Aš save ir pavasarį už trumpo pavadžio laikau.Kažin,kiek iškentėsiu Smulkiažiedes auginsiu pati daugumoj,dar kas išlys iš retesnių pernyksčių. ir tai šias ne sau,tik gumbus rudenį susirinksiu.
Kai dalinau pernai anksti išaugintas didžiasias gražuoles,nelabai kas įvertino tai nušaldė.tai šukuoseną nutrumpino,kad į klombą pasodint,tai supūdė. Tai keičiu gyvenimo stilių
O dar ne per anksti jas žadint? Vienais metais ištįso anksti sudygusios,išnešiau į lauką su žiedais, tai vėjas, tokias netvirtas, nulaužė ir kol neišaugo nauji stiebeliai, nieko gražaus nebuvo. Dabar be kovo mėn. aš jų nekibinu
aS parsinesiau budinti, visai nesitikedama kazko is jo sulaukti sakiau anksciau isitikinsiu, kad nieko vertas- anksciau vietos atlaisves, ir se tau devintines
QUOTE(Amri @ 2013 02 13, 14:43)
O dar ne per anksti jas žadint? Vienais metais ištįso anksti sudygusios,išnešiau į lauką su žiedais, tai vėjas, tokias netvirtas, nulaužė ir kol neišaugo nauji stiebeliai, nieko gražaus nebuvo. Dabar be kovo mėn. aš jų nekibinu
Gegužį laikau su vazoneliais lauke,tik šalant sunešu arba apdangstau,tad neištyįsta. Prieš tai šiltnamyje pagyvena.
Aš manau, kad ne per anksti sodinti. Kiekvienais metais sodinu sausio pabaigoje, vasario pradžioje, šiemet pasodinau vasario 10 d. Man neištysta, nes praeina laiko kol išdygsta, paskui ir šviesos daugiau. Kiek atšilus išnešu į verandą, o į lauką dažniausiai keliauja jau su žiedukais.
Papildyta:
koks gležnutis, gražutis Tikrai pavasaris artėja
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 13, 14:20)
koks gležnutis, gražutis Tikrai pavasaris artėja
Sukišau ir aš jau 6 į vazonelius šiandien,tik prisipažint nedrįsau
QUOTE(Arijanda @ 2013 02 10, 23:40)
Merginos per kiek laiko sudyksta ledinukai? Jau penkta diena ir ne krust
Ar as cia per greit noriu
Ar as cia per greit noriu
per greitai norite Begonijos pasižymi iiiiiiiiiiiilgu dygimu ... ir dar ilgesniu augimu Vasarą atperka jų nenutrūkstamas žydėjimas, jei ne jis, tai gal mažai kas su jų sėklomis terliotųsi
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 13, 15:20)
O jetau , kaip faina , jaučiu jaučiu, o nagai niežti ... taip noris viską sėti
Laba diena, as irgi noriu prisijungti prie begoniju myletoju . Tik va niekaip nerandu, i koki gyli jas sodinti... Na, kad aiskiau butu - kiek virs ju zemiu turi buti? Kiek suprantu, pradzioj siaip ikist, iki puses, o zemem tik paskui uzbert, ar kaip? Bet vis vien, jau galutiniam variante kiek zemiu turi virs gumbelio but?.. Dabar kol kas truputeli apipurskiau ir padejau sviesiai siltai, ziuresiu, ar visi pirkti gumbeliai gyvi...
Labai lauksiu atsakymo, aciu
QUOTE(stryga @ 2013 02 20, 12:33)
Laba diena, as irgi noriu prisijungti prie begoniju myletoju . Tik va niekaip nerandu, i koki gyli jas sodinti... Na, kad aiskiau butu - kiek virs ju zemiu turi buti? Kiek suprantu, pradzioj siaip ikist, iki puses, o zemem tik paskui uzbert, ar kaip? Bet vis vien, jau galutiniam variante kiek zemiu turi virs gumbelio but?.. Dabar kol kas truputeli apipurskiau ir padejau sviesiai siltai, ziuresiu, ar visi pirkti gumbeliai gyvi...
Man nepatinka,kai pakaušis gumbo plikas ir pasausejęs kyšo,tai sodinu,sakykim vos pakavojusi.O persodinan jau šiek tiek giliau,nebera svarbu. Jei jau lemta sudygti,tai ir sudygs,svarbu saikingai laistyt .kol sužaliuos
QUOTE(amarrile @ 2013 02 20, 14:00)
Man nepatinka,kai pakaušis gumbo plikas ir pasausejęs kyšo,tai sodinu,sakykim vos pakavojusi.O persodinan jau šiek tiek giliau,nebera svarbu. Jei jau lemta sudygti,tai ir sudygs,svarbu saikingai laistyt .kol sužaliuos
Aciu
Pernai prisipirkau ivairiu spalvu svyranciu kaskadiniu begoniju gumbeliu uz daug pinigu. Sokinejau aplink juos, popinau, auginau...... Ir ka jus manot - maza to kad ne visi gumbeliai sudygo ir uzaugo, tai begonijos visai nesvyrancios, mazais neisvaizdziais ziedukais zydejo Gumbeliai berods Senukuose pirkti buvo......
Labai supykau ir siemet nusprendziau pirkti pavasari jau paaugusia ir su ziedais......
Labai supykau ir siemet nusprendziau pirkti pavasari jau paaugusia ir su ziedais......