Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

Nežinau,ar jos gumbines. verysad.gif bandysiu labai ilgai rugenį laikyti,apskynus žiedelius,gal ką užaugins

ot ir nezinojau,kad begoniju buna ir sakniniu blink.gif

kristinkag,aciu pasinaudosiu jusu patarimais paimsiu daugeliau lapu
o kad neputu kotelis manau neprosal butu ideti anglies gabaliuka,arba isvis galima bandyti saknydinti dregnuose kiminuose,man viskas juose puikiai isisaknyja,ir saknys buna tankesnes,nei saknydinant vandenyje
Atsakyti
Kišu tiesiai į žemę kotelius,tai buna viršųneles dažniausiai,ten kotelis netoks storas...Tiesiog gaila buna išmesti,tai sukušu viską,kas nulūžta..teigiamo rezultato ne taip ir daug,tiesą sakant.. bet yra,reiks pasirodyt rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 07 06, 12:24)
ot ir nezinojau,kad begoniju buna ir sakniniu blink.gif

kristinkag,aciu pasinaudosiu jusu patarimais paimsiu daugeliau lapu
  o kad neputu kotelis manau neprosal butu ideti anglies gabaliuka,arba isvis galima bandyti saknydinti dregnuose kiminuose,man  viskas juose puikiai isisaknyja,ir saknys buna tankesnes,nei saknydinant vandenyje

Taip kiminuose gerai nors as ju neturiu, dar durpese galima tik visalaika dregnai reik laikyti nes greit dziusta, tik skinkit ne lapelius o ugliukus su lapukais manau nieko nebus. O kokios anglies? sudegusio medzio ar kokis kitokios blush2.gif atleiskit uz kvaila klausima doh.gif
Atsakyti
Peržiųrėjau,pora vazoneliu yra įsišaknijusių.Parodau,kad darbas butų aiškesnis.Dar turiu įtarimą,kad ir menulio fazė turi reikšmes,nes jei geru laiku pataikai,tai ir ūžkimba,pvz. vienu sodinimu abi šakelės įsikabino į gyvenimą..Rodau tokioj formoj,kad į storį butų lengva žvilgtelet
user posted image
Čia kita,matomai,iš ankstyvo pavasario g.gif
user posted image
Atsakyti
geri rezultatai amarille 4u.gif

kristinka,anglies bet kokios galima deti,ir is lauzo labai tinka,bet as dazniausiai dedu tabletemis,viena tabletike idedu, i maziau nei puses stiklines vandens.
Atsakyti
Šią sodinau visai mažytę

user posted image
Atsakyti
Sveikos begoniju myletojos, as gavau stai tokia dovanu.
user posted image
user posted image
Nerealiai ji man grazi. Norejau paklausti, kaip ja pasidauginti?
Atsakyti
biggrin.gif auksciau jusu zinutes-atsakymai...
bandykit nulauzus koteli merkt i vandeni...o rudeni ziurekit kokia jusu begonija...jei gumbine,galit dalinti gumba... budu daug mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=k@mylye,2012 07 09, 08:14]
Gražuolė jūsų begonija, turėjau pernai tokią, ar labai panašią, pirkau gumbą Maximoje. Taip gražiai žydėjo, kad nusprendžiau papuošti mamos kapą. Šimet jau nepavyko man gražių gumbinių nusipirkti. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 09 liepos 2012 - 10:35
o tai nebandet gumbo laikyt per ziema? g.gif
as bandysiu siemet...gal pavyks...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 07 09, 11:05)
o tai nebandet gumbo laikyt per ziema? g.gif
as bandysiu siemet...gal pavyks...

Uogienes-konservų sandeliuko sąlygomis išsilaiko be nuostolių.Aisku,jei negauna minusines temperatųros,o giliau pakasti sausoj žemej ar durpese,ir nedidelį šaltį gal prakestų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 07 09, 10:07)
biggrin.gif  auksciau jusu zinutes-atsakymai...
bandykit nulauzus  koteli merkt i vandeni...o rudeni ziurekit kokia jusu begonija...jei gumbine,galit dalinti gumba... budu daug mirksiukas.gif

Permeciau akim, bet neuzkliuvo dauginimas. Aciu.
QUOTE(amarrile @ 2012 07 09, 11:32)
Uogienes-konservų sandeliuko sąlygomis išsilaiko be nuostolių.Aisku,jei negauna minusines temperatųros,o giliau pakasti sausoj žemej ar durpese,ir nedidelį šaltį gal prakestų mastau.gif

Va cia man beda, nes neturim tokio sandeliuko. g.gif JAuciu reiks pas ka isiprasyt i rusi.
Atsakyti