)
Ale kaip idomiai, as penkis metus lankiau,bet as lankiau ne savygina o tradicine  shotokan karate,man niekad nebuvo tokiu pasekmiu smile.gif

Jungiuosi vel prie jusu,jei priimsit ax.gif Pries gerus penkis menesius aktyviai kartu su jumis sportavau,tada suzinojau kad nestuke.gif Pirma trimestra buvau rami,dabar vel norisi sportuot.Tiesa, apie sportuojancias nestukes yra tema, bet ten veiksmo nera,su jumis smagiau blush2.gif

Aš bandžiau karate, tai ten kitaip ir man nepatiko, na aišku, gal treneris ne koks dar... O aš lankiau kurį laiką tokį kaip Rusijos kareivinių kovinį sportą, tai tada tai ryškiai norėjosi gintis/pulti doh.gif

Nu šaunuolė, pagarba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 20:15)

4u.gif tikrai taip..bandysiu smile.gif ir del chromo, reiktu pasitart su gyd, turiu problemu su skydliauke, geriu nemaza doze tiroksino wink.gif
QUOTE(NIDA @ 2012 01 29, 20:26)
Saldumynam,kaip ir kofeinui,nikotinui atsiranda priklausomybe. Ir mazinti rekomenduojama po truputi. Taip sveikiau ir veiksmingiau. Isbandyta 4u.gif

na kavos galeciau ir negert, galiu ja pakeits i zalia arbata, rukyt nerukau schmoll.gif bet va saldumynai irgi gali nebut beveik visa men. bet kai jau arteja mmm,dienos tai tada norisi ir daug doh.gif
drauge dave patarima nori saldainio, isgerk pomidoru sulciu biggrin.gif
nu ka atsilaikiau pries seimos vakariene, uzsiprase keptu bulviu biggrin.gif p.s mano vyras kudas kaip dviratis, jis gali valgyt daug ir bet ko nepriauga svorio, nors skundziasi kad noretu priaugti kokius 10kg. sakau kad taip butu galima dovanot, padovanociau savo biggrin.gif dukra irgi kuda-i teva.. bet ji pas mane poniska, neviska valgo del to biggrin.gif ir dar suguls seima bandysiu pasportuot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 29 sausio 2012 - 20:48
QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 22:42)
4u.gif tikrai taip..bandysiu smile.gif ir del chromo, reiktu pasitart su gyd, turiu problemu su skydliauke, geriu nemaza doze tiroksino wink.gif

na kavos galeciau ir negert, galiu ja pakeits i zalia arbata, rukyt nerukau schmoll.gif  bet va saldumynai irgi gali nebut beveik visa men. bet kai jau arteja mmm,dienos tai tada norisi ir daug doh.gif
drauge dave patarima nori saldainio, isgerk pomidoru sulciu biggrin.gif
nu ka atsilaikiau pries seimos vakariene, uzsiprase keptu bulviu biggrin.gif p.s mano vyras kudas kaip dviratis, jis gali valgyt daug ir bet ko nepriauga svorio, nors skundziasi kad noretu priaugti kokius 10kg. sakau kad taip butu galima dovanot, padovanociau savo biggrin.gif dukra irgi kuda-i teva.. bet ji pas mane poniska, neviska valgo del to biggrin.gif ir dar suguls seima bandysiu pasportuot ax.gif

Mano vyras irgi verkia del svorio. Ir labai pyksta,kad visur kalbama tik apie tai,kaip numesti svorio,o kaip pastoreti-niekur. Parodau jam tema,kur apie pastorejima kalba,tai pyksta,kad ten valgyt daugiau ir riebiau liepia,o jam tas nepadeda smile.gif
Atsakyti
atlikau 1000 reps workout is Bodyrocker'iu (puse to workout) ir tada ZWOD1. Slapia kaip varliuks buvau. atostogos Lietuvoje neismuse is veziu biggrin.gif tik Jump Tuck darant (nors tikrai netauksiu i grindis kaip dramblys... ) bet jau i radiatorius pabarbeno kaimynai ... tik po 3 suoliuku... sikniai... o kad pas juos uzzviegia kazkas... biggrin.gif eh ta netolerancija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 29, 22:20)
Mano vyras irgi verkia del svorio. Ir labai pyksta,kad visur kalbama tik apie tai,kaip numesti svorio,o kaip pastoreti-niekur. Parodau jam tema,kur apie pastorejima kalba,tai pyksta,kad ten valgyt daugiau ir riebiau liepia,o jam tas nepadeda  smile.gif

Vienintele iseitis, atmetus visus variantus kenkiancius sveikatai, kaip kasdien sedejimas mcdonalde ar pan. ir lieka valgyti daug bei sportuoti. Aisku, bet kokiu atveju, svoris greit neaugs (irgi nuo zmogaus priklauso).
Trumpai tariant, suvartojamu kaloriju kiekis, turi virsyti sudeginamu kieki per diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 29 sausio 2012 - 21:54
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 01 29, 21:34)
atlikau 1000 reps workout is Bodyrocker'iu (puse to workout) ir tada ZWOD1. Slapia kaip varliuks buvau. atostogos Lietuvoje neismuse is veziu biggrin.gif tik Jump Tuck darant (nors tikrai netauksiu i grindis kaip dramblys... ) bet jau i radiatorius pabarbeno kaimynai ... tik po 3 suoliuku... sikniai... o kad pas juos uzzviegia kazkas... biggrin.gif eh ta netolerancija biggrin.gif

lotuliukas.gif
Kiek būsi LT? Netoli manęs bazuojiesi,gal į svetukus kada mirksiukas.gif

Gyti,vis pažiūriu tavo foto,labai simpatiškas esi mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

O maniškis nebegalėjo žiūrėt,kaip brangioji sportinasi,ėmė ir vėl atrado kiek užmestą sportą,nes pilvūzas užaugo lotuliukas.gif jau apie 8kg nurideno thumbup.gif bet tai ot neteisybė,visi pastebėjo,kad sukūdęs,aikčioja,o jam tik ant pilvo ir teužsideda tie kg,tai aiškiai matosi,kad pilvas sumažėjęs,o va aš tiek numesčiau,niekas nė neįtarų devil.gif
Užpernai,kai numečiau beveik 30kg,na,tik po kokių 20 jau pradėjo matytis,kad kažkas nukrito biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 23:13)
Gyti,vis pažiūriu tavo foto,labai simpatiškas esi  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti