[quote=Ambro,2013 04 16, 12:17
Ką daryt su tokiu stiebu?
[/quote]
jei ten sausa ,gyjanti zaizda sakos praradimo vietoje,tai pati susitvarkys .
ar ledinukai priskiriami begonijoms
ant vazonėlių rašo klombinė begonija
tai tada netyčia pas mane jų 5antsirado
Bauhofe po 0,49lt,nu kaip neimti
ant vazonėlių rašo klombinė begonija
tai tada netyčia pas mane jų 5antsirado
Bauhofe po 0,49lt,nu kaip neimti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 17, 16:22)
Atradau inete, kad puošniąją begoniją vadina ledinuku
http://www.zieduspal...grupe.php?grp=F
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 17, 16:22)
ar ledinukai priskiriami begonijoms
[color=yellow]tai tada netyčia pas mane jų 5antsirado
[color=yellow]tai tada netyčia pas mane jų 5antsirado
QUOTE(Ambro @ 2013 04 17, 16:47)
Atradau inete, kad puošniąją begoniją vadina ledinuku
tiksliai
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2013 04 17, 19:21)
nebejuokinga jau
Kažkas lenda?
Sveikos gėlyčių mylėtojos.
Auginu įvarias gėles, tačiau begonijomis susigundžiau tik šiemet. ŽS nusipirkau svyrančių ir nesvyrančių gumbelių, (pardavėja patarė perpjauti gumbus, taip ir padariau, anglimi pabarsčiau) sudygo jie man gerai, tik tos kurios turėjo būti svyrančios visiškai nesišakoja, gal dėl to, kad gumbelis mažas, o gal jas kaip surfinijas nugnybti reikia? Nersvyrančių lapai tuputį riečiasi...
Ir dar tos svyrančios jau krauna žedelius, tik net nepradėję skleistis jau keli žiedeliai nukrito Ką ne taip darau?
Auginu įvarias gėles, tačiau begonijomis susigundžiau tik šiemet. ŽS nusipirkau svyrančių ir nesvyrančių gumbelių, (pardavėja patarė perpjauti gumbus, taip ir padariau, anglimi pabarsčiau) sudygo jie man gerai, tik tos kurios turėjo būti svyrančios visiškai nesišakoja, gal dėl to, kad gumbelis mažas, o gal jas kaip surfinijas nugnybti reikia? Nersvyrančių lapai tuputį riečiasi...
Ir dar tos svyrančios jau krauna žedelius, tik net nepradėję skleistis jau keli žiedeliai nukrito Ką ne taip darau?
QUOTE(Aelitta @ 2013 04 26, 19:34)
Sveikos gėlyčių mylėtojos.
Kiek pati pastebejau,ziedrlius yra batsciusios ir pas mane,bet persodinus I nuolatine vieta ar nuo tresimo prapuole beda .Jauciu,kad del to nereikia pergyvent. O kad nesikeroja,tai liko mazai pumureliu-daigeliu kaip pas bulve,ir sukuosena reta Siais metais augaliukas bus neisvaizdus gal,bet teks susitaikyt,pakomponuot su kitom gelytem
Sveikos,
užsiauginau aš kelis begonijų ir ledinukų daigelius iš sėklų.
Ar išnešus į lauką nenudegins jų saulė, pastebėjau, kad ledinukų lapai pradėjo nebeblizgėti.
Kaip saugote savo daigeliu nuo saulės? jeigu daigai auginti kambaryje, o paskui patenka į lauką, vis tiek neaugs pavėsyje.
užsiauginau aš kelis begonijų ir ledinukų daigelius iš sėklų.
Ar išnešus į lauką nenudegins jų saulė, pastebėjau, kad ledinukų lapai pradėjo nebeblizgėti.
Kaip saugote savo daigeliu nuo saulės? jeigu daigai auginti kambaryje, o paskui patenka į lauką, vis tiek neaugs pavėsyje.
uždengti agroplevele,nuimti apniukusiomis dienomis
QUOTE(Aelitta @ 2013 05 17, 10:24)
Sveikos, mano svyrancioji prazydo, bet tokia pastypusi ji man atrodo, ar galima svyranciai begonijai nukirpti virsune, kad sakotusi daugiau?
Manau ateis laikas,ir ji pasiduos svyrimui. O virsune skink,jei manai,kad per mazai sau turi augalas.asmeniskai man neteko taip `tankinti` begonijos krumelio. Ši irgi svyranti,bet dabar kupli,ne nesuprasi,kur ta virsūne