Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

QUOTE(amarrile @ 2014 04 14, 11:26)
taip,tikrai yra.Nekelia didelio džiaugsmo ,nežinia,kas išaugs  schmoll.gif

kad begonijos tai faktas bigsmile.gif būtų gaila jei pražys visai ne tai ko laukiam, liks pasiguost tuom jog praktika pradedant jaukintis begonijas nepakenks smile.gif
Atsakyti
amarrile, gal pasitaikė labai lepi, todėl ir sunyko, tarkim man sunkiausiai sekasi su persikinės spalvos begonijomis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2014 04 13, 23:44)
koks poveikis kitoms net neįsivaizduoju, o begonijoms vienam sezonui matomai užtenka maisto medžiagų, ir ko gero jos mėgsta rūgštesnį gruntą. Šiaip jei tik turiu užsilikusių padžiūvusių riekučių visada įdedu, o esu dėjusi ir patrupinus , sumaišius su žemėm. Kai kurie gumbeliai tik tokį tręšimą gavę per kelis metus yra vyriško kumščio dydžio, vadinasi kažkokia nauda buvo  mirksiukas.gif bet manau , kad toks būdas ne visiems priimtinas... tarkim kiaušinių aš nedėčiau, nes man tas nepriimtina... lotuliukas.gif o nepageidaujamų svečių dėl to nesu niekada sulaukus  rolleyes.gif

Begonijos mėgsta rūgštesnę dirvą. Reikės ir man pabanndyti, labai įdomu. Nors iki šiol viena veislė man ir be riekučių užaugina tokius gumbus smile.gif bet turiu Champagne šiemet tai labai norėčiau didesnių gumbų nei pirkau.

Amarille, man irgi buvo, kad gumbus jau pavasari sodinau milžiniškus, o paskui rudenį kaip visada įnešiau su vazonu ir nieko ten nekrutinau - pavasarį iš didžiojo gumbo gavosi daug mažulyčių, tiesiog jis matyt pats pasidalina tam tikram laikui atėjus. Kitaip negaliu paaiškinti, dabar vėl tie gumbeliai mano kumsčio dydžio, stebėsiu ar dar kartą taip įvyks. Šiemet dar jie ne tokie dideli kaip kad buvo prieš pasidalijimą praeitą kartą, bet kas liko po pasidalijimo, labai panašu į tokį micro dydį kokius pirkau Champagne (labai tikiuosi kad Champagne, nes Sheteligas yra daug "įkišęs" ne to ką pirkau)
Atsakyti
Sveikos merginos, sitame reikale nelabai suprantu apie trasas, ka jus manote apie kemirof trasas ar jos nelabai tinka begonojoms blush2.gif
Atsakyti
Kol kas gražuoles begonijos tik turguj,ar ne nail.gif
user posted image
Atsakyti
pas mane dar tik vis keli žiedeliai,bet tuoj tuoj wub.gif
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, patarkit, padėkit 4u.gif
Katinas nuvertė vazoną su begonija, ji nulūžo verysad.gif , kaip man bent pabandyti išgelbėti gumbą?
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2014 06 09, 16:51)
Mergaitės, patarkit, padėkit  4u.gif
Katinas nuvertė vazoną su begonija, ji nulūžo verysad.gif , kaip man bent pabandyti išgelbėti gumbą?

Gumbas pailsejęs kelias savaites vel gali pradet augti,bet per tą laiką turi buti laikomas panašiai kaip žiema-nesudiovinti mirtinai ir nesupūdinti. Paz,laikyti kur giliam pavesyje,kad kuo ilgiau išbutų nelaistomas ir neperdžiųtu- ilgam
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 06 10, 14:52)
Gumbas pailsejęs kelias savaites vel gali pradet augti,bet per tą laiką turi buti laikomas panašiai kaip žiema-nesudiovinti mirtinai ir nesupūdinti. Paz,laikyti kur giliam pavesyje,kad kuo ilgiau išbutų nelaistomas ir neperdžiųtu- ilgam

Ačiū 4u.gif , bandysiu
Atsakyti
o mano begonijos menuo ar gal net daugiau stovi vietoj neleidzia saknu ir daigeliai neauga, bijau kad nenusibaigtu gal patarsit ka daryti?
Atsakyti
kad ir šalta, bet vistiek po truputi jau pradeda žydėti wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

raudonos dar be žiedų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2014 06 24, 10:50)
kad ir šalta, bet vistiek po truputi jau pradeda žydėti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

wub.gif kokia šita graži wub.gif
Atsakyti