Kiek daug gražių žiedų
amarrile grazus ziedai....ir ta ruzava spalva
as pamaciau ziedu uzuomazgas,lauksiu kada prazys isjusu pirkta
as pamaciau ziedu uzuomazgas,lauksiu kada prazys isjusu pirkta
Be galo dievinu begonijas ir auginu jas jau ne pirmi metai, tačiau šie metai nėra sėkmingi , kadangi visos mano begonijos susirgo miltlige . Nusipirkau Previcur, purškiu, bet pagerėjimo kol kas nematau. Gal kažkam irgi buvo susirgę ir gal pavyko pagydyt, gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, ar tik purškėt ar laistėt ir kas kiek dienų, nes informaciniam lapely rašo, kad reikia purškimą kartoti kas 7- 14 dienų, bet begonijos nyksta ant akių . Labai lauksiu jūsų patarimų. O gal labiau apsikrėtusias išmesti, nes dvi stipriai įsisirgę, o kitoms ligos požymiai dar tik pasireiškė.
QUOTE(ritag @ 2012 06 24, 20:39)
Be galo dievinu begonijas ir auginu jas jau ne pirmi metai, tačiau šie metai nėra sėkmingi , kadangi visos mano begonijos susirgo miltlige . Nusipirkau Previcur, purškiu, bet pagerėjimo kol kas nematau. Gal kažkam irgi buvo susirgę ir gal pavyko pagydyt, gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, ar tik purškėt ar laistėt ir kas kiek dienų, nes informaciniam lapely rašo, kad reikia purškimą kartoti kas 7- 14 dienų, bet begonijos nyksta ant akių . Labai lauksiu jūsų patarimų. O gal labiau apsikrėtusias išmesti, nes dvi stipriai įsisirgę, o kitoms ligos požymiai dar tik pasireiškė.
Laistyčiau su previkuru,tada gydysis ir šaknys ir visas augalas.Koncenrtacija kaip sergančiam augalui,ten parašyta...nemanau,kad neišgydoma ir reiktų išmesti,gal tik karantinuoti atokiau..Pati begonijų nesu gydžiusi....
Vietoj parašo ir anspaudo
gražu, aš dar su šiomis gražuolėmis nesu susidraugavusi, bet po truputį bandau prisijaukinti, man jos labai patinka
QUOTE(Neili @ 2012 06 26, 22:16)
gražu, aš dar su šiomis gražuolėmis nesu susidraugavusi, bet po truputį bandau prisijaukinti, man jos labai patinka
čia ta šampaninė,kurios gumbelio buvai prašiusi....Nepastebejau užsakyme,kad ne gumbeliais,gavos nesusipratimas
QUOTE(amarrile @ 2012 06 27, 09:57)
čia ta šampaninė,kurios gumbelio buvai prašiusi....Nepastebejau užsakyme,kad ne gumbeliais,gavos nesusipratimas
nieko tokio puikia suprantu , kad visada norisi kaip geriau o gaunasi kaip gaunasi
Ateinu pasigirt savosiomis gražuolėmis:)
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 06 28, 11:25)
Manosios gražuolės:)
Va tos tai fainos Labiausiai myliu jas iš visų begonijų...
Taip gražiai išplinta, kad net vazonėlio krašto nematyti. Tikrai gražiai pasipuošėte