Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

QUOTE(jalka @ 2012 07 09, 11:05)
o tai nebandet gumbo laikyt per ziema? g.gif
as bandysiu siemet...gal pavyks...

Aš savo begoniją palikau amžinojo poilsio vietoje... Nesu labai prietaringa, bet kažkaip iš kapinių nešti į sandeliuką, kur uogienės, neišdrįsau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2012 07 09, 13:16)
Va cia man beda, nes neturim tokio sandeliuko.  g.gif  JAuciu reiks pas ka isiprasyt i rusi.

As laikiau tam vazone kur augo ir nudziuvo virtuvej po spintele tai issilsike ir visai mazytes tik padaugintos 2-vi, pavasari galima pakeisti zemes
Atsakyti
ax.gif wub.gif
Atsakyti
Saulėtoji mano kiemo gražuolė smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 07 16, 06:03)
Saulėtoji  mano kiemo gražuolė smile.gif

Kaii pas mane linkusios sirgti šiais metais(oaš tinginti gydyti blush2.gif ) ,tai tiesiog nuostabi thumbup.gif Tos begonijos,kurios gavo augimo pagreitį ir užklojusios laja žemę lietingą vasarą jaučiasi geriau,nes šaknų nepasiekia vandens perteklius.Dideliame inde susodintos laisvai ne kaip jaučiasi,stovi vietoj,viršunes nuskurusios,reiškia,vyksta prastai maitinimasis schmoll.gif O raudona kompaktine irgi taip auganti,kaip ši,geltonoji,bujoja sau rolleyes.gif
Mano gelytės labai senai treštos,nes vis šlapios,tai vakar pavaišinau visas ilgalaikemis trąšomis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 16 liepos 2012 - 07:25
Kapinėse pasodintomis begonijomis labai nusivyliau - žiedai nurudo, kereliai išvirto ir teko išmesti - daugiau jų nesiruošiu sodinti schmoll.gif Kol kas dar auga svyrančios namuose, bet.....
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 16, 08:33)
Kapinėse pasodintomis begonijomis labai nusivyliau - žiedai nurudo, kereliai išvirto ir teko išmesti - daugiau jų nesiruošiu sodinti schmoll.gif  Kol kas dar auga svyrančios namuose, bet.....

mano geltonoji,būtent nuo kapinių mamos atnešta,pernai nebuvo įspūdinga,o šiemet žiūriu bujoja:)
Manoji svyrančių eilutė šiemet nereali,sakiau jei ir kitais metais taip,puošiu namo balkoną smile.gif
Aš vis neįsikertu nuo ko jų taip augimo skirtumai, kiekvienais metais darau tą patį,o rezultatai skiriasi:)
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 07 16, 10:00)
mano geltonoji,būtent nuo kapinių mamos atnešta,pernai nebuvo įspūdinga,o šiemet žiūriu bujoja:)
Manoji svyrančių eilutė šiemet nereali,sakiau jei ir kitais metais taip,puošiu namo balkoną smile.gif
Aš vis neįsikertu nuo ko jų taip augimo skirtumai, kiekvienais metais darau tą patį,o rezultatai skiriasi:)

Aš auginu tik du metai, bet šiemet jos mane nuvylė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 16, 09:08)
Aš auginu tik du metai, bet šiemet jos mane nuvylė sad.gif

Aš pagal laiką tiek pat:) Pas jus tiek grožybių kitų yra,matyt begonijos draugauti nenori rolleyes.gif
Atsakyti
Mano begonijos pameta ziedelius nespejusios isskleisti ju pilnai - nezinau, ar nepatrestos ar pertrestos jos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 07 16, 08:00)

Su gumbinem tai aišku-antrais metais dvigubai didesne,galingesne,aukštesne ar ilgesnė.Norint riboti dįdį teks smulkinti gumbus pavasarį ar pasiruošti didesnes apimties indą sekančiai vasarai rolleyes.gif ax.gif
Kartais prekybos tinkluose buna pitkti nebrangių ir labai didelių begonijų gumbų.Mąstau,kad verta nusipirkti,tik antrais metais derėtų nors per pusę padakinti,nes turiu pavyzdžius,ir jie man nepatinka,nes ten,matomai,nesvyrančios,ir šiais metais gavos aukstos,neišsišakojusios schmoll.gif O pernai neblogai atrode ir velai tiesiai darželin pasodintos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 16 liepos 2012 - 11:01
Man su begonijomis irgi sunku draugauti, aš vazonuose jas perlaistau, todėl šiemet visas susodinau į gėlyną ir svyrančias ir paprastas. Auga, bujoja, nebūtų tiek lietaus išvis būtų labai gražios:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti