Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

Mano begoniju nykscio galo dydzio gumbiukai ytariu jau leidzia milimetriniu daigelius thumbup.gif dar vos yspangiot galima bet lygtai matosi, jau galvojau nieko gero is ju nebus nes toki mazuciai, bet issilaike per ziema matyt be galo myli gyvenima, dar niekad is sakeliu padauginti nebuvo issilaike wub.gif saunuoliai, tik nezinau koki isgyveno turejau keliu spalvu tik nesvyrantys gaila
Atsakyti
Ieskau pirkti iwairiu spalwu begoniju gumbu ar sodinuku.
Atsakyti
Dygsta ir auga mano begonijos ax.gif Bet pažiūrėkit, koks skirtumas, o sodintos tą pačią dieną ir daug dar tokių mažų. Gal tas mažyles palieti kokiu stimuliatoriumi, kad greičiau augtų?
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 13, 22:35)
Dygsta ir auga mano begonijos ax.gif  Bet pažiūrėkit, koks skirtumas, o sodintos tą pačią dieną ir daug dar tokių mažų. Gal tas mažyles palieti kokiu stimuliatoriumi, kad greičiau augtų?

O koki bus ziedai? man atrodo kad nereik jokiu stimuliatoriu tegul auga naturaliai dar spes uzaugti 4u.gif gal dar patars kas daugiau metu jas augina mano patirtis dar menka
Atsakyti
Nereikia jokio stimuliatoriaus, kol reikės nešti į lauką jau bus su žiedukais, juk dar 1,5 mėn. augs.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 03 14, 08:11)
Nereikia jokio stimuliatoriaus, kol reikės nešti į lauką jau bus su žiedukais, juk dar 1,5 mėn. augs.

Ačiū 4u.gif Gal kaip nors...
Atsakyti
Kiek prisiskaiciau, tai jau supratau, kad saules begonijos nelabai megsta. O sakykit kaip su siaurine palange? Isgyventu? Saule tik tekant pasirodo ir aisku vejai pastovus...
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 03 14, 00:15)
O koki bus ziedai?

Nepastebėjau klausimo blush2.gif Didžioji dauguma mano begonijų kompaktinės, tik kelias turiu svyrančias. O spalva pagrinde raudona - nuo kraujo raudonumo iki pereinačios į oranžinę. Turėjau vieną gumbą geltonos, turėtų būti ir oranžinė, tik visos susimaišę, kai pražys, tada atskirsiu smile.gif Viso 36 vazonėliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 15, 12:10)
Nepastebėjau klausimo blush2.gif Didžioji dauguma mano begonijų kompaktinės, tik kelias turiu svyrančias. O spalva pagrinde raudona - nuo kraujo raudonumo iki pereinačios į oranžinę. Turėjau vieną gumbą geltonos, turėtų būti ir oranžinė, tik visos susimaišę, kai pražys, tada atskirsiu smile.gif Viso 36 vazonėliai bigsmile.gif

OOO kiek daug ir as sakiau po biski dauginsiu dabar dvi su gyvybes zenklais o viena neaiski lyg pradejo leisti milimetrini daigeli bet jis stovi vietoja jau kokios dvi savaites nejuda, gal dar atgis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 03 15, 12:19)
OOO kiek daug ir as sakiau po biski dauginsiu dabar dvi su gyvybes zenklais o viena neaiski lyg pradejo leisti milimetrini daigeli bet jis stovi vietoja jau kokios dvi savaites nejuda, gal dar atgis  g.gif

Atgis, atgis smile.gif pradžioje stovi vietoje, paskui auga sparčiai. Aš tas savo mažyles norėčiau už daigelių patempti, kad augtų greičiau biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgalį persodinau savo begonijas, tai mano abi persikinės peržiemojo, o aš galvojau kad dar vasarą jas supūdžiau, tai tik su vazonais į kampą numečiau ir palikau žiemoti.
Atsakyti
Iš trijų gumbinių begonijų viena neperžiemojo, bet... užteks ir dviejų irnesakyk.gif
Atsakyti