Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

Dar vienas naujokas žiedelis,nuotrauka jau truputį pasenus,žydi gausiau

Begonia crispa marginata Whiteuser posted image
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 08 01, 06:52)

labai gražus žiedas,o pasirodyk visą vazoną kaip atrodo:)aš linkstu,kad kitais metais mano balkoną puoš būtent begonijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 08 01, 07:06)
labai gražus žiedas,o pasirodyk visą vazoną kaip atrodo:)aš linkstu,kad kitais metais mano balkoną puoš būtent begonijos bigsmile.gif

Tame vazone trys skirtingos begonijos,susodintos iš reikalo, ir labai neskoningai atrodo,nieko gero ten nesimato. bet nufotografuosiu,kai truputį vel atsinaujins žiedų gausa...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 08 01, 06:52)

Begonia crispa marginata Whiteuser posted image

nuostabi...gal ir mano tokia??? g.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau patarymo, turiu svyriantį bigoniją, išauginta šiais metais iš flansiukų, tai tikriausia nebus dar susiformavusio svogunelio. Kaip man ją išsaugoti kad turėčiau kitais metais? Ir dar... turbut reikia jau nešti ją namo, nes stovi užstiklintame balkone, bet neapšildame?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 28, 18:01)
sveikos, ech kiek tu ligu ivarys forumas  biggrin.gif  dar ir begoniju liga biggrin.gif   as dar net ziema pasisejau svyranciu begoniju, nu ir issaugojau tik viena vieninteli daigiuka, man nepatinka tos mikroskopines seklytes  biggrin.gif  bet isaugojau, tai noreciau ir toliau ji issaugoti, kaip palepinti ji? saules kiek zinau begonijos maziau megsta, o ar taip pat ir tos svyranciosios?  g.gif  zinau kad auginate ne viena jas, gal patarsite, nes tai velgi sios gelytes siemet pirmas bandymas, bandysiu eit nufotkint koki issaugojau  biggrin.gif
iliustruoju  biggrin.gif
user posted image

sveikos, atsekiau savo sena posta, ir ji galiu jau iliustruoti biggrin.gif vienas issaugotas daigelis, setas pacios is seklu kadaise biggrin.gif siandien atrodo taip: sviesiai ruzavu ziedeliu ir geltonu miksas biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
gaila nuotraukoje neatsiskleidzia tikrasis grozis sio derinuko, realybeje zymiai jis ryskesnis, begonijos raudonos raudonos, ryskios ryskios ir cimzieda ryskiai tokia sodriai atrodo, nerealus derinukas mano akiai biggrin.gif biggrin.gif bet ne mano tai derinukas 4u.gif blush2.gif

user posted image
Papildyta:
p.s. foto dydziai turetu susireguliuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 07 rugsėjo 2012 - 12:29
Gražios gėlytes. thumbup.gif Kadangi turiu gal tokią pačią raudoną,kuri tikrai niekaip nenori pasirodyti tikroviškai nuotraukose doh.gif Gal reiks pasinaudoti pavyzdžiu,ir su cimžieda pasodinti,bus didelis vazonas-didelis aplinkos akcentas,ir pigus ax.gif
Siulau į savo lovelius bet kuriuo vasaros metu įkišti šalia kitu gelių,šakelę,ir neužilgo bud toks rezultatasuser posted image
Atsakyti
mano geltoniukė - pernai žydėjo gal penkiais žiedais, o šiemet iš proto eina thumbup.gif gaila, tik kad didelis vėjas gal dešimt delno dydžio žiedų nuplėšė, patį kerą žemyn palenkė, bet ir po vėtros ji neblogai atrodo - taip prieš pusvalanduką atrodė skalbiama lietaus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Vėl namo...
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 07, 19:42)
mano geltoniukė - pernai žydėjo gal penkiais žiedais, o šiemet iš proto eina  thumbup.gif gaila, tik kad didelis vėjas gal dešimt delno dydžio žiedų nuplėšė, patį kerą žemyn palenkė, bet ir po vėtros ji neblogai atrodo - taip prieš pusvalanduką atrodė skalbiama lietaus biggrin.gif

user posted image

ogo koks grozis wub.gif
jau nesat gelytes namo??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 09 23, 19:36)
ogo koks grozis wub.gif
jau nesat gelytes namo??? g.gif

dėkui wub.gif aš tai nešu tik po pirmųjų šalčių kai lapai apvysta - tiesiog nei noriu, nei turiu kur laikyti tokį didžiulį augalą kažkur kambary. Palaukiu kol po šalnų ji pameta žiedus ir lapus. Tuomet jau iškasu gumbą, kiek apdžiovinu (dabar jau su vaikučiu ten du nemaži gumbai - spėju, kad didysis bus šiemet iš vis didžiulis, nes pati hortenzija padidėjo dvigubai lyginant su pernai metų vaizdeliu), tupdau į durpes ir nešu rūsin iki pavasario 4u.gif
Atsakyti
o ar galima gumbus deti i smeli ziemai?neturiu durpiu 4u.gif
Atsakyti