Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 28, 09:09)
Tai pasilikau ir kitiems, ir dar kitiems metams biggrin.gif Bet vis tiek ju gausybe doh.gif

Mano praktika tokia - kitais metais ledinukės nebedygsta... schmoll.gif Todėl sėklų taupyti ir palikti kitiems metams neverta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 14, 12:53)
As ta pati siandien darau. drinks_cheers.gif Priaugs, nepriaugs, bet bent jau busiu pabandziusi drinks_cheers.gif

Kaip jusu begonijos, tos kur is maximos...? As pamirsau nusipirkti, reikes dar paziureti, gal dar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2015 02 22, 11:34)
Kaip jusu begonijos, tos kur is maximos...? As pamirsau nusipirkti, reikes dar paziureti, gal dar yra g.gif

Nieko, tupi ugliukai naujoj zemej, bijau ziureti, ar saknis isleide. Bet kadangi lyg ir nevysta, nepuna, tai gal ir isleis saknytes. drinks_cheers.gif "Motinines" begonijos mano irgi lyg ir gyvena, kadangi nudraskiau ziedus ir ismeciau, tai intensyviai leidzia naujus lapus ir uglius thumbup.gif
Vakar Maximoj begonijos buvo jau nupigintos iki 0,80 euro bigsmile.gif Nukramusios visos, tragiskos, ale juk man reikia jas vis tiek draskyti, tai visas ir susigriebiau thumbup.gif Eisiu dabar saknydinti ir tas nukrameles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu ka-praejo beveik menuo nuo to, kaip maximines begonijas nugenejau ir ugliukus bei lapus pasodinau. Informuoju: dauguma ugliuku supuvo, lapai is viso patys pirmieji doh.gif Dar ikisti kokie 15 ugliuku, zali, bijau ziureti, saknis kedenti, kol nepuna ir lapai neruduoja-tegul stovi drinks_cheers.gif O gal stebuklas ivyks bigsmile.gif

Ledinukes po 4 lapeli auginasi, begonijos is seklu-mazesnes nei ledinukes kol kas, pas jas dar tik po 3 lapeli lenda. Nusipirkau svyranciu begoniju gumbu, pasodinau, ziuresiu, kas geriau apsimokes-is gumbu ar is seklu augintis.
Atsakyti
Sekmes sena pažįstama. Iškeliau begonijų gumbus katilinen,lauksiu,kol prades dygti,bet bus velokai palyginti,kaip anksčiau sodindavau doh.gif
Atsakyti
sveikos, noriu klausti, ar Jus gumbines begonijas kaip nors genit, ar tiesiog leidziat augti kaip nori?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2015 03 07, 19:44)
Sekmes sena pažįstama. Iškeliau begonijų gumbus katilinen,lauksiu,kol prades dygti,bet bus velokai palyginti,kaip anksčiau sodindavau  doh.gif

Aš nelaukiu ,kol pradės dygti, tiesiog sodinu ir jos dygsta. O jei norite kad greičiau prabustų daigeliai, reikia gumbelius apipurkšti retkarčiais vandenuku.
Papildyta:
QUOTE(AgathaGray @ 2015 03 07, 22:07)
sveikos, noriu klausti, ar Jus gumbines begonijas kaip nors genit, ar tiesiog leidziat augti kaip nori?

Aš negeniu.
Atsakyti
Prieš sodindama visada gumbus apipurškiu, dedu į celofaninį maišelį ir šiltai. Greitai pradeda šaknys rodytis ir daigeliai lįsti. Tada pagal daigelių skaičių gumbą padalinu - supjaustau į 2, 3, ar net 4 dalis, anglim patrinu pjūvio vietas ir į nedidelius vazoniukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 08 kovo 2015 - 00:03
Pasirodisiu smile.gif
Mano begonijos kovo 4 d.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2015 03 08, 01:03)
Prieš sodindama visada gumbus apipurškiu, dedu į celofaninį maišelį ir šiltai. Greitai pradeda šaknys rodytis ir daigeliai lįsti. Tada pagal daigelių skaičių gumbą padalinu - supjaustau į 2, 3, ar net 4 dalis, anglim patrinu pjūvio vietas ir į nedidelius vazoniukus.

Bliambacki, kur jus buvot pries menesi? lotuliukas.gif As Zalioj stotelej klausiau pardaveju konsultanciu, ar galima begoniju gumbus pjaustyti kaip bulves pagal "akis", tos issiziojo ir pasiziurejo i mane kaip kokia nuprotejusia biggrin.gif
Vadinasi, galima, teisinga linkme masciau drinks_cheers.gif

QUOTE(superjulia @ 2015 03 08, 08:21)
Pasirodisiu smile.gif
Mano begonijos kovo 4 d.

Mano begonijos, setos sausio pabaigoj, analogiskos jusu nuotraukai drinks_cheers.gif Man net keista, kad jos taip ilgai dygsta ir formuojasi, kai tokios, sakykim, surfinijos jau maniskes po 10cm dydzio. g.gif
Atsakyti
As ledinuku mixa buvau pasejus sausio 28 d. Buvo islinde keli zali taskuciai, bet nei augo , nei ka. Galop visai pradingo. Is 250 seklu susetu neliko nei daigelio. Pirma ir paskutini karta zaidziau su jomis. O dar galvojau kur as tiek susodinsiu. biggrin.gif
Atsakyti
su klausimu apie begonijų gumbus g.gif
kol nenusipirkau su pakuote klausimų nebuvo,o dabar g.gif
parodyta,kad 5cm po žeme,o tai kaip g.gif
dabar matau,kad gyvos akytės ir kavot tuos 5cm g.gif kaip jūs darot ?
Atsakyti