Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

Gauti auginukai iš amarilės neperžiemojo - nėra gumbelių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 01 29, 12:03)
Gauti auginukai iš amarilės neperžiemojo - nėra gumbelių verysad.gif

Aš turiu gero lazdyno riešuto gumbelį ir dar viena žaliuojantį daiga. Reiškia,nera neįvygdoma misija g.gif Nereiškia,kad nesunyks tas gumbelis...O tavasis irgi miniatiurinis gal buvo,Kartais didelias paptastas namo temdavau,gerai nesuprasdama,kas ten-šaknis ar dar kas yra doh.gif
Teks vyrą pas mane dar karta atsiųsti biggrin.gif
Netrukus pjaustysiu gumbelius,jau ružavi žiburiukai matos kur ne kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 01 30, 18:56)
Aš turiu gero lazdyno riešuto gumbelį ir dar viena žaliuojantį daiga. Reiškia,nera neįvygdoma misija g.gif  Nereiškia,kad nesunyks tas gumbelis...O tavasis irgi miniatiurinis gal buvo,Kartais didelias paptastas namo temdavau,gerai nesuprasdama,kas ten-šaknis ar dar kas yra doh.gif
Teks vyrą pas mane dar karta atsiųsti biggrin.gif

Gal reikėjo ne kambaryje auginti, o laikyti rūsyje g.gif
Jei tik priimsite, būtinai vyrą atsiųsiu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2012 01 30, 22:10]
Gal reikėjo ne kambaryje auginti, o laikyti rūsyje g.gif

Laikiau eksperimentui nekurenamoj patalpoj(kartu su pelargonijom,puikiai laikesi iki atšalimo neseno...
Atsakyti
eurogeles jau priima uzsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 01 30, 18:56)

Labą vakarą, užklydau ir aš pas jus. Mano begonija duota kaimynės, nežinau nei kokia, bet sakė laikyt vėsiai patamsy vazonėly. Laikiau rūsy, bet žiūriu, kad kaip Amarrile sako, ružavi žiburiukai jau keli matosi. Tai laikyt dar tą gėlytę rūsy, ar, kadangi jau procesas prasidėjo, tempt namo ant palangės? o kaip reikia tą gumbelį pjaustyt, kad pasidaugintų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ekanap @ 2012 02 03, 19:31)
Labą vakarą, užklydau ir aš pas jus. Mano begonija duota kaimynės, nežinau nei kokia, bet sakė laikyt vėsiai patamsy vazonėly. Laikiau rūsy, bet žiūriu, kad kaip Amarrile sako, ružavi žiburiukai jau keli matosi. Tai laikyt dar tą gėlytę rūsy, ar, kadangi jau procesas prasidėjo, tempt namo ant palangės? o kaip reikia tą gumbelį pjaustyt, kad pasidaugintų? blush2.gif

geriau nepjaustyk šiais metais,pasimokink pirma to pačio nesupudyti,neperlieti mirksiukas.gif

Atsakyti
Ok, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Nusipirkau gumbinių svyrančių begonijų sėklų. Ar ne per vėlu jas sėti. (Ant pakelio rašoma, kad XII --III mėn. ) Ar spės man jos sužydėti vasarai?
Atsakyti
labukas,kazkur skaiciau jog pasetos begonijos prazysta 5-ta menesi po sejos smile.gif
Atsakyti
Jei penktą mėnesį, tai vadinasi liepos pradžioje jau žydės, o žydi jos ilgai.
Tada sėsiu ryt smile.gif
Atsakyti
Ž,S. prekiauja,bent pas mus, kokybiškais,nesupakuotais,olandiškais, įvairių spalvų svyrančių begoniju gumbeliais po septynis litus. nusipirkau tik pora baltų, geltonais nesusigundžiau. Pardaveja sake.kad jie prasčiau laikos...Maž,teisybe g.gif
Atsakyti