Siemet nuvyle mano begonijos: nebuvo veslios, ne gausiai zydejo. Bet gal cia as pati kazka ne taip padariau.
Kada jau galima nukarpyti nuo gumbu stiebus? Gal jau dabar galima? Nes nervuoja jos mane, labai siukslina kiema, o as ant ju pikta, tai noreciau jau "suguldyti ziemos miegui".
QUOTE(amarrile @ 2013 09 22, 17:07)
Jei vazone,palieku jame,jei iškasu-nenupurtau žemių,truputį apdžiovinu,jei permirkusios,paskui į dežute ir vesioj patalpoj. jei ji šilta,dar durpių pataleliais užklot,kad neperdžiūtų
jei teisingai supratau, tai begonijų nereikia išdžiovinti?
QUOTE(Modeen @ 2013 10 21, 09:43)
jei teisingai supratau, tai begonijų nereikia išdžiovinti?
aš laikau vazonėliuose, kuriuose augo, jei labai sausa, tai truputį padrėkinu žemę, nes gali sudžiūti svogūnas
pavasarį persodinu į naują žemę
QUOTE(vera.vera @ 2013 10 21, 10:47)
aš laikau vazonėliuose, kuriuose augo, jei labai sausa, tai truputį padrėkinu žemę, nes gali sudžiūti svogūnas
sakykit, ar stiebus nupjauti? jie kol kas žali, nenudžiūvę. kad laikas parnešti vidun, jau supratau
QUOTE(Modeen @ 2013 10 21, 09:50)
sakykit, ar stiebus nupjauti? jie kol kas žali, nenudžiūvę. kad laikas parnešti vidun, jau supratau
aš tai nelaukiu, kol jos pradeda džiovinti stiebus - kai sumąstau nešti vidun, nurėžiu viską iki žemės ir į rūsį
QUOTE(vera.vera @ 2013 10 21, 11:00)
aš tai nelaukiu, kol jos pradeda džiovinti stiebus - kai sumąstau nešti vidun, nurėžiu viską iki žemės ir į rūsį
dėkui, taip ir padarysiu
sakykit,o kaip laikot ledinukus ir begonijas kurios negumbinės ?nes pasirodo turiu ir tokių
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 10 21, 10:24)
sakykit,o kaip laikot ledinukus ir begonijas kurios negumbinės ?nes pasirodo turiu ir tokių
auginu, kaip vienmetes
kažkada temoje buvo kalbama apie išsaugojimą per žiemą, jei neklystu žiemojimo sąlygos panašios kaip ir pelargonijų
Vakar pasodinau pora gumbelių, mano pirmasis bandymas išsiauginti begonijų , prieš tai pasiskaičiau temas .
Gal nebus per vėlai?
Gal nebus per vėlai?
QUOTE(Aujusa @ 2014 03 10, 08:20)
nebus
Maniškės jau parodė nosiukus
kaip jūsų begonijos ir ledinukai laikosi
mano auga,o ledinukai ir žydi
*
mano auga,o ledinukai ir žydi
*