na tada turėčiau 73 kg baisumėlis būtų ... ne, jau geriau jokiomis formulėmis nesivadovauti
QUOTE(MO @ 2012 01 29, 00:09)
o gal mūsų albumiuke nori pasirodyt?
Galiu ir cia ideti
http://imageshack.us...5/1000671v.jpg/
http://imageshack.us.../201/124gi.jpg/
sveikos
noreciau prisijungti prie jusu ir sportuoti namie
po nestumo priaugau kelis kg, kurie iki siol man neduoda ramybes. nepavyksta ju atsikratyti tiesiog maziau valgant, todel nusprendziau dar ir sporta prideti
ziurejau kelis video, kurie ideti pirmoje zinuteje, ir dariau pratimus. taciau kilo klausimas, kurie pratimai skirti butent riebalams deginti?
noreciau prisijungti prie jusu ir sportuoti namie
po nestumo priaugau kelis kg, kurie iki siol man neduoda ramybes. nepavyksta ju atsikratyti tiesiog maziau valgant, todel nusprendziau dar ir sporta prideti
ziurejau kelis video, kurie ideti pirmoje zinuteje, ir dariau pratimus. taciau kilo klausimas, kurie pratimai skirti butent riebalams deginti?
QUOTE(MO @ 2012 01 27, 17:47)
Malonu susipažinti albumėlyje
kiek kcal suvartoji?
Tiesa,o tu kasdien bėgioji? Kokius atstumus?
ir man malonu
aš dabar suvartoju apie 1200. Na bet tik todėl, kad labai sunku valgyti su nulaužtu priekiniu dančiu, kuris vos vos laikosi . Bet vat ryt gal jau patvarkys man tą reikalą (labai laukiu, bet labai labai labai labai bijau. Ir dar bijau, kad neatsigriebčiau "valgio trūkumo" kuris atsirado per šią savaitę )
Ir nebėgioju aš dabar jau savaitė . Ir dabar nežinau kada bėgsiu, pavydžiai tik skaitau summer (jei neklystu) įspūdžius iš bėgiojimo. Vis dėl to paties dančio.
O ir šiaip žiemos metu tai bėgu tik 4 km darbo dienomis - laisvės alėja. O kai jau bus šviesiau, tai varysiu į Nemuno salą, tai tada jau 5 su viršum bėgsiu, o kai visai šviesu - Ąžuolynas, tai ten irgi gaunasi kažkas 5,5-6 km darbo dienom. Savaitgaliais bėgu apie 8-9 km vasaros metu. Žiemos - dažniausiai savaitgalius pratinginiauju .
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 28, 10:17)
Vakar kaip tik atsitiktinai girdėjau, kad vidutinis vyrų ūgis - 1,74. Tai vadinasi tu didelė Čia gal pasaulinis, įskaitant mažus kiniečius, nežinau, bet šiaip nustebau, kad tik toks vyrų. Bet man gerai tada, dauguma vyrų man kaip tik
kažkada seniai Cosmopolitan žurnale užtikau kvietimą dalyvauti "Hugo boss vyras" konkurse. Reikėjo atsiūsti savo vaikino/vyro/brolio... arba savo, jei esi vaikinas nuotrauką. Na ir labai nustebau, kai ten radau parašyta, kad standartinis Huga boss vyras - 175 cm ir ten toliau blablabla.
Gyti, malonu tave pamatyti. Kokį šunių turi ?
QUOTE(linnn @ 2012 01 29, 13:32)
Gyti, malonu tave pamatyti. Kokį šunių turi ?
Suns neturiu, ten tases raistis
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 11:39)
oj negaliu, tuoj nuo kedes nuvirsiu
QUOTE(MO @ 2012 01 28, 23:47)
vilmac,gal jungsies?
Sveikutes,
na seku jusu tema vos ne nuo pat pradziu. Bet sportuoju tai deja retai, buna labai gerai jei bent 2-3 kartus i savaite istaikau kol kas isivaziuot niekaip nepavyksta
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 12:39)
nu va, o maniau šunių kokį vedžiojes
QUOTE(jautiena @ 2012 01 29, 13:20)
oj negaliu, tuoj nuo kedes nuvirsiu
linnn, tai dabar nedaug prarandi, nes dabar patys šalčiai aš irgi žiūrėsiu kaip šią savaitė bus man su bėgiojimu jei bėgsiu tai turbūt ne rytais
Sveikos.. jungiuos ir as i jusu bury.. labai daug nenoriu nukratyt kg. bet noriu padailint savo formas, kadangi po gimdymo jau praejo 1,5 metu, tai sakau jau reiktu, vasara visgi arteja aisku kaip ir pas visas, pilvas, kojos,krutine pastangrint aktualiausia
tik kad beda, kiek vis pradedu namie sportuot, vis po kokiu dvieju savaiciu metu,vienai neidomu namie turiu kelis treniruoklius o ir kaip atsisakyt saldumynu?
tik kad beda, kiek vis pradedu namie sportuot, vis po kokiu dvieju savaiciu metu,vienai neidomu namie turiu kelis treniruoklius o ir kaip atsisakyt saldumynu?
Sveikos,
o aš sau visai nieko atrodau su tuo -100(čia dėl to,kad prieš porą metų svėriau 20kg daugiau ). be abejo,noriu būti lieknesnė,bet gerai ir taip
sveika
video,turbūt turėjai omeny,kur 8 min.pratimai? Jie kūno formavimui,riebalams deginti pasidairyk pastrapaliojimų-kūno formavimo pratimų mixo
Panos giria Jillian 30 days shred.
ojeeeej,mažai...... o normaliai kiek suvartoji,ne šiuo laikotarpiu?
malonu susipažinti
Norėdamas pamatyti mus,turėsi vis tiek kraustyti į albumėlį (nebent nenori,)
tai junkis oficialiai,bus lengviau prisiversti
sveika
saldumynų atsisakyti atsisakymo būdu
kokius treniruoklius turi?
QUOTE(irmulia @ 2012 01 29, 11:43)
na tada turėčiau 73 kg
o aš sau visai nieko atrodau su tuo -100(čia dėl to,kad prieš porą metų svėriau 20kg daugiau ). be abejo,noriu būti lieknesnė,bet gerai ir taip
QUOTE(Eddii @ 2012 01 29, 12:28)
sveikos
sveika
video,turbūt turėjai omeny,kur 8 min.pratimai? Jie kūno formavimui,riebalams deginti pasidairyk pastrapaliojimų-kūno formavimo pratimų mixo
Panos giria Jillian 30 days shred.
QUOTE(linnn @ 2012 01 29, 12:32)
ir man malonu
aš dabar suvartoju apie 1200.
aš dabar suvartoju apie 1200.
ojeeeej,mažai...... o normaliai kiek suvartoji,ne šiuo laikotarpiu?
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 29, 12:39)
malonu susipažinti
Norėdamas pamatyti mus,turėsi vis tiek kraustyti į albumėlį (nebent nenori,)
QUOTE(vilmac @ 2012 01 29, 13:49)
Sveikutes,
na seku jusu tema vos ne nuo pat pradziu. Bet sportuoju tai deja retai, buna labai gerai jei bent 2-3 kartus i savaite istaikau kol kas isivaziuot niekaip nepavyksta
tai junkis oficialiai,bus lengviau prisiversti
QUOTE(KolJe @ 2012 01 29, 15:43)
Sveikos..
sveika
saldumynų atsisakyti atsisakymo būdu
kokius treniruoklius turi?