Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

http://www.gardening...p?ProductID=584
http://www.gardening...?ProductID=2047
Dar yra neužsakytų. ax.gif Vien šampaniniu neprašykit,nes kitaip visos oranžines liktų man unsure.gif Taigi,lieka galimybė 1+1
Parskristi gėlytės turi kitą savaitgalį rolleyes.gif

Kaina gumbelio 15 litu gausis
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 03 03, 21:26)
Mano begoniju nykscio galo dydzio gumbiukai ytariu jau leidzia milimetriniu daigelius  thumbup.gif  dar vos yspangiot galima bet lygtai matosi, jau galvojau nieko gero is ju nebus nes toki mazuciai, bet issilaike per ziema matyt be galo myli gyvenima, dar niekad is sakeliu padauginti nebuvo issilaike   wub.gif  saunuoliai, tik nezinau koki isgyveno turejau keliu spalvu tik nesvyrantys gaila

Ta pačia tema...Vienas įšaknydintas tik dabar prarado lapiją,apleidus buvau,nepalaisčiau,tai ilsėtis nusprendė..Bet gumbelis nemažas,graikinio riešuto dydžio,pailgas,vos ne per visą degtukų dėžutę ax.gif O dar ne visai sveikas buvo,su baltom apnašom lapukai,tai reikes pasidomėti,kuo toliu atveju gydyti..
Kitas buvo žiemą užlinkęs ir pasilikęs žemėj tarp pelargonijų daigelių,tai dabar vėl jau su dviem lapais tupi tarp jų lindi,teks persodinti greitu laiku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 17 kovo 2012 - 17:04
sveikos begoniju myletojos, turiu jums klausima , nes esu visai zalia su siomis gelemis.Pernai pirkau turguje svyranciu vazoneli, ziemai padejau i rusi maniau supuvo, taciau atnesus i siluma ir palaiscius pradejo lysti sviesus ugliukai.Ar man reikia juos iskapstyti ir persidinti ar gali toliau sau augti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele22: 20 kovo 2012 - 13:31
QUOTE(Jurgitele22 @ 2012 03 20, 13:29)
sveikos begoniju myletojos, turiu jums klausima , nes esu visai zalia su siomis gelemis.Pernai pirkau turguje svyranciu vazoneli, ziemai padejau i rusi maniau supuvo, taciau atnesus i siluma ir palaiscius pradejo lysti sviesus ugliukai.Ar man reikia juos iskapstyti ir persidinti ar gali toliau sau augti? smile.gif

Gali augti,tik pagalvous,kad pernai nunyko,galima spresti,kad užsistovi vanduo,Turėtų buti ar skylutė didesne,ar drenažo akmenukų.Išpilti vandenį iš lekštutes,jei lyja,papurenti žemę su pagaliuku ar kuo giliau,kad gautų oro šaknys.Dabar ji puikiai perneš persodinimą,kol nedaug paaugusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 20 kovo 2012 - 13:39
QUOTE(amarrile @ 2012 03 20, 14:39)
Gali augti,tik pagalvous,kad pernai nunyko,galima spresti,kad užsistovi vanduo,Turėtų buti ar skylutė didesne,ar drenažo akmenukų.Išpilti vandenį iš lekštutes,jei lyja,papurenti žemę su pagaliuku ar kuo giliau,kad gautų oro šaknys.Dabar ji puikiai perneš persodinimą,kol nedaug paaugusi rolleyes.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Parvyko siuntinukas su begonijom iš UK. Ko nesitikejau,to nesitikėjau-užsakytų dvieju rušiu po dešim negavau nė gumbelio,gavau šešis pakelius po tris gumbus neprašytų.Kiek suppratau iš ranka parašyto žodžio-tai alternatyva prašytom oranžinėm begonijom,o šampanines dar turėtų atsiųsti vėliau...Va toks mano prisvilęs blynas,tik ką dabar su juo veikti doh.gif mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 27, 23:37)
Parvyko siuntinukas su begonijom iš UK. Ko nesitikejau,to nesitikėjau-užsakytų dvieju rušiu po dešim negavau nė gumbelio,gavau šešis pakelius po tris gumbus neprašytų.Kiek suppratau iš ranka parašyto žodžio-tai alternatyva prašytom oranžinėm begonijom,o šampanines dar turėtų atsiųsti vėliau...Va toks mano prisvilęs blynas,tik ką dabar su juo veikti doh.gif  mastau.gif  unsure.gif

Oho, kaip keista, kad neklausę atsiųstų kitas, nei buvo užsakytos blink.gif
Atsakyti
Štai ką atsiuntė,jei kam įdomu.Jei vietoj,tai gal butų galima atsisakyti,bet į Lietuvą nesiunčia,tai UK moteris priėmė siuntinį,kas jai,ji net nežino,kas ten turi buti doh.gif
begonia Crispa marginata-yeiiov
Crispa marginata white
begonia caskade Yellow-du paketai po tris
Bertini compakta white
begonia pendula mixed-papidomas

Ner to blogo.....Kaina sumažinta šitai daliai siuntinio,šampanines veliau atsiusti žadėjo,kad tik vel ``alternatyvos``nepasiklausę neatsiustų
einu savo miksą ir Pink susisodinsiu.,dar turiu viena mišinį,kurį reiktų perleisti kam visą įpakavimą. Geltonų visos šešios svyrančios,,pagalvojau,kad gražus miksas butų su Begonia crispa marinata
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 27, 22:37)
Parvyko siuntinukas su begonijom iš UK. Ko nesitikejau,to nesitikėjau-užsakytų dvieju rušiu po dešim negavau nė gumbelio,gavau šešis pakelius po tris gumbus neprašytų.Kiek suppratau iš ranka parašyto žodžio-tai alternatyva prašytom oranžinėm begonijom,o šampanines dar turėtų atsiųsti vėliau...Va toks mano prisvilęs blynas,tik ką dabar su juo veikti doh.gif  mastau.gif  unsure.gif

unsure.gif o neina atgal per dukra persiusti, kazkaip jus kyg minejote, kad per ja eina siuntinukas?
Cia ne jusu blynas prisviles tiesiog pasitaike toks puslapis 4u.gif ... gal kiekvienas pagal save, bet as nesuprantu siusti bet ka ar alternatyva neatsiklausus - geriau visai nesiusti nieko, plius vienas uzsakymas o issiusntimas per kelis kartus...? Nebent ten UK pristatymas nemokamas buvo? tiesiog galetumete parasyti jiems, ir jei del sampaniniu jie noretu ta pati padaryti... kazkaip gaila butu pinigu... Plius del sampaniniu, Shetelige Vilniuje uzmaciau, kad tokiu buvo atveze, gaila velai pastebejau buvo like tik dvi pakuotes kuriu gumbeliai buvo sidziuve... kazkaip nenorejau rizikuoti nusipirkti negyvu jau, o kaina 2 gumbeliai 20 ltl. As jusu vietoj tikrai prasyciau grazinti pinigus... nebent tame mix'e yra kazkas kas jums prie sirdies, aisku sako visos geles grazios, bet ne uz visas tiek daug reikia moketi... jau kai sumoki tokius pinigus nori gauti tai ka uzsisakei.
Atsakyti
Dar vis tebesidžiaugiu siuntiniu verysad.gif Įpatingai,kai pasižiurejau kainas eurogeliu....Ten gumbelis keturi litai,mano geri du svarai doh.gif Nebent kokybe ir dydis skiriasi.Ar siuntetes iš kur nors begonijų gumbeliu? Turėsiu dar išaugint ir į turgų nuvežt kad pinigus atgaučiau schmoll.gif Gražinti,kai jau iki namų atkeliavo,irgi nelaikas unsure.gif ...
Dūkra Vilniuj,tik užsakymą parašė,o Uk siuntinį priėmęs nesusipažinęs su reikalu buvo. Tai dabar dukra laišką paraše ,kad`` alternatyvu`` daugiau nesiustų doh.gif schmoll.gif .Negalvojau kad tai nepatikimas tiekėjas g.gif
http://www.gardening...p?ProductID=730
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 30 kovo 2012 - 20:40
Niekas nesigiria,niekas nesidžiaugia blink.gif
Greit eisim į tarnybą lauke ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 04 20, 17:01)
Niekas nesigiria,niekas nesidžiaugia blink.gif
Greit eisim į tarnybą lauke ax.gif

Kokia dičkė thumbup.gif Mano irgi jau su pumpurais. Pasirodom su keliomis svyrančiomis, kompaktinės taip pat ruošiasi žydėt. Šiemet pasodinau vėliau nei pernai, bet pražydės, akivaizdu, anksčiau ax.gif Man regis, čia ta viena oranžinė, kur buvo susimaišiusi tarp kitų, tik spalva nuotraukoje truputį į geltoną neša, natūroj daugiau oranžinė
user posted image

user posted image

Atsakyti