Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Laba...atejau rura atstacius...nu reikia spyrio verysad.gif jau 4 diena be sporto.... doh.gif ...turiu tam pasiteisinima,bet....
Vilmac as irgi tave daznai uztinku pas mus sveciuose, irgi vis knietejo pas mus pakviesti...bet MO aplenke mane...junkis 4u.gif
WOW Gyti mirksiukas.gif ...bet mes tave nuoga norejom apziuret blush2.gif (na trumpikes gali pasilikt blush2.gif )( negaliu patiket kad cia ta parasiau, matai MO progresas mano nedrasume ir gedingume doh.gif )
Eddi ir KolJe sveikos prissijungusios 4u.gif
Atsakyti
4u.gif na su salumynais tai cia labiausai ju norisi pries mmm doh.gif bandysiu atsilaikyt blush2.gif ax.gif
turiu tokius : user posted image
user posted image kazkas panasaus tik kad gumos rankom ir ne ejimo budu bet toks ale kraipymas sikniuko smile.gif nzn kaip paaiskint blush2.gif ir nzn ar efektingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 29, 19:50)
WOW Gyti mirksiukas.gif ...bet mes tave nuoga norejom apziuret blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 29 sausio 2012 - 18:34
QUOTE(mandy333 @ 2012 01 29, 17:50)
Laba...atejau rura atstacius...nu reikia spyrio verysad.gif  jau 4 diena be sporto.... doh.gif ...turiu tam pasiteisinima,bet....
Vilmac as irgi tave daznai uztinku pas mus sveciuose, irgi vis knietejo pas mus pakviesti...bet MO aplenke mane...junkis 4u.gif
WOW Gyti mirksiukas.gif ...bet mes tave nuoga norejom apziuret blush2.gif (na trumpikes gali pasilikt blush2.gif )( negaliu patiket kad cia ta parasiau, matai MO progresas mano nedrasume ir gedingume doh.gif )
Eddi ir KolJe sveikos prissijungusios 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
o kas yra,kas nutiko ? unsure.gif
davai,pasportuojam šiand,man ale išeiginė,bet noriu pajudėt po nejudraus savaitgalio,prasitestuosiu pagal tą Insanity negriuką pramogai cool.gif

QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 18:20)
na su salumynais tai cia labiausai ju  norisi pries mmm  bandysiu atsilaikyt
turiu tokius :

kaip suprantu,abu yra steperiai g.gif 4u.gif bet koks judėjimas yra gerai,bet vien treniruoklio neužteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddii @ 2012 01 29, 14:28)
sveikos smile.gif
... taciau kilo klausimas, kurie pratimai skirti butent riebalams deginti? smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Labai paprastai ir nemoksliskai paaiskinsiu- riebaliukus degina greiti pratimai,o augina leti.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 29, 19:36)
Sveika prisijungus  4u.gif Labai paprastai ir nemoksliskai paaiskinsiu- riebaliukus degina greiti pratimai,o augina leti.

thumbup.gif

as sian dviguba darau, nes vakar nedariau, tai ryte dariau, ir eisiu vakare tuoj, o gali but kad po dvieju dienu sporto pameciau 1 cm??? man rodos per anksti dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 17:43)
Sveikos.. jungiuos ir as i jusu bury.. labai daug nenoriu nukratyt kg. bet noriu padailint savo formas, kadangi po gimdymo jau praejo 1,5 metu, tai sakau jau reiktu, vasara visgi arteja smile.gif aisku kaip ir pas visas, pilvas, kojos,krutine pastangrint aktualiausia smile.gif
tik kad beda, kiek vis pradedu namie sportuot, vis po kokiu dvieju savaiciu metu,vienai neidomu smile.gif namie turiu kelis treniruoklius blush2.gif  ax.gif o ir kaip atsisakyt saldumynu? doh.gif  biggrin.gif

Junkis junkis 4u.gif Prisidavinek cia savo ismatavimus,dazniau uzeik ir pamatysi,sportuosis lengviau ir linksmiau. As irgi,kol viena sportavau,tai taaaip nuobodu,kazkokia monotonija.O kai prisijungiau prie sitos temeles,tai dabar saziningai stengiuosi sportuot kai tik galiu. pasiskaita,kaip kitos merginos sportuoja,tai motyvacijos daugiau atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 18:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
o kas yra,kas nutiko ?  unsure.gif
davai,pasportuojam šiand,man ale išeiginė,bet noriu pajudėt po nejudraus savaitgalio,prasitestuosiu pagal tą Insanity negriuką pramogai  cool.gif
kaip suprantu,abu yra steperiai  g.gif  4u.gif bet koks judėjimas yra gerai,bet vien treniruoklio neužteks  4u.gif

greiciausia kad taip ir vadinasi blush2.gif tai zinoma kad neuzteks teks padirbeti ir paciai fitness4.gif susiimti blush2.gif

ismatavimus priduosiu ryt blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 29 sausio 2012 - 18:45
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 29, 20:40)
thumbup.gif

as sian dviguba darau, nes vakar nedariau, tai ryte dariau, ir eisiu vakare tuoj, o gali but kad po dvieju dienu sporto pameciau 1 cm??? man rodos per anksti dar  lotuliukas.gif

Nezinau,geriau nepersistengt.. Gal vakare,jei jau labai nori,kokiu tempimo pratimuku padaryk,po nesunkaus apsilimo. Cia kaip su vaistais,negali kompensuoti praleistos dienos. Persistengimas tikrai ne i nauda.
O tas 1cm tai gali buti tai,kad raumenukai patine buvo pradejus sportuot,po to atslugo. Ar skysciu organizme pamazejo.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 28, 20:50)
Oj negaliu  lotuliukas.gif  Prisiminiau,kaip ir man buvo pasireiskes tas salutinis poveikis po karate treniruociu.

Ale kaip idomiai, as penkis metus lankiau,bet as lankiau ne savygina o tradicine shotokan karate,man niekad nebuvo tokiu pasekmiu smile.gif

Jungiuosi vel prie jusu,jei priimsit ax.gif Pries gerus penkis menesius aktyviai kartu su jumis sportavau,tada suzinojau kad nestuke.gif Pirma trimestra buvau rami,dabar vel norisi sportuot.Tiesa, apie sportuojancias nestukes yra tema, bet ten veiksmo nera,su jumis smagiau blush2.gif

Sportuoju pagal situos pratimus http://www.youtube.c...8872451F0FBFDDE

Visai butu gerai,jei situos pratimus butu galima ikelt i pirma puslapi salia kitu nuorodu, gal butu naudinga ne tik man:)
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 29, 18:41)
kitos merginos sportuoja,tai motyvacijos daugiau atsiranda  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2012 01 29, 19:15)

Visai butu gerai,jei situos pratimus butu galima ikelt i pirma puslapi salia kitu nuorodu, gal butu naudinga ne tik man:)

šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2012 01 29, 21:15)
Ale kaip idomiai, as penkis metus lankiau,bet as lankiau ne savygina o tradicine  shotokan karate,man niekad nebuvo tokiu pasekmiu smile.gif

Jungiuosi vel prie jusu,jei priimsit ax.gif Pries gerus penkis menesius aktyviai kartu su jumis sportavau,tada suzinojau kad nestuke.gif Pirma trimestra buvau rami,dabar vel norisi sportuot.Tiesa, apie sportuojancias nestukes yra tema, bet ten veiksmo nera,su jumis smagiau blush2.gif

Ne visiem gi salutiniai poveikiai reiskiasi.Be to,as ilgiau "vartojau" smile.gif Man tiesiog tada labai itampa buvo,baisu nakti stoty vienai. taip ir atsitiko...

Perziurejau ta manksta nestukem,tai iki tol nesportavusioms nerekomenduociau tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 29 sausio 2012 - 19:44