Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

QUOTE(amarrile @ 2012 02 08, 17:12)
Ž,S. prekiauja,bent pas mus, kokybiškais,nesupakuotais,olandiškais, įvairių spalvų svyrančių begoniju gumbeliais po septynis litus. nusipirkau tik pora baltų, geltonais nesusigundžiau. Pardaveja sake.kad jie prasčiau laikos...Maž,teisybe g.gif

Gal ir praščiau. Pernai pirkau (tiesa, nukainuotas) geltoną ir ružavą, tai geltona pasimirė. Mano kolegei tas pats, ji nenukainuotą pirko. Kitos spalvos -bujojo.
Atsakyti
pirkt geriausia ,kai daigiukai prasikalę, tada bent jau tikras esi, jog gyvastis yra ,o dėl spalvos reikšmingumo ,gal galėtų Rokoko pasidalint mintimis ,nes manau darbe atsiliepimų išgirsta iš pirkėjų mirksiukas.gif o manęs geltonos kažkaip nežavi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 09 vasario 2012 - 22:08
Merginos sakykit o kaip cia tie gumbai dalinasi, na pjaustomi, nes turiu viena didesni gumba ir matosi jau du leidziami ugliukai, as juos galeciau padauginti is vieno i du augaliukus g.gif
Atsakyti
[quote=ritaava,2012 02 10, 12:16]
Merginos sakykit o kaip cia tie gumbai dalinasi, na pjaustomi, nes turiu viena didesni gumba ir matosi jau du leidziami ugliukai, as juos galeciau padauginti is vieno i du augaliukus g.gif

Dalinu tada,kai daug buna akučių,tad gal geriau kitais metais dalink.Nuo dalinimo daugiau žiedų nebus,o tik du smulkesni augalai. O nedalytas užaugs dvigubai ir kitą metą bus mažiai abejonių,ar dalinti....
Atsakyti
[quote=amarrile,2012 02 10, 13:24]
[quote=ritaava,2012 02 10, 12:16]

[/quote]
Labai didelis aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
tarkim trijų degtukų dėžučių dydžio jau būtų galima ir dalinti ,bet jei menkesni, tai pritariu amarrilei , kad nėr reikalo skubėt drinks_cheers.gif juk vešlesnis augalas gražesnis mirksiukas.gif pas mane nedalinti yra ir dar didesnio dydžio gumbeliai ,nes neturėčiau kur sodint ir pastebėjau ,jog krūmeliai kompaktiškesni,daugiau ūgliukų, juos mažiau išvarto vėjas g.gif taigi pliusų daugiau, kai neskubi to daryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 10 vasario 2012 - 14:46
Ar yra begonijas auginančių iš sėklų? Pirmi metai, kaip pasisėjau (sausio pabaigoj, dabar jau dygsta). Šiek tiek nusivyliau perskaičiusi, kad iš sėklų augintos pražysta tik po 5 mėn. Gal kas nors paneigs ir nuramins? Prisisvajojau, kaip jos man žydės nuo pavasario biggrin.gif
Atsakyti
pas mane ir jau sudygo is seklu ziuresiu kaip seksis augint,kol kas jos labai mazutes.
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2012 02 12, 00:27)
Ar yra begonijas auginančių iš sėklų? Pirmi metai, kaip pasisėjau (sausio pabaigoj, dabar jau dygsta). Šiek tiek nusivyliau perskaičiusi, kad iš sėklų augintos pražysta tik po 5 mėn. Gal kas nors paneigs ir nuramins? Prisisvajojau, kaip jos man žydės nuo pavasario  biggrin.gif

Aš auginau iš sėklu,pradėjo žydėti vėlai vasara,bet dar ilgai džiaugiaus žiedais,ir net buvo užaugine mažučius gumbelius.
Papildyta:
QUOTE(bumsik @ 2012 02 12, 00:27)
Ar yra begonijas auginančių iš sėklų? Pirmi metai, kaip pasisėjau (sausio pabaigoj, dabar jau dygsta). Šiek tiek nusivyliau perskaičiusi, kad iš sėklų augintos pražysta tik po 5 mėn. Gal kas nors paneigs ir nuramins? Prisisvajojau, kaip jos man žydės nuo pavasario  biggrin.gif

Aš auginau iš seklu,pradėjo židėti vėlai vasara,bet dar ilgai džiaugiaus žiedais,ir net buvo užaugine mažučius gumbelius.
Atsakyti
QUOTE(karalaite75ok @ 2012 02 12, 02:11)
Aš auginau iš sėklu,pradėjo žydėti vėlai vasara,bet  dar ilgai džiaugiaus žiedais,ir net buvo užaugine mažučius gumbelius.
[b]

ajajai, pražuvo mano viltis, kad žydės per visą vasarą verysad.gif O vadinamieji "ledinukai" gal anksčiau pražysta?
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2012 02 12, 18:02)
ajajai, pražuvo mano viltis, kad žydės per visą vasarą  verysad.gif O vadinamieji "ledinukai" gal anksčiau pražysta?

Dėl visžydžių begonijų, vadinamų ledinukais, turiu patirties ax.gif Esu sėjusi sausio mėnesį, o į lauką sodinau jau su žiedeliais. Visą sezoną gausiai ir gražiai žydėjo smile.gif
Atsakyti
Nusipirkit vasarą šių begonijų,ir įsidauginsit,nes ju gumbai nemaži,galima bus pjaustyti kitais metais,ir malonu pavasariais bus reikalą tureti ne su liaunais sejinukais ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 13 vasario 2012 - 09:25