Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na tada turėčiau 73 kg blink.gif blink.gif baisumėlis būtų ... biggrin.gif ne, jau geriau jokiomis formulėmis nesivadovauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 00:09)
o gal mūsų albumiuke nori pasirodyt? mirksiukas.gif

Galiu ir cia ideti smile.gif
http://imageshack.us...5/1000671v.jpg/
http://imageshack.us.../201/124gi.jpg/
Atsakyti
sveikos smile.gif
noreciau prisijungti prie jusu ir sportuoti namie smile.gif
po nestumo priaugau kelis kg, kurie iki siol man neduoda ramybes. nepavyksta ju atsikratyti tiesiog maziau valgant, todel nusprendziau dar ir sporta prideti smile.gif
ziurejau kelis video, kurie ideti pirmoje zinuteje, ir dariau pratimus. taciau kilo klausimas, kurie pratimai skirti butent riebalams deginti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 27, 17:47)

Malonu susipažinti albumėlyje  drinks_cheers.gif

kiek kcal suvartoji?
Tiesa,o tu kasdien bėgioji? Kokius atstumus?

ir man malonu smile.gif

aš dabar suvartoju apie 1200. Na bet tik todėl, kad labai sunku valgyti su nulaužtu priekiniu dančiu, kuris vos vos laikosi biggrin.gif biggrin.gif . Bet vat ryt gal jau patvarkys man tą reikalą (labai laukiu, bet labai labai labai labai bijau. Ir dar bijau, kad neatsigriebčiau "valgio trūkumo" kuris atsirado per šią savaitę doh.gif )

Ir nebėgioju aš dabar jau savaitė verysad.gif verysad.gif . Ir dabar nežinau kada bėgsiu, pavydžiai tik skaitau summer (jei neklystu) įspūdžius iš bėgiojimo. Vis dėl to paties dančio.
O ir šiaip žiemos metu tai bėgu tik 4 km darbo dienomis - laisvės alėja. O kai jau bus šviesiau, tai varysiu į Nemuno salą, tai tada jau 5 su viršum bėgsiu, o kai visai šviesu - Ąžuolynas, tai ten irgi gaunasi kažkas 5,5-6 km darbo dienom. Savaitgaliais bėgu apie 8-9 km vasaros metu. Žiemos - dažniausiai savaitgalius pratinginiauju biggrin.gif .

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 28, 10:17)

Vakar kaip tik atsitiktinai girdėjau, kad vidutinis vyrų ūgis - 1,74. Tai vadinasi tu didelė smile.gif Čia gal pasaulinis, įskaitant mažus kiniečius, nežinau, bet šiaip nustebau, kad tik toks vyrų. Bet man gerai tada, dauguma vyrų man kaip tik lotuliukas.gif

kažkada seniai Cosmopolitan žurnale užtikau kvietimą dalyvauti "Hugo boss vyras" konkurse. Reikėjo atsiūsti savo vaikino/vyro/brolio... arba savo, jei esi vaikinas tongue.gif nuotrauką. Na ir labai nustebau, kai ten radau parašyta, kad standartinis Huga boss vyras - 175 cm ir ten toliau blablabla.

Gyti, malonu tave pamatyti. Kokį šunių turi smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 01 29, 13:32)
Gyti, malonu tave pamatyti. Kokį šunių turi smile.gif ?

Suns neturiu, ten tases raistis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 11:39)
Suns neturiu, ten tases raistis  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu, tuoj nuo kedes nuvirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 28, 23:47)
vilmac,gal jungsies? mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Sveikutes,

na seku jusu tema vos ne nuo pat pradziu. Bet sportuoju tai deja retai, buna labai gerai jei bent 2-3 kartus i savaite istaikau smile.gif kol kas isivaziuot niekaip nepavyksta
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 12:39)

nu va, o maniau šunių kokį vedžiojes
QUOTE(jautiena @ 2012 01 29, 13:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oj negaliu, tuoj nuo kedes nuvirsiu  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, zosės biggrin.gif
Jau kai vyrukas foto įdeda, tai iš visų pusių išžiūrėtas, išnagrinėtas, kas rankose, kas kur dar mirksiukas.gif Ot mamkos smile.gif Aš pas savo mamką šiandien, tai tuoj prasivirškinsiu dar pietus ir sportuosiu, gerai, kad jokių priemonių nereik, nes neturiu, bet manau gerai pridusiu ir taip cool.gif
Atsakyti
linnn, tai dabar nedaug prarandi, nes dabar patys šalčiai aš irgi žiūrėsiu kaip šią savaitė bus man su bėgiojimu g.gif jei bėgsiu tai turbūt ne rytais unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.. jungiuos ir as i jusu bury.. labai daug nenoriu nukratyt kg. bet noriu padailint savo formas, kadangi po gimdymo jau praejo 1,5 metu, tai sakau jau reiktu, vasara visgi arteja smile.gif aisku kaip ir pas visas, pilvas, kojos,krutine pastangrint aktualiausia smile.gif
tik kad beda, kiek vis pradedu namie sportuot, vis po kokiu dvieju savaiciu metu,vienai neidomu smile.gif namie turiu kelis treniruoklius blush2.gif ax.gif o ir kaip atsisakyt saldumynu? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(irmulia @ 2012 01 29, 11:43)
na tada turėčiau 73 kg  blink.gif 

o aš sau visai nieko atrodau su tuo -100(čia dėl to,kad prieš porą metų svėriau 20kg daugiau biggrin.gif ). be abejo,noriu būti lieknesnė,bet gerai ir taip smile.gif

QUOTE(Eddii @ 2012 01 29, 12:28)
sveikos

sveika 4u.gif
video,turbūt turėjai omeny,kur 8 min.pratimai? Jie kūno formavimui,riebalams deginti pasidairyk pastrapaliojimų-kūno formavimo pratimų mixo g.gif
Panos giria Jillian 30 days shred.

QUOTE(linnn @ 2012 01 29, 12:32)
ir man malonu smile.gif
aš dabar suvartoju apie 1200.

ojeeeej,mažai...... o normaliai kiek suvartoji,ne šiuo laikotarpiu?

QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 12:39)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
malonu susipažinti drinks_cheers.gif
Norėdamas pamatyti mus,turėsi vis tiek kraustyti į albumėlį biggrin.gif (nebent nenori,)

QUOTE(vilmac @ 2012 01 29, 13:49)
Sveikutes,

na seku jusu tema vos ne nuo pat pradziu. Bet sportuoju tai deja retai, buna labai gerai jei bent 2-3 kartus i savaite istaikau smile.gif kol kas isivaziuot niekaip nepavyksta

tai junkis oficialiai,bus lengviau prisiversti mirksiukas.gif

QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 15:43)
Sveikos..

sveika 4u.gif
saldumynų atsisakyti atsisakymo būdu biggrin.gif
kokius treniruoklius turi?
Atsakyti