Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

[quote=Ambro,2013 04 16, 12:17

Ką daryt su tokiu stiebu? g.gif

[/quote]
jei ten sausa ,gyjanti zaizda sakos praradimo vietoje,tai pati susitvarkys .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 17 balandžio 2013 - 09:50
ar ledinukai priskiriami begonijoms ax.gif
ant vazonėlių rašo klombinė begonija g.gif

tai tada netyčia pas mane jų 5antsirado doh.gif biggrin.gif
Bauhofe po 0,49lt,nu kaip neimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 17, 16:22)
ar ledinukai priskiriami begonijoms  ax.gif
ant vazonėlių rašo klombinė begonija  g.gif

Atradau inete, kad puošniąją begoniją vadina ledinuku smile.gif

http://www.zieduspal...grupe.php?grp=F
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 17, 16:22)
ar ledinukai priskiriami begonijoms  ax.gif

[color=yellow]tai tada netyčia pas mane jų 5antsirado doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 17, 16:47)
Atradau inete, kad puošniąją begoniją vadina ledinuku  smile.gif

http://www.zieduspal...grupe.php?grp=F

tiksliai thumbup.gif

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2013 04 17, 19:21)

nebejuokinga jau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kažkas lenda? g.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos gėlyčių mylėtojos.
Auginu įvarias gėles, tačiau begonijomis susigundžiau tik šiemet. ŽS nusipirkau svyrančių ir nesvyrančių gumbelių, (pardavėja patarė perpjauti gumbus, taip ir padariau, anglimi pabarsčiau) sudygo jie man gerai, tik tos kurios turėjo būti svyrančios visiškai nesišakoja, gal dėl to, kad gumbelis mažas, o gal jas kaip surfinijas nugnybti reikia? Nersvyrančių lapai tuputį riečiasi...
Ir dar tos svyrančios jau krauna žedelius, tik net nepradėję skleistis jau keli žiedeliai nukrito verysad.gif Ką ne taip darau? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aelitta: 26 balandžio 2013 - 19:36
QUOTE(Aelitta @ 2013 04 26, 19:34)
Sveikos gėlyčių mylėtojos.
Auginu įvarias gėles, tačiau begonijomis susigundžiau tik šiemet. ŽS nusipirkau svyrančių ir nesvyrančių gumbelių, (pardavėja patarė perpjauti gumbus, taip ir padariau, anglimi pabarsčiau) sudygo jie man gerai, tik tos kurios turėjo būti svyrančios visiškai nesišakoja, gal dėl to, kad gumbelis mažas, o gal jas kaip surfinijas nugnybti reikia? Nersvyrančių lapai tuputį riečiasi...
Ir dar tos svyrančios jau krauna žedelius, tik net nepradėję skleistis jau keli žiedeliai nukrito  verysad.gif  Ką ne taip darau?  blush2.gif

Kiek pati pastebejau,ziedrlius yra batsciusios ir pas mane,bet persodinus I nuolatine vieta ar nuo tresimo prapuole beda .Jauciu,kad del to nereikia pergyvent. O kad nesikeroja,tai liko mazai pumureliu-daigeliu kaip pas bulve,ir sukuosena reta mirksiukas.gif Siais metais augaliukas bus neisvaizdus gal,bet teks susitaikyt,pakomponuot su kitom gelytem rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
užsiauginau aš kelis begonijų ir ledinukų daigelius iš sėklų.
Ar išnešus į lauką nenudegins jų saulė, pastebėjau, kad ledinukų lapai pradėjo nebeblizgėti.

Kaip saugote savo daigeliu nuo saulės? jeigu daigai auginti kambaryje, o paskui patenka į lauką, vis tiek neaugs pavėsyje.
Atsakyti
uždengti agroplevele,nuimti apniukusiomis dienomis rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mano svyrancioji prazydo, bet tokia pastypusi ji man atrodo, ar galima svyranciai begonijai nukirpti virsune, kad sakotusi daugiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aelitta @ 2013 05 17, 10:24)
Sveikos, mano svyrancioji prazydo, bet tokia pastypusi ji man atrodo, ar galima svyranciai begonijai nukirpti virsune, kad sakotusi daugiau? blush2.gif

Manau ateis laikas,ir ji pasiduos svyrimui. O virsune skink,jei manai,kad per mazai sau turi augalas.asmeniskai man neteko taip `tankinti` begonijos krumelio. Ši irgi svyranti,bet dabar kupli,ne nesuprasi,kur ta virsūne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 07 birželio 2013 - 14:27