Laba...atejau rura atstacius...nu reikia spyrio jau 4 diena be sporto.... ...turiu tam pasiteisinima,bet....
Vilmac as irgi tave daznai uztinku pas mus sveciuose, irgi vis knietejo pas mus pakviesti...bet MO aplenke mane...junkis
WOW Gyti ...bet mes tave nuoga norejom apziuret (na trumpikes gali pasilikt )( negaliu patiket kad cia ta parasiau, matai MO progresas mano nedrasume ir gedingume )
Eddi ir KolJe sveikos prissijungusios
na su salumynais tai cia labiausai ju norisi pries mmm bandysiu atsilaikyt
turiu tokius :
kazkas panasaus tik kad gumos rankom ir ne ejimo budu bet toks ale kraipymas sikniuko nzn kaip paaiskint ir nzn ar efektingi
turiu tokius :
kazkas panasaus tik kad gumos rankom ir ne ejimo budu bet toks ale kraipymas sikniuko nzn kaip paaiskint ir nzn ar efektingi
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 29, 19:50)
WOW Gyti ...bet mes tave nuoga norejom apziuret
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 29, 17:50)
Laba...atejau rura atstacius...nu reikia spyrio jau 4 diena be sporto.... ...turiu tam pasiteisinima,bet....
Vilmac as irgi tave daznai uztinku pas mus sveciuose, irgi vis knietejo pas mus pakviesti...bet MO aplenke mane...junkis
WOW Gyti ...bet mes tave nuoga norejom apziuret (na trumpikes gali pasilikt )( negaliu patiket kad cia ta parasiau, matai MO progresas mano nedrasume ir gedingume )
o kas yra,kas nutiko ?
davai,pasportuojam šiand,man ale išeiginė,bet noriu pajudėt po nejudraus savaitgalio,prasitestuosiu pagal tą Insanity negriuką pramogai
QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 18:20)
na su salumynais tai cia labiausai ju norisi pries mmm bandysiu atsilaikyt
turiu tokius :
turiu tokius :
kaip suprantu,abu yra steperiai bet koks judėjimas yra gerai,bet vien treniruoklio neužteks
QUOTE(Eddii @ 2012 01 29, 14:28)
sveikos
... taciau kilo klausimas, kurie pratimai skirti butent riebalams deginti?
... taciau kilo klausimas, kurie pratimai skirti butent riebalams deginti?
Sveika prisijungus Labai paprastai ir nemoksliskai paaiskinsiu- riebaliukus degina greiti pratimai,o augina leti.
QUOTE(NIDA @ 2012 01 29, 19:36)
Sveika prisijungus Labai paprastai ir nemoksliskai paaiskinsiu- riebaliukus degina greiti pratimai,o augina leti.
as sian dviguba darau, nes vakar nedariau, tai ryte dariau, ir eisiu vakare tuoj, o gali but kad po dvieju dienu sporto pameciau 1 cm??? man rodos per anksti dar
QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 17:43)
Sveikos.. jungiuos ir as i jusu bury.. labai daug nenoriu nukratyt kg. bet noriu padailint savo formas, kadangi po gimdymo jau praejo 1,5 metu, tai sakau jau reiktu, vasara visgi arteja aisku kaip ir pas visas, pilvas, kojos,krutine pastangrint aktualiausia
tik kad beda, kiek vis pradedu namie sportuot, vis po kokiu dvieju savaiciu metu,vienai neidomu namie turiu kelis treniruoklius o ir kaip atsisakyt saldumynu?
tik kad beda, kiek vis pradedu namie sportuot, vis po kokiu dvieju savaiciu metu,vienai neidomu namie turiu kelis treniruoklius o ir kaip atsisakyt saldumynu?
Junkis junkis Prisidavinek cia savo ismatavimus,dazniau uzeik ir pamatysi,sportuosis lengviau ir linksmiau. As irgi,kol viena sportavau,tai taaaip nuobodu,kazkokia monotonija.O kai prisijungiau prie sitos temeles,tai dabar saziningai stengiuosi sportuot kai tik galiu. pasiskaita,kaip kitos merginos sportuoja,tai motyvacijos daugiau atsiranda
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 18:34)
o kas yra,kas nutiko ?
davai,pasportuojam šiand,man ale išeiginė,bet noriu pajudėt po nejudraus savaitgalio,prasitestuosiu pagal tą Insanity negriuką pramogai
kaip suprantu,abu yra steperiai bet koks judėjimas yra gerai,bet vien treniruoklio neužteks
greiciausia kad taip ir vadinasi tai zinoma kad neuzteks teks padirbeti ir paciai susiimti
ismatavimus priduosiu ryt
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 29, 20:40)
as sian dviguba darau, nes vakar nedariau, tai ryte dariau, ir eisiu vakare tuoj, o gali but kad po dvieju dienu sporto pameciau 1 cm??? man rodos per anksti dar
Nezinau,geriau nepersistengt.. Gal vakare,jei jau labai nori,kokiu tempimo pratimuku padaryk,po nesunkaus apsilimo. Cia kaip su vaistais,negali kompensuoti praleistos dienos. Persistengimas tikrai ne i nauda.
O tas 1cm tai gali buti tai,kad raumenukai patine buvo pradejus sportuot,po to atslugo. Ar skysciu organizme pamazejo.
QUOTE(NIDA @ 2012 01 28, 20:50)
Oj negaliu Prisiminiau,kaip ir man buvo pasireiskes tas salutinis poveikis po karate treniruociu.
Ale kaip idomiai, as penkis metus lankiau,bet as lankiau ne savygina o tradicine shotokan karate,man niekad nebuvo tokiu pasekmiu
Jungiuosi vel prie jusu,jei priimsit Pries gerus penkis menesius aktyviai kartu su jumis sportavau,tada suzinojau kad Pirma trimestra buvau rami,dabar vel norisi sportuot.Tiesa, apie sportuojancias nestukes yra tema, bet ten veiksmo nera,su jumis smagiau
Sportuoju pagal situos pratimus http://www.youtube.c...8872451F0FBFDDE
Visai butu gerai,jei situos pratimus butu galima ikelt i pirma puslapi salia kitu nuorodu, gal butu naudinga ne tik man:)
QUOTE(NIDA @ 2012 01 29, 18:41)
kitos merginos sportuoja,tai motyvacijos daugiau atsiranda
QUOTE(o-pa-pa @ 2012 01 29, 19:15)
Visai butu gerai,jei situos pratimus butu galima ikelt i pirma puslapi salia kitu nuorodu, gal butu naudinga ne tik man:)
šaunuolė
QUOTE(o-pa-pa @ 2012 01 29, 21:15)
Ale kaip idomiai, as penkis metus lankiau,bet as lankiau ne savygina o tradicine shotokan karate,man niekad nebuvo tokiu pasekmiu
Jungiuosi vel prie jusu,jei priimsit Pries gerus penkis menesius aktyviai kartu su jumis sportavau,tada suzinojau kad Pirma trimestra buvau rami,dabar vel norisi sportuot.Tiesa, apie sportuojancias nestukes yra tema, bet ten veiksmo nera,su jumis smagiau
Ne visiem gi salutiniai poveikiai reiskiasi.Be to,as ilgiau "vartojau" Man tiesiog tada labai itampa buvo,baisu nakti stoty vienai. taip ir atsitiko...
Perziurejau ta manksta nestukem,tai iki tol nesportavusioms nerekomenduociau tikrai.