Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar tokią radau ax.gif

user posted image
Atsakyti
siaubeli tu mano

kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 06, 15:54)

labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 06, 15:54)

kaip gražu bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
jau pasiilgau rūpinimosi šiomis gražuolėmis smile.gif
Atsakyti
Ačiū už gerą žodį visoms. Ypač Violetai20, kuri išmokė pasidalinti nuotraukytėmis. Man begonijos vienos iš geriausių gėlių - rūpestis jomis minimalus, o grožis thumbup.gif Vienais metais buvau į lovelius susodinus ir pastačius ant laiptų nuo antro aukšto, tai mašinos pravažiuodamos sustodavo pasigrožėti. Tik rudeniop vazonas nudribo su visom gėlėm, nes per sunkūs žiedai nusvarino blush2.gif
Atsakyti
nu bet ir vaizdų pridėjusios.. nerealu wub.gif
Atsakyti
Kaip megstu sakyti-gražu čia pas mus wub.gif
Amri Ar pati užsiaugini gėlytes?
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 02 05, 02:41)
Turiu ledinukiu seklu tik pokiuko informacija sudirbau gal jau laikas butu paseti? Balandzio viduri pas mus galima jau geles nesti laukan.

as ledinukus pasejau pries menesi,bet neisdygo,o begonijos dygsta.mikroskopiniai daigeliai,idomu,kaip seksis augint.Ledinuku tai vaziuosiu i kedainiu siltnamius pirkt.perkam nemazus daigelius jau kelintus metus.jie neopus ir greit auga,o begonijas dar neper anksti is gumbu augint,bijau,kad nenustybtu
Atsakyti
Ir mano begonijos dygsta išsėklų, tikrai be galo maži daigeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 06, 17:28)
Ačiū už gerą žodį visoms. Ypač Violetai20, kuri išmokė pasidalinti nuotraukytėmis. Man begonijos vienos iš geriausių gėlių - rūpestis jomis minimalus, o grožis  thumbup.gif Vienais metais buvau į lovelius susodinus ir pastačius ant laiptų nuo antro aukšto, tai mašinos pravažiuodamos sustodavo pasigrožėti. Tik rudeniop vazonas nudribo su visom gėlėm, nes per sunkūs žiedai nusvarino  blush2.gif

pagyrų vertos gėlytės bigsmile.gif
o gal kartais planuojat kažką parduoti,stoju pirmą į eilę blush2.gif
Atsakyti
Kazin ar nesusivelinau labai tik vakar pasodinau ledinukus, pastaciau arciau zidinio gal isdyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 02 06, 20:04)
Kaip megstu sakyti-gražu čia pas mus  wub.gif
Amri Ar pati užsiaugini gėlytes?

Aš pati metai iš metų pasilieku gumbelius per žiemą, o paskui užsiauginu. Pardavimui neturiu, draugėms išdalinu, jei koks daigelis atlieka smile.gif
Atsakyti