Įkraunama...
Įkraunama...

Hidrocefalija

QUOTE(Tomute @ 2012 02 24, 09:08)
o kiek jum laiko yra?  maniskis net neseda ant puodo, verkti pradeda g.gif

2m. 7men. smile.gif beda bedele..
Atsakyti
labas rytas 4u.gif kaip gyvuoja vaikuciai ir mamytes? tylus forumiukas kazko:)
Atsakyti
Labukas, 4u.gif
mes gyvenam neblogai,buvom pas okulistę šiandien, tai pakitimų dugne ar žvairumo nerado. Nu bent čia visaks gerai. :-)
Kaip gyvena kaskadininkas Tomutes,dar vaikščioti nepradėjot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2012 03 02, 15:43)
Labukas,  4u.gif
mes gyvenam neblogai,buvom pas okulistę šiandien, tai pakitimų dugne ar žvairumo nerado. Nu bent čia visaks gerai. :-)
Kaip gyvena kaskadininkas Tomutes,dar vaikščioti nepradėjot? smile.gif

smagu girdeti del akyciu 4u.gif manoo tai toleriagis, bet dar jokio gydymo iki siol neskyre. Nevaiksto dar, kaip tik va siandien vel zliumbimo antpludis buvo uzejes doh.gif atrodo jau susitaikau, apsiprantu ir vel islenda kokia nesamone verysad.gif
Atsakyti
Mano vaikas EINA!!!!! biggrin.gif nu dar aisku laaabai negrasiai ir isitempes, nes labai labai bijo, bet jau jau po truputuka bando pats thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomute @ 2012 03 06, 22:08)
Mano vaikas EINA!!!!! biggrin.gif  nu dar aisku laaabai negrasiai ir isitempes, nes labai labai bijo, bet jau jau po truputuka bando pats thumbup.gif

Oj koks šaunuolis!! wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, kaip jusu auksiukai gyvena? smile.gif mum siandien jau 4menesiukai, vaziuosim pas gydytoja svertis matuotis. as norejau pasiteirauti, ar jum nebuvo taip kad kai grizdavot is lauko jusu vaikiukai verkdavo? mano Kamile kai tik griztam lb verkia kol pamato savo zaisliukus, tada nurimsta. ir vemia jin, dabar uzsirasinejau ziurejau kas kiek laiko, tai kas 3 dienas vakare pavalgius vemia. ar jum taip nebudavo? neramu lb man, tikriausiai reikes operuotis kad taip vyksta, o taip norisi kad vaistukai padetu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lytulyte @ 2012 03 07, 13:00)
sveikos mamytes, kaip jusu auksiukai gyvena? smile.gif mum siandien jau 4menesiukai, vaziuosim pas gydytoja svertis matuotis. as norejau pasiteirauti, ar jum nebuvo taip kad kai grizdavot is lauko jusu vaikiukai verkdavo? mano Kamile kai tik griztam lb verkia kol pamato savo zaisliukus, tada nurimsta. ir vemia jin, dabar uzsirasinejau ziurejau kas kiek laiko, tai kas 3 dienas vakare pavalgius vemia. ar jum taip nebudavo? neramu lb man, tikriausiai reikes operuotis kad taip vyksta, o taip norisi kad vaistukai padetu schmoll.gif

na sunku pasakyti del to verkimo, tie musu vaikiukai ir taip jie jautresni ir irzlesni, tai neaisku cia nuo ko. O del vemimo tai irgi keista, jei jau butu del vandenes, tai manau, kad dazniau vemtu. O gal tik atpila? Nu cia tik mano pamastymai blush2.gif o galvyte kaip? neauga per greit? ir momenelis kaip? nepakiles?neisitempes?
Atsakyti
nu gydytoja sako kad gausus atpylimas, bet jin grynai viaukcioja ir vemia. galvyte sy menesi paaugo kol kas tik 1cm (kai anksciau augdavo po 2-3cm). momenelis gydytoja sake irgi nebera toks itemptas. bet iskiles vistiek. vaziuosim 19d pas Matukeviciu, zziuresim ka jis sakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lytulyte: 08 kovo 2012 - 21:07
QUOTE(Lytulyte @ 2012 03 08, 22:06)
nu gydytoja sako kad gausus atpylimas, bet jin grynai viaukcioja ir vemia. galvyte sy menesi paaugo kol kas tik 1cm (kai anksciau augdavo po 2-3cm). momenelis gydytoja sake irgi nebera toks itemptas. bet iskiles vistiek. vaziuosim 19d pas Matukeviciu, zziuresim ka jis sakys.

na jis tikrai pasakys viska, jau greit ir ta 19 smile.gif mes balandzio pradzioj irgi vyksim pas ji, profilaktiskai tikrintis, tikiuos viskas jam patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomute @ 2012 03 08, 21:28)
na jis tikrai pasakys viska, jau greit ir ta 19 smile.gif  mes balandzio pradzioj irgi vyksim pas ji, profilaktiskai tikrintis, tikiuos viskas jam patiks biggrin.gif

ir dar reiks pas ta kur echo daro. ten kai nueini tai istisai burbuliuoja kodel jis jusu neoperuoja ko laukia. tai net nezinai ka galvot.
Atsakyti
QUOTE(Lytulyte @ 2012 03 09, 12:25)
ir dar reiks pas ta kur echo daro. ten kai nueini tai istisai burbuliuoja kodel jis jusu neoperuoja ko laukia. tai net nezinai ka galvot.

jus jos visai nesiklausykit, ji net neturi teises kazka komentuot, ji turi atlikti savo darba, t.y. padaryti echo, ir pakomentuoti rastu gydytojui. Viskas, jos darbas baigtas. O paskui jau gydytojas viska pasakys kas kaip ir kada, visada spes juk isoperuot, jei yra kazkoks pagerejimas tai kam iskart pjaut vaika. Mum irgi bande su vaistais, bet nepadejo visai, vat tada jau operavo blush2.gif
Atsakyti