Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

Turbūt 18 nuotrauka? Ten neilgaamžis, bet smagus kiliminis augaliukas Hutchinsia alpina, vadina kalnų rūta. Tokios žiemos, kaip paskutinės, jam nelabai patinka.
Viksva 'Evergold'. Ją su vazonu žiemai įnešinėju į vėsią patalpą, nes kažkurią žiemą tokia iššalo.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 03 27, 09:38)
Prašom, ganykitės:

neišpasakytas grožis wub.gif
kaip aš pasiilgau vasaros, kad būtų galima gyvai žiedais grožėtis doh.gif
Atsakyti
Mane labiau žavi buitines nuotraukos,nei portretines blush2.gif Nesupyksit,manau,čia tik mano noras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 27, 20:19)
Mane labiau žavi buitines nuotraukos,nei portretines  blush2.gif  Nesupyksit,manau,čia tik mano noras  ax.gif

Ar ,,buitinės" reiškia tarp puodų ir kitokių rakandų? Kažkas tokio?
https://plus.google....925487643554471
https://plus.google....925487643554471
Bet tada jau sunkiau pavadinimus surašyti.
Atsakyti
"Studijuoju" senasias temas, ir radau jog kažkas žalio kiaušinį plakė kiekvienam gumbui, tai net žaktelėjau iš nuostabos. Ar tokia traša neprivilioja nepageidaujamų svečių, ir apskritai laukiu komentarų išbandžiusiųjų tokį tręšimą smile.gif
Atsakyti
mergaites,kuom jus tresiat begonijas?
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2014 04 13, 23:30)
mergaites,kuom jus tresiat begonijas?

Kažkada turguje pardavinėjantis prekeivis patarė sodinant po kiekvienos šaknimis padėt juodos duonos riekę, gal kam ir juoką kels , tačiau begonijoms tas labai patiko. Suprantama, toks būdas gal tinkamas taupančioms- kartą padedi ir visą sezoną nebereik rūpintis rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2014 04 13, 22:18)
sodinant po kiekvienos šaknimis padėt juodos duonos riekę, gal kam ir juoką kels , tačiau begonijoms tas labai patiko.  rolleyes.gif

g.gif g.gif g.gif Idomu, koks poveikis tos duonos? O gal tas pats būtų patrupinti duoną ir sumaišyti su žemėmis. Kažin kitoms gėlėms taip pat veiksminga?
Atsakyti
koks poveikis kitoms net neįsivaizduoju, o begonijoms vienam sezonui matomai užtenka maisto medžiagų, ir ko gero jos mėgsta rūgštesnį gruntą. Šiaip jei tik turiu užsilikusių padžiūvusių riekučių visada įdedu, o esu dėjusi ir patrupinus , sumaišius su žemėm. Kai kurie gumbeliai tik tokį tręšimą gavę per kelis metus yra vyriško kumščio dydžio, vadinasi kažkokia nauda buvo mirksiukas.gif bet manau , kad toks būdas ne visiems priimtinas... tarkim kiaušinių aš nedėčiau, nes man tas nepriimtina... lotuliukas.gif o nepageidaujamų svečių dėl to nesu niekada sulaukus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 13 balandžio 2014 - 22:47
Prieš keletą dienu cento parduotuvej nusipirkau begonijų,kurių labai geidžiau,užsisakinejau užsienyje,bet ir tai vietoj jų atsiunte eilines svyrančias geltonas.
Tokios
https://www.google.l...L...2F1;400;305
Įdomu,kad aukštį rašo 30 cm,o kitur,kad nusvyra iki 80 cm
Šiaip esam turėje labai gražų,galingą augalą,pirktą jau užaugintą,pasidejau šaknį didžiule,bet kai pavasarį pradejau ieskoti gumbo,neradau doh.gif .Tai dabar,pati pasodinus,tikiu rudenį rasiu,ką kitiems metams išlaikyti. Dar nusipirkau
Begonia 'Cascade Florence' Ant įpakavimų nera Nojaus emblemos,bet ir jis gal jau prekiauja platesniu asortimentu,nei anksčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 14 balandžio 2014 - 10:05
QUOTE(amarrile @ 2014 04 14, 11:01)
Prieš keletą dienu cento parduotuvej nusipirkau begonijų,kurių labai geidžiau,užsisakinejau užsienyje,bet ir tai vietoj jų atsiunte eilines svyrančias geltonas.
Tokios
Įdomu,kad aukštį rašo 30 cm,o kitur,kad nusvyra iki 80 cm
Šiaip esam turėje labai gražų,galingą augalą,pirktą jau užaugintą,pasidejau šaknį didžiule,bet kai pavasarį pradejau ieskoti gumbo,neradau  doh.gif .Tai dabar,pati pasodinus,tikiu rudenį rasiu,ką kitiems metams išlaikyti. Dar nusipirkau
Begonia 'Cascade Florence' Ant įpakavimų nera Nojaus emblemos,bet ir jis gal jau prekiauja platesniu asortimentu,nei anksčiau  g.gif

antroj pusej lapelio, apacioj kaireje paieskokit nojaus zenklo. Ir as pirkau po pakuti tokiu ir dar raudonas prigriebiau blush2.gif
Atsakyti
taip,tikrai yra.Nekelia didelio džiaugsmo ,nežinia,kas išaugs schmoll.gif
Atsakyti