QUOTE(Gervuoge @ 2015 01 27, 17:34)
Kur perkate sėklas?
Ir kokių spec žemių reikia ledinukėms?
Norėčiau ir aš pabandyti...ar daiginate namuose? T.y. paprastame bute, ne name ar šiltnamyje Kokių sąlygų/temperatūrų reikia?
Ir kokių spec žemių reikia ledinukėms?
Norėčiau ir aš pabandyti...ar daiginate namuose? T.y. paprastame bute, ne name ar šiltnamyje Kokių sąlygų/temperatūrų reikia?
As tai pirkau www.eseklos.lt Bet yra pirkti ju ir Senukuose, mokivezi, ermitaze augalu skyriuose.
Paimat maza indeli nuo maximiniu salotu, iberiate zemiu(buna prekybcentriuose zeme daigu auginimui-taip ir vadinasi, po 5 litrus), palaistote, paberiate sekliukes, uzdarote indeli ir pastatote bute ant palanges. Po poros savaiciu pasirodo mikroskopiniai daigeliai Dygimo temperatura turi buti apie 18-22 laipsniai. Sviesiamegiai augalai, reikalingas bus papildomas apsvietimas su lempomis, nes sviesa reikalinga 16 valandu per diena, kitaip istys augalai, taps panasus i monstrus
Arba laukiat manes, kai pikiuosiu savo ledinukes, galesiu pasidalinti mikroskopiniais daigeliais, nes pakelyje parasyta, kad seklu yra 40000 Isivaizduokit, kur as tiek desiu, net jei man isdygs tik 4000 ledinukiu? Taigi mesiu lauk vis tiek