Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2013 02 04, 18:28)
O sklepe ziemojusias , ar jau laikas pradeti budinti ?

Aš jau parsinešiau į kambarį smile.gif Šiandien truputį pamerkiau į kalio permanganato skiedinuką. Keletą svogūnų reiks padalinti. Na, ir jau sodinsiu, tegu dygsta ax.gif
Atsakyti
Kažką ir aš darau blush2.gif Sunešiau šilčiau -į katilinę- apibarsčiau žemem,vis pakrapinu vandens,-tegul dygsta bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu ledinukiu seklu tik pokiuko informacija sudirbau gal jau laikas butu paseti? Balandzio viduri pas mus galima jau geles nesti laukan.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 02 04, 16:58)
Įdomu,ar daug kas iš lenkų begonijų užsisaket  rolleyes.gif

Aš užsisakiau svyrančią ružavą iš lenkų. O šiaip tai iš pernai turiu oranžinių, rožinių, raudonų kaskadinių, kad tik visos sudygtų. Pernai buvo tokios gražios, tiesiog idealios. Turiu telef. nuotraukas, tai vis pasidžiaugiu smile.gif Reiktų šiemet gumbus padauginti, bet niekad to nedariau. Ar juos reiktų dalinti kol nesudygę, ar palaukti kol parodys daigelius ir tada jau dalinti, kad nesugadint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 02 05, 01:41)
Turiu ledinukiu seklu tik pokiuko informacija sudirbau gal jau laikas butu paseti? Balandzio viduri pas mus galima jau geles nesti laukan.

Ledinukės sėjamos jau sausio mėnesį. Sėdama neužberkite sėkliukių žemėmis. Retsykiais padrėkinkite apipurkšdama vandeniu. Begonijų dygimui reikalinga 23-25 laipsnių temperatūra.
Papildyta:
QUOTE(Amri @ 2013 02 05, 08:50)
Aš užsisakiau svyrančią ružavą iš lenkų. O šiaip tai iš pernai turiu oranžinių, rožinių, raudonų kaskadinių, kad tik visos sudygtų. Pernai buvo tokios gražios, tiesiog idealios. Turiu telef. nuotraukas, tai vis pasidžiaugiu smile.gif Reiktų šiemet gumbus padauginti, bet niekad to nedariau. Ar juos reiktų dalinti kol nesudygę, ar palaukti kol parodys daigelius ir tada jau dalinti, kad nesugadint? g.gif

Būtų įdomu pamatyti tas nuotraukytes mirksiukas.gif

Kai matosi begonijų daigeliai, dalinti patogiau, nes tada galima palikti panašiai tiek daigelių vienoje ir kitoje pusėje. Bet esu dalinusi ir nesudygusius gumbelius, viskas gerai pavyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 05 vasario 2013 - 09:26
QUOTE(amarrile @ 2013 02 04, 17:58)
Vijoleta,ar išlaikei per žiemą? Taip reta ta ružava spalva. Kai pagalvoju,penai sodinau tris ružavas,tris pastelines mišinį,taip siekiau ružavos spalvos,o jos taip ir nėra unsure.gif
Įdomu,ar daug kas iš lenkų begonijų užsisaket  rolleyes.gif

manau, kad issilaike, nes parsinesiau vidun, dadejau zemiu svieziu ir ziuriu ragelius leidzia, ziuresim kaip toliau 4u.gif

o per ziema tai pirmi metai svyrancia kai auginu, tai netikejau, kad issisaugos, tai su visu vazonu ruyje palikau biggrin.gif biggrin.gif viena kart paliejau ten bebunant biggrin.gif parsinesus isemiau is vazono, apsukavau zemes, dadejau svieziu zemiu ir i sviesa atnesiau, nu ir panasu gyvi, ziuresim kaip veliau g.gif
Atsakyti
Kaimyne buvo gavus begoniją dovanų raudoną kaip viršuj ant seklų pakelio,atidave rudeniop man,vakar persodinau,didžiają dalį šaknų nukrapščius,o vakare pagalvojau,gal ten visai gumbo nera doh.gif Tai pirma sodinimą teks taisyti,apžiūrėt rimčiau turinį,o tai jau esu vieną šaknį bergždžiai auginusi blush2.gif Nepasimokinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 02 05, 09:25)
Būtų įdomu pamatyti  tas nuotraukytes  mirksiukas.gif

Pasijutau visiška žiople - nemoku įkelt nuotraukų doh.gif Pasakykit kas nors, kaip čia tą "stebuklą" padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 06, 13:17)
Pasijutau visiška žiople - nemoku įkelt nuotraukų  doh.gif  Pasakykit kas nors, kaip čia tą "stebuklą" padaryt  blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=825459
4u.gif
Atsakyti
user posted image[/IMG]

Bandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 06, 15:58)
user posted image[/IMG]

Bandau  blush2.gif

nesimato smile.gif gal del to, kad 100 zinuciu dar neparaset
Atsakyti
user posted image
Nu aš žiopla, bet kantri doh.gif Gal dar reiktų pamažinti, bet tam irgi reikia laiko smile.gif
Atsakyti