Merginos,zinau kad ne sita tema,bet noriu paklausti dėl ledinuko,uzauginau didziulį krūmą,dabar matau,kad ir vazono zymiai didesnio reikėjo,bet visvien jam pas mane gera,ziedais apsipylęs,o kur jam ziemot geriau būtų,rūsy tamsoj ar namuose kur kampe rast vietą,paliet kartais ar nereik,pasirinkau ziedų nukritusių sakau gal sėklų pavyks pasidaryti,pasidalinkit patirtim kas galėsit
QUOTE(burbuline @ 2014 06 30, 20:28)
Merginos,zinau kad ne sita tema,bet noriu paklausti dėl ledinuko,uzauginau didziulį krūmą,dabar matau,kad ir vazono zymiai didesnio reikėjo,bet visvien jam pas mane gera,ziedais apsipylęs,o kur jam ziemot geriau būtų,rūsy tamsoj ar namuose kur kampe rast vietą,paliet kartais ar nereik,pasirinkau ziedų nukritusių sakau gal sėklų pavyks pasidaryti,pasidalinkit patirtim kas galėsit
Pasirodykit
žiemoti jam geriausia sklepe prie šiektiek šviesos , vėsiai ir po trupučiuką palaistant
Įmetu nuorodą savo grazuoliuko,ryte daryta nuotrauka,daug ziedų vėjas pernakt nukrėtęs,bet
vistiek kaip uogom apkibęs Dar klausimas ar nesant rudenį rūsin jį reiktų nukarpyt iki saknų ar palikt ,pats nunyks
http://www.part.lt/i...c744abc2144.JPG
vistiek kaip uogom apkibęs Dar klausimas ar nesant rudenį rūsin jį reiktų nukarpyt iki saknų ar palikt ,pats nunyks
http://www.part.lt/i...c744abc2144.JPG
Labai graži
QUOTE(burbuline @ 2014 07 01, 13:25)
Įmetu nuorodą savo grazuoliuko
nu jau tikras gražuoliukas
Monami užsuks ir pasakys kaip ji darė , ji pernai juos gražiai išsaugojo
Nelabai pasisekė šiemet man su naujokėmis - ,,šampaninės" paėmiau paskutinį gumbelį, tai supuvo, o 'Splendide Ballerina' dar toli iki ,,viršelio veido". Na, bet pirmas žiedelis, gal pasitaisys:
https://plus.google....925487643554471
Rašo, kad nuo karščio pilnavidurės begonijos gali tapti tuščiavidurėmis. Mano senosios pilnavidurės nepasidarė tokios, bet tarsi trumpesniais žiedlapiais, žiedai mažesni. Dabar lyg ir atsigauna.
https://plus.google....925487643554471
Rašo, kad nuo karščio pilnavidurės begonijos gali tapti tuščiavidurėmis. Mano senosios pilnavidurės nepasidarė tokios, bet tarsi trumpesniais žiedlapiais, žiedai mažesni. Dabar lyg ir atsigauna.
QUOTE(burbuline @ 2014 06 30, 20:28)
laikyčiau šviesioj ir vėsioj patalpoj, tarkim daugiabučio laiptinėj ant palangės. Truputi apgenėčiau ir l.mažai laistyčiau. Saviškes bandysiu taip išsaugot, kažkiek bandysiu ir bute ant palangės tupdyt
Sveikutės. Ar kuriai yra pavykę užsiauginti begoniją iš savo surinktų sėklų ? Klausiu, nes planavau jau sėti iš rudenį surinktų svyrančios begonijos sėklų. Bet kai dabar geriau patyrinėjau tas sėklas, tai nežinau ar ten yra tų sėklyčių. Gal kokios nenubrendę buvo? Jaučiu, kad neapsimoka vargt.
Kiek žinau dabar jau laikas būtų sėti ledinukus ar netgi gumbines begonijas iš sėklų. Ar turit tokios patirties? Ar verta?
QUOTE(atigisa @ 2015 01 27, 15:20)
Kiek žinau dabar jau laikas būtų sėti ledinukus ar netgi gumbines begonijas iš sėklų. Ar turit tokios patirties? Ar verta?
As pasejau pries 10 dienu ir ledinukes, ir gumbines begonijas, ir svyrancias. Pradejo dygti kol kas tik ledinukes. Raso, kad sudygsta per 14-16 dienu. Lauksiu, o ka daryti?
Ledinukes pernai suvelavau, pasisejau tik kovo menesi. Geguzes menesiui, kai visi ledinukes jau nese ant kapu, mano dar maziukes su trimis lapeliais tebuvo Bet birzelio menesio pabaigoj jau eme zydeti
Man labai grazios ir begonijos, tai simet bandysiu jas is seklu uzsiauginti.
Beje, pelargonijos jau su dviem dideliais lapeliais, jos sudygo per 4 dienas nuo pasejimo.
aš jau šiandien savo begonijas pakilnojau,jau bunda gėlytės
ledinukai jau antri metai išsilaiko per žiemą
ledinukai jau antri metai išsilaiko per žiemą
Kur perkate sėklas?
Ir kokių spec žemių reikia ledinukėms?
Norėčiau ir aš pabandyti...ar daiginate namuose? T.y. paprastame bute, ne name ar šiltnamyje Kokių sąlygų/temperatūrų reikia?
Ir kokių spec žemių reikia ledinukėms?
Norėčiau ir aš pabandyti...ar daiginate namuose? T.y. paprastame bute, ne name ar šiltnamyje Kokių sąlygų/temperatūrų reikia?