Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kiek daugiausia esate priaugę svorio? (68 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(MO @ 2012 01 28, 16:07)
Oho,koks įdomus poveikis  g.gif Bet turbūt buvai iš moterų mažuma,ar ne? Hmm, na,šalutinis poveikis  tikrai nepriduoda pozityvo gyvenime  g.gif

Aha, mažuma, geras jausmas smile.gif Jo, šalutinis kai kam matyt yra g.gif Mano mama yra mačiusi, kaip anksčiau, tais laikais, kai tipo į mašinas traukdavosi merginas, stotyje priėjo prie panos du vyriokai, bet jie tik kalbėjo, netraukė jos, net nelietė. Mama negirdėjo ką jie kalbėjo, bet faktas, kad pana jau baisiai sureagavo, pasikėlė sijoną ir abu juos nuspyrė. Bet visgi čia nebuvo būtinos ginties, juk dar nieko nedarė, balta diena kaip sakoma buvo... Po to dar žinau atvejį, kai vienos kalnų užeigos savininkas nukentėjo. Jis labai komandyrius toks, bet jis nesimuša, tai merga jį primušė, nes jis ant jos užsirovė doh.gif Kiek žinau, jis tik tvarkos nori, neleidžia jo užeigoje valgyti atsinešto maisto, nes nori kad jo būtų perkamas ir jis turi tam teisę visgi. Tuomet lauke valgyk savo maistą, jei nenori pirkti, užeiga juk privati. Tai va, akivaizdu, kad kartais kovinį lankantys peržengia būtinos ginties ribas g.gif O be to, kartais iš viso iš nieko rodosi. Eina grupelė, juokiasi sau, o tu jau mąstai, kad jie grėsmė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 28, 17:28)
Aha, mažuma, geras jausmas smile.gif Jo, šalutinis kai kam matyt yra g.gif Mano mama yra mačiusi, kaip anksčiau, tais laikais, kai tipo į mašinas traukdavosi merginas, stotyje priėjo prie panos du vyriokai, bet jie tik kalbėjo, netraukė jos, net nelietė. Mama negirdėjo ką jie kalbėjo, bet faktas, kad pana jau baisiai sureagavo, pasikėlė sijoną ir abu juos nuspyrė. Bet visgi čia nebuvo būtinos ginties, juk dar nieko nedarė, balta diena kaip sakoma buvo... Po to dar žinau atvejį, kai vienos kalnų užeigos savininkas nukentėjo. Jis labai komandyrius toks, bet jis nesimuša, tai merga jį primušė, nes jis ant jos užsirovė doh.gif Kiek žinau, jis tik tvarkos nori, neleidžia jo užeigoje valgyti atsinešto maisto, nes nori kad jo būtų perkamas ir jis turi tam teisę visgi. Tuomet lauke valgyk savo maistą, jei nenori pirkti, užeiga juk privati. Tai va, akivaizdu, kad kartais kovinį lankantys peržengia būtinos ginties ribas g.gif O be to, kartais iš viso iš nieko rodosi. Eina grupelė, juokiasi sau, o tu jau mąstai, kad jie grėsmė doh.gif

nu tikrai labai įdomiai doh.gif niekad nepagalvodavau tokio efekto, o dabar šiaip žiūriu labai populiaru jaunimą mokyti kovos menų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 01 28, 16:21)
bet galima sverti normaliai pagal KMI,o svorį padidinti auginant raumenukus,o tu lyg dar porą kg nori numesti  g.gif

galima drinks_cheers.gif , tad tą ir darau mirksiukas.gif

o jei ir neatitiksiu KMI rodiklių, dėl to tikrai nesuksiu galvos mirksiukas.gif gyvenime yra gerokai svarbesnių dalykų nei nuolat sielotis, kad neatitinku kažkokios formulės hihihi.gif

Man KMI tai tas pats, kas 100 % taikyti horoskopą visiems planetos žmonėms biggrin.gif Visi juk esame skirtingi ( genai, pats sudėjimas, kaulų smulkumas, jų sunkumas ir t.t.t.t. ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 01 28, 16:27)
dukryte irgi jau slidžių sakė iš kalėdų senio prašys 

vau,nuo mažumės doros kely lotuliukas.gif bigsmile.gif thumbup.gif super drinks_cheers.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 28, 16:28)
tai merga jį primušė, nes jis ant jos užsirovė

lotuliukas.gif juokas pro ašaras doh.gif

Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 01 28, 17:50)
galima  drinks_cheers.gif  , tad tą ir darau  mirksiukas.gif 

liuks,sėkmės siekiant tikslo su mumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 28, 18:28)

Oj negaliu lotuliukas.gif Prisiminiau,kaip ir man buvo pasireiskes tas salutinis poveikis po karate treniruociu. Stoty vakare stoviu po treniruotes,laukiu paskutinio autobuso vakare,treneris dar ta diena skaite paskaitas apie prievartautojus.Visa isitempus,stotelej vienas girtas sedi.Aplink kartais prasliauzia valkatele kokia.Tamsu.Priejo pazistamas is nugaros,patukseno man i peti kazka sakydamas(na,jis mane pazino,o as jo nemaciau). Tai ir gavo is alkunes i nosi.Kraujais apsipyle...
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 28, 18:50)
Priejo pazistamas is nugaros,patukseno man i peti kazka sakydamas(na,jis mane pazino,o as jo nemaciau). Tai ir gavo is alkunes i nosi.Kraujais apsipyle...

jergau lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Aciu, Sedindriuke, uz atsakyma smile.gif
Bandysiu padaryti ta pratima pilvui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2012 01 28, 21:27)
Aciu, Sedindriuke, uz atsakyma  smile.gif
Bandysiu padaryti ta pratima pilvui  mirksiukas.gif

Jei dar nelabai stipriai jausies darydama ta pratima(cia apie koju kelima lygiagretese/tarp spinteliu lyg turi omeny?),tai galima ji pakeist tokiu: atsigulti ant grinu ant nugaros,delnai po uzpakaliu arba salia. Kieno nugara stipresne gali rankas ir sonuose laikyt. Ir istiestas kojas keliam i virsu ir zemyn.Galima ir po viena ir po dvi kartu kelti. Lygiagretese,aisku daugiau raumenuku dirba,bet ne visoms jis lengvas(atliekant taisyklingai,o ne is inercijos)
Atsakyti
Del KMI, tai manau jei vaikotes idealaus savo svorio pagal ugi, tai tada taip, verta ji skaiciuoti. Taciau jei jusu tikslai kiti, tai velniop tas KMI. Svarbu gerai atrodyti sau bei taip pat jaustis. Pvz. kaip man, jei atsizvelgiant i ta kriteriju -110 nuo ugio, tai tureciau sverti 84 kg. ***** atrodyciau, kaip stulpas. Na gal ryskus, bet vis vien stulpas lotuliukas.gif

Koju kelimus lygegretese galima daryti lenkiant per kelius, taip bus lengviau, nei istiestomis kojomis. Veliau, kai sustipres raumenys, galima daryti ir tiesiom kojom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 28 sausio 2012 - 22:15
QUOTE(NIDA @ 2012 01 28, 20:28)
delnai po uzpakaliu arba salia. Kieno nugara stipresne gali rankas ir sonuose laikyt. Ir istiestas kojas keliam i virsu ir zemyn.

uch,primena jaunystę lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 01 28, 22:11)
Svarbu gerai atrodyti sau bei taip pat jaustis. Pvz. kaip man, jei atsizvelgiant i ta kriteriju -110 nuo ugio, tai tureciau sverti 84 kg. ***** atrodyciau, kaip stulpas. Na gal ryskus, bet vis vien stulpas 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
dėl to aš ir nesiekiau to -110, matyt, ne man,martynei, mėlynuoti dangūs biggrin.gif
o gal mūsų albumiuke nori pasirodyt? mirksiukas.gif
Atsakyti
vilmac,gal jungsies? mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis!
uch, saltukas kanda siandien thumbup.gif

Mergaites, jau ta - 110 senu seniausiai paneige ir ispeike dietologai, negi niekam neuzkliuvo uz akiu tai? Siaip, is ugio reikia 100 atimti, jei jau rupi svorio klausimas. O tas 110 tai pirmas zingsnelis link anoreksijos ax.gif
Gyti, prajuokinai thumbup.gif lotuliukas.gif Tikrai, jau vyrui spec.kudintis tai nesamone, tikras vyras yra pasportaves, nekudas, graziai imites, vo cia tai vyras ax.gif
Atsakyti