oho jau ir šioje temoje pakvipo pavasariu
na ir ankstyvos Jūs čia
aš tai žadinsiu, kai vieversys praneš, kad pavasaris atėjo
nes ir gėliukai vargs, ir aš
Sveikutes,
norejau pasiteirauti, kada geriausia jau begonija traukti i dienos sviesa. Ji pas mane dabar sandeliuke ziemoja.
norejau pasiteirauti, kada geriausia jau begonija traukti i dienos sviesa. Ji pas mane dabar sandeliuke ziemoja.
QUOTE(k@mylye @ 2013 01 22, 16:23)
Sveikutes,
Sodinsiu vasario mėn. ar kovo pradžioje
QUOTE(jediara @ 2013 01 22, 21:03)
Sodinsiu vasario mėn. ar kovo pradžioje
iškart sodinsit į vazonus,kuriuose vasaros?
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 01 23, 12:47)
Taip
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 01 23, 10:47)
Bet neturint daugiau patirties,geriau sodint į mažus indelius pradžioj,kad neperlaistytumet ,neužsistovetų šlapias žemės gniužulas,ir nesupudintumet,kol paugs. Perkelimo į didesnį vazonelį nelabai ir junta augalai
QUOTE(amarrile @ 2013 01 23, 12:37)
Bet neturint daugiau patirties,geriau sodint į mažus indelius pradžioj,kad neperlaistytumet ,neužsistovetų šlapias žemės gniužulas,ir nesupudintumet,kol paugs. Perkelimo į didesnį vazonelį nelabai ir junta augalai
šiemet jos pas mane bandys balkone loveliuose vasarot,tai taip ar taip pirma mazyciuose vazoneliuose pavasarį pasitiks:)ačiū už patarimą
Sveikos, gal kas auginate tokia? idomu is kokiu seklyciu jos
Papildyta:
is situ, uzsiauginau tokia:) cia vienas daigiukas buvo:
Nors gal ir kartoju jau info
Papildyta:
is situ, uzsiauginau tokia:) cia vienas daigiukas buvo:
Nors gal ir kartoju jau info
Nu mano gražuolės, pasodintos beveik prieš mėnesį , jau parodė ragelius . Viena dar ne. Nu žiūrėsim kas čia bus man su jom
Pernai , pirkau senukuose svyrančios geltonos gumbelius. Na ant paveikslėlio baisiai atrodė gražios. Nu bet realybėje užaugo tokios be ryšio, jokio grožio. Tai šiemet gal susilaikysiu nuo gumbelių pirkimo.
Pernai , pirkau senukuose svyrančios geltonos gumbelius. Na ant paveikslėlio baisiai atrodė gražios. Nu bet realybėje užaugo tokios be ryšio, jokio grožio. Tai šiemet gal susilaikysiu nuo gumbelių pirkimo.
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 04, 16:17)
Sveikos, gal kas auginate tokia? idomu is kokiu seklyciu jos
Vijoleta,ar išlaikei per žiemą? Taip reta ta ružava spalva. Kai pagalvoju,penai sodinau tris ružavas,tris pastelines mišinį,taip siekiau ružavos spalvos,o jos taip ir nėra
Įdomu,ar daug kas iš lenkų begonijų užsisaket
O sklepe ziemojusias , ar jau laikas pradeti budinti ?