Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

QUOTE(žvilgsnė @ 2012 05 02, 14:11)
o aš jau nuo šeštadienio bandau dienomis išnešti į lauką saulės spinduliukų ir šilumos pagaudyti,tik vat kaip nepamiršti vakare įnešti tai problema, šiandien pas mus tai šalnos būta rolleyes.gif
aš pasirodysiu ką turiu blush2.gif viena man pakolkas iš gražiausiųsmile.gif

Aš savo laikau pavėsinėje, nakčiai pridengiu agroplėvele, tikiuosi nesušaldysiu ax.gif
Graži Jūsų begonija, jau ir žiedelis matosi wub.gif
Atsakyti
user posted image
rolleyes.gif
Atsakyti
Amarrile sita jusu begonija nuostabi!
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 05 05, 00:01)

Labai graži wub.gif
Atsakyti
Padekit... blush2.gif Kaip atskirti bundancias begojinas - viena svyranti, o kitos paprastos pilnavidures. Kiek pati stebiu, visu lapai zaleja, o vienos tokie i rausvuma - ar ta i rausvuma gali buti svyrancioji? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 30, 20:35)
Dar vis tebesidžiaugiu siuntiniu verysad.gif Įpatingai,kai pasižiurejau kainas eurogeliu....Ten gumbelis keturi litai,mano geri du svarai doh.gif Nebent kokybe ir dydis skiriasi.Ar siuntetes iš kur nors begonijų gumbeliu? Turėsiu dar išaugint ir į turgų nuvežt kad pinigus atgaučiau..

Nesisiunčiau iš Eurogėlių, bet pirkau Senukuose.. pokelis devyni lt, trys gumbai, bet tik vienas gumbelis normalus buvo, jau ir žiedukus krauna, o kiti du nei gyvi nei mirę.. taip kad dauginkite ir prašom skelbimėlį į turgų.. čiur aš pirma wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2012 05 12, 13:53)
Nesisiunčiau iš Eurogėlių, bet pirkau Senukuose.. pokelis devyni lt, trys gumbai, bet tik vienas gumbelis normalus buvo, jau ir žiedukus krauna, o kiti du nei gyvi nei mirę.. taip kad dauginkite ir prašom skelbimėlį į turgų.. čiur aš pirma wub.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif todel ypatingai nesizaviu ispardavimais, jau ir kanu temoj rasiau, kas kad is to, kad pigiau, o rezultato nulis arba is 3 vienas... todel visada stengiuosi pirkti vos tik buna vezimas nes ir issirenki is platesnio asortimento ne is likuciu, o ir augaliuko gyvibingumas didesnis buna. Aisku kaip pasiseka - visko gali buti.
Atsakyti
Esu net nuetebusi,kiek nedygo begonijų parsisiųstų doh.gif Gumbai atrodė gražūs,nesudžiuvę,bet...Pirktos dvi baltos palaidos iš Ž.s. spalva atitinka abiejų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 17 gegužės 2012 - 12:54
QUOTE(amarrile @ 2012 05 17, 14:51)
Esu net nuetebusi,kiek nedygo begonijų parsisiųstų doh.gif Gumbai atrodė gražūs,nesudžiuvę,bet...Pirktos dvi baltos palaidos iš Ž.s. spalva atitinka abiejų.

Vakar apžiūrėjau savo begonijas, siūstas iš lenkų, nematyt nei vieno daigo, pakapsčius radau tokias kokias ir pasodinau. Nusivyliau, bet vistiek dar nemesiu, gal dar susimylės ir iškiš nosis. Taip laukiau kaskadinių wub.gif svajodama koks gražus bus mano balkonas, terasa. Na nieko, turės paprastos atidirbinėt, va tos tai nesiskundžia, ir bujoja thumbup.gif
Atsakyti
Mano ružavosios dviejų visiškai skirtingų žiedeliu formų.Štai antra..
user posted image
Gyvena lauke,su nuotykiais, radau praeitą šeštadienį nuo stalo vejo numestų,palaužytų,tai jau prikišau į vazonelius šakelių
Atsakyti
Parkeliavo šampanines begonijos,apie kurias pavasarį rašiau, jau žydinčios,nors žiedukus nubarstė per keliones.Turiu pardavimui.Kaina penkiolika litų.Augaleliai Vilniuj, savaitgalį keliaus pas mane pro Kauną...
http://www.gardening...?ProductID=2047
Turiu parsiųstu nuotraukyčiu,bet jos jau labai darbinės,dukra puolė sodinti jas į vazonelius...
Atsakyti
susirgau begonijom ir as...pirkausi gumbeliu...bet geltona taip ir neprabudo... verysad.gif kitos po truputi lenda lauk...aisku reikejo gumbelius pirkti ir sodinti daug anksciau,bet tada dar nesirgau begoniju manija doh.gif
kol kas kiemuka puosia,paprastos is siltnamiu gelytes
user posted image

user posted image
Atsakyti