Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie begonijas Tema 3

Kiek daug gražių žiedų wub.gif
Atsakyti
amarrile grazus ziedai....ir ta ruzava spalva wub.gif
as pamaciau ziedu uzuomazgas,lauksiu kada prazys isjusu pirkta mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane žydi tik viena ax.gif

user posted image
Atsakyti
Be galo dievinu begonijas ir auginu jas jau ne pirmi metai, tačiau šie metai nėra sėkmingi verysad.gif , kadangi visos mano begonijos susirgo miltlige doh.gif. Nusipirkau Previcur, purškiu, bet pagerėjimo kol kas nematau. Gal kažkam irgi buvo susirgę ir gal pavyko pagydyt, gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, ar tik purškėt ar laistėt ir kas kiek dienų, nes informaciniam lapely rašo, kad reikia purškimą kartoti kas 7- 14 dienų, bet begonijos nyksta ant akių verysad.gif . Labai lauksiu jūsų patarimų. O gal labiau apsikrėtusias išmesti, nes dvi stipriai įsisirgę, o kitoms ligos požymiai dar tik pasireiškė.
Atsakyti
QUOTE(ritag @ 2012 06 24, 20:39)
Be galo dievinu begonijas ir auginu jas jau ne pirmi metai, tačiau šie metai nėra sėkmingi  verysad.gif , kadangi visos mano begonijos susirgo miltlige doh.gif. Nusipirkau Previcur, purškiu, bet pagerėjimo kol kas nematau. Gal kažkam irgi buvo susirgę ir gal pavyko pagydyt, gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, ar tik purškėt ar laistėt ir kas kiek dienų, nes informaciniam lapely rašo, kad reikia purškimą kartoti kas 7- 14 dienų, bet begonijos nyksta ant akių  verysad.gif . Labai lauksiu jūsų patarimų. O gal labiau apsikrėtusias išmesti, nes dvi stipriai įsisirgę, o kitoms ligos požymiai dar tik pasireiškė.

Laistyčiau su previkuru,tada gydysis ir šaknys ir visas augalas.Koncenrtacija kaip sergančiam augalui,ten parašyta...nemanau,kad neišgydoma ir reiktų išmesti,gal tik karantinuoti atokiau..Pati begonijų nesu gydžiusi....
Vietoj parašo ir anspaudo ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 24 birželio 2012 - 21:39
user posted image
user posted image
Atsakyti
wub.gif gražu, aš dar su šiomis gražuolėmis nesu susidraugavusi, bet po truputį bandau prisijaukinti, man jos labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 06 26, 22:02)

Labai šaunios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 06 26, 22:16)
wub.gif gražu, aš dar su šiomis gražuolėmis nesu susidraugavusi, bet po truputį bandau prisijaukinti, man jos labai patinka  thumbup.gif

čia ta šampaninė,kurios gumbelio buvai prašiusi....Nepastebejau užsakyme,kad ne gumbeliais,gavos nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 06 27, 09:57)
čia ta šampaninė,kurios gumbelio buvai prašiusi....Nepastebejau užsakyme,kad ne gumbeliais,gavos nesusipratimas  doh.gif

nieko tokio mirksiukas.gif puikia suprantu , kad visada norisi kaip geriau o gaunasi kaip gaunasi smile.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirt savosiomis gražuolėmis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 28 birželio 2012 - 11:27
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 06 28, 11:25)
Manosios gražuolės:)

Va tos tai fainos wub.gif wub.gif wub.gif Labiausiai myliu jas iš visų begonijų...
Taip gražiai išplinta, kad net vazonėlio krašto nematyti. Tikrai gražiai pasipuošėte 4u.gif
Atsakyti