Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

QUOTE(Gervuoge @ 2015 01 27, 17:34)
Kur perkate sėklas?
Ir kokių spec žemių reikia ledinukėms?
Norėčiau ir aš pabandyti...ar daiginate namuose? T.y. paprastame bute, ne name ar šiltnamyje  blush2.gif Kokių sąlygų/temperatūrų reikia?

As tai pirkau www.eseklos.lt 4u.gif Bet yra pirkti ju ir Senukuose, mokivezi, ermitaze augalu skyriuose.
Paimat maza indeli nuo maximiniu salotu, iberiate zemiu(buna prekybcentriuose zeme daigu auginimui-taip ir vadinasi, po 5 litrus), palaistote, paberiate sekliukes, uzdarote indeli ir pastatote bute ant palanges. Po poros savaiciu pasirodo mikroskopiniai daigeliai doh.gif Dygimo temperatura turi buti apie 18-22 laipsniai. Sviesiamegiai augalai, reikalingas bus papildomas apsvietimas su lempomis, nes sviesa reikalinga 16 valandu per diena, kitaip istys augalai, taps panasus i monstrus doh.gif
Arba laukiat manes, kai pikiuosiu savo ledinukes, galesiu pasidalinti mikroskopiniais daigeliais, nes pakelyje parasyta, kad seklu yra 40000 blink.gif Isivaizduokit, kur as tiek desiu, net jei man isdygs tik 4000 ledinukiu? Taigi mesiu lauk vis tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 27, 17:13)
... seklu yra 40000 blink.gif Isivaizduokit, kur as tiek desiu, net jei man isdygs tik 4000 ledinukiu? Taigi mesiu lauk vis tiek blush2.gif

o kam reikėjo visas sėti,negi kitiems metams negalima pasilikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 27, 18:13)
Arba laukiat manes, kai pikiuosiu savo ledinukes, galesiu pasidalinti mikroskopiniais daigeliais, nes pakelyje parasyta, kad seklu yra 40000 blink.gif Isivaizduokit, kur as tiek desiu, net jei man isdygs tik 4000 ledinukiu? Taigi mesiu lauk vis tiek blush2.gif

gerai, laukiam biggrin.gif nes su lempom tikrai nieko neišeis..
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 01 27, 21:34)
o kam reikėjo visas sėti,negi kitiems metams negalima pasilikti  biggrin.gif

Tai pasilikau ir kitiems, ir dar kitiems metams biggrin.gif Bet vis tiek ju gausybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 28, 08:09)
Tai pasilikau ir kitiems, ir dar kitiems metams biggrin.gif Bet vis tiek ju gausybe doh.gif

ogo,na,kad tik sudygtų ir žydėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 27, 18:13)
Isivaizduokit, kur as tiek desiu, net jei man isdygs tik 4000 ledinukiu? Taigi mesiu lauk vis tiek blush2.gif

O kokiame Lietuvos pakraštyje esi, ar verta laukt? Reikės gi pasiimt, kai mesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2015 01 28, 16:36)
O kokiame Lietuvos pakraštyje esi, ar verta laukt? Reikės gi pasiimt, kai mesi lotuliukas.gif

Vilnius 4u.gif Tamstai teks seti biggrin.gif
Atsakyti
Maciau Maximoje graziu atveztu begoniju... Sakykit jeigu dabar nusipirkciau, ar iseitu pasidauginti is lapu, pamerkus juos? Aciu is anksto, jei kas patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2015 02 14, 12:11)
Maciau Maximoje graziu atveztu begoniju... Sakykit jeigu dabar nusipirkciau, ar iseitu pasidauginti is lapu, pamerkus juos? Aciu is anksto, jei kas patars smile.gif

As ta pati siandien darau. drinks_cheers.gif Priaugs, nepriaugs, bet bent jau busiu pabandziusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
greit pasirodom kas per begonijos bigsmile.gif
Atsakyti
sakykit kokius begonijoms vazonus renkate?
šiemet pastebėjau,kad jų šaknys negilios g.gif tai sakau gal į bliūdo tipo sodinti ?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 14, 16:52)
sakykit kokius begonijoms vazonus renkate?
šiemet pastebėjau,kad jų šaknys negilios  g.gif tai sakau gal į bliūdo tipo sodinti ?

Mano begonijos bus kapams ir alpinariumus, nesodinsiu i vazonus. Prazydimui auginsiu paprastuose 12-14 cm skersmens vazoneliuose.

Ledinukes mano jau trim lapeliais thumbup.gif Bet pikiuosiu tik per priespilni, tai yra vasario pabaigoj.
Atsakyti