Mano Šampaninės pagiriojasi,gaivaliojasi po kelionių
http://images110.fot...lytes182-th.jpg
Kitos dar nežydi irgi,bet pumpurų pora jau turi
Iš namiškių gyvenimo kas nors...
Labai smalsu - o kiek gi augalėlių/gumbelių čia į vieną krūvą susodinta? Labai dailiai atrodo.
QUOTE(bumsik @ 2012 06 12, 08:02)
Labai smalsu - o kiek gi augalėlių/gumbelių čia į vieną krūvą susodinta? Labai dailiai atrodo.
Du raudoni.Daugiausia trys gali būti, šiemet vietoj trečios įsodinau užsienietes,dar nežydi.
Pernykščias vaizdas,kai jau suvešėjusios
http://public.fotki....elynas-852.html
Rekomenduoju įsigyti,gumbinės,nebrangios,ryškios,pakenčia saulę ir pavėsį.Sodinimu pasirūpinti reikia jau vasarį
QUOTE(amarrile @ 2012 06 12, 09:31)
Du raudoni.Daugiausia trys gali būti, šiemet vietoj trečios įsodinau užsienietes,dar nežydi.
Maniau, kad kokie 8 Bent jau man tiek susodinti reiketu i viena kruva, kad panasus vaizdas butu Su saviskemis vis dar laukiu stebuklo - gal dar susikrumins, sutankes, nes dabar tai skystos visai.
As pavasary labai anksti vienos pernai vasara isaknydintos begonijos sakneles koteli nulauziau, pasimate jos mazas daigiukas milimetrinis ir iki siol toks laikesi, vakar ziuriu kitoj pusej gumbo maziulyte saknyte lenda ir daigiukas jau pamazu dideja, pagaliau mano laukimas atsipirks, pati kalta kad tokia nekantri buvau tai teko laukti dar ilgiau. Bet isaugs mano grazuole ziuresiu koks ziedas bus nors turbut tik vasaros pabaigoj pamatysiu, bet svarbu kad prigis ir paaugs nors kiek
QUOTE(kristinkag @ 2012 06 13, 11:00)
As pavasary labai anksti vienos pernai vasara isaknydintos begonijos sakneles koteli nulauziau, pasimate jos mazas daigiukas milimetrinis ir iki siol toks laikesi, vakar ziuriu kitoj pusej gumbo maziulyte saknyte lenda ir daigiukas jau pamazu dideja, pagaliau mano laukimas atsipirks, pati kalta kad tokia nekantri buvau tai teko laukti dar ilgiau. Bet isaugs mano grazuole ziuresiu koks ziedas bus nors turbut tik vasaros pabaigoj pamatysiu, bet svarbu kad prigis ir paaugs nors kiek
Pasitikslinam....tai kaip ir žinot,nuo kokio augalo ta šakelė? Spėjo įsišaknyti ir užauginti gumbelį? Pailsėti ir vel išdygti?
Permąsčiau,kad kitais metais labai labai sumažinsiu begonijų ūkį Kad tik pasisektų nesumaišyti kur kokia Kilo abejonių,kad svyrančios iš gumbų yra jau specifinis augalas,t.y.skeletines šakos ilgos,pakabinamam vazonėlį kol jaunos nesižiūri,o paskui jau kubiliuko reikia
Taip man ir neaišku,ar įmanoma gumbelio iš pirktinių vazoneliuose begonijų sulaukti
QUOTE(amarrile @ 2012 06 13, 13:16)
Pasitikslinam....tai kaip ir žinot,nuo kokio augalo ta šakelė? Spėjo įsišaknyti ir užauginti gumbelį? Pailsėti ir vel išdygti?
Permąsčiau,kad kitais metais labai labai sumažinsiu begonijų ūkį Kad tik pasisektų nesumaišyti kur kokia Kilo abejonių,kad svyrančios iš gumbų yra jau specifinis augalas,t.y.skeletines šakos ilgos,pakabinamam vazonėlį kol jaunos nesižiūri,o paskui jau kubiliuko reikia
Taip man ir neaišku,ar įmanoma gumbelio iš pirktinių vazoneliuose begonijų sulaukti
Taip butent isleido saknis uzmigo ziemai ir prabudo pavasari, gumbiukas visai maziulytis buvo is kokiu 6 taip isaknydintu tik dvi isliko ir prabudo, spalvos nezinau nes buvo skirtingu spalvu, suzinosiu kai zydes. Imanoma sulaukti maziuko gumbuko kai kurios net nemiega, mamai padovanojo vazone begonija tai ji net nemiegojo ziema o dabar jau ziedukus ledzia nelabai graziai atrodo, bet as jai nieko nesakau noriu paauginti gumba labai jau grazus ziedai
Atiduočiau savo šią vasarą šaknydintas,jei kas bus nusiteikęs ''cackintis' ,'pati bandysiu su šampaninėm laimę išlaikyti kitai vasarai.
Maksimos atstovė...
oj kokios grazios...