Įkraunama...
Įkraunama...

Hidrocefalija

QUOTE(Tomute @ 2012 06 15, 22:21)
Mes vel po traukuliu... verysad.gif    gulejom siauliu reanimacijoje, pirmadieni vykstam i kauna pas neurologe, kad paziuretu, gal sake guldys padaryti vel tyrimus, gal ir neguldys 4u.gif

Laikykites.. labai nuoširdžiai Jus palaikau. Su mūsų vaikučiais traukuliukų klausimas visiems kaip ant adatų.. Svarbiausia, kad kuo greičiau atitaikytų vaistukus..
Atsakyti
Uzjauciu Tamulyte. Sveikateles ir kantrybes 4u.gif
Mano vaikiukui skyre diakarbo tabletes gerti. Pasake, svarbu, kad isgertu ir daugiau nieko konkretaus kaip ir kada. Norejau paklausti, kas savo vaikiukams jau davet siuos vaistukus, ar labai daug skiedziat sutrintas tabletes su skysciu ar tik tiek, kad issimaisytu. Ir kada geriau jas girdyti po valgio ar pries? Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, Kaip gyvenate? aš norėjau pasiteirauti. mano mažoji pradėjo keistai elgtis. kai jin labai kažko nori arba kai gauna tai ko labai nori jin taip įdomiai įsitempia ir nusipurto. ir tai kartojasi dažnai. ar nebus čia traukuliai apie kuriuos rašėte anksčiau? mūsų šeimos gydytoja ir neurologe iki rugsėjo atostogauja, nežinau ar reikia pas pavaduojančias kreiptis, ar čia tiesiog jos toks išsireiškimas yra.
ir dar norėjau pasiteirauti, kaip reikia užsiregistruoti į raidos centrą lopšelį, nes internete kurį buvau suradusi numerį paskambinau tai pasakė kad čia neregistruoja. tai gal reikia nuvažiuoti asmeniškai i kauną ir tik taip užsiregistruoti, kad pakonsultuotų?
Atsakyti
QUOTE(Lytulyte @ 2012 08 23, 15:18)
Sveikos mamytes, Kaip gyvenate? aš norėjau pasiteirauti. mano mažoji pradėjo keistai elgtis. kai jin labai kažko nori arba kai gauna tai ko labai nori jin taip įdomiai įsitempia ir nusipurto. ir tai kartojasi dažnai. ar nebus čia traukuliai apie kuriuos rašėte anksčiau? mūsų šeimos gydytoja ir neurologe iki rugsėjo atostogauja, nežinau ar reikia pas pavaduojančias kreiptis, ar čia tiesiog jos toks išsireiškimas yra.
ir dar norėjau pasiteirauti, kaip reikia užsiregistruoti į raidos centrą lopšelį, nes internete kurį buvau suradusi numerį paskambinau tai pasakė kad čia neregistruoja. tai gal reikia nuvažiuoti asmeniškai i kauną ir tik taip užsiregistruoti, kad pakonsultuotų?

Sunku kažką spręsti kai gyvai nematai kaip atrodo tas jos elgesys. Bet manau čia ne apie traukulius kalbi. smile.gif
Į lopšelį turi siūsti jūsų gydytoja arba neurologė.Galimas vienas kartas medicininės reabilitacijos( kaip sanatorija) ir mažiausiai vienas kartas siunčiant su 27 forma,kaip į ligoninę. O tada jau skambini į lopšelį ir užsiregistruoji kada nori atvykti.

Noriu pasigirti - maniškė prieš mėnesį išmoko pati atsisėsti, manau nedaug lauksim iki ropojimo,o jau ant kalbos traukia mano merginą doh.gif Kokius penkis žodžius jau sakom, ir dar aišku savo paukščių kalba pačiauškam labai daug. smile.gif Lėčiau nei mama tikėjosi , bet į priekį einam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2012 09 11, 11:27)
Sunku kažką spręsti kai gyvai nematai kaip atrodo tas jos elgesys. Bet manau čia ne apie traukulius kalbi. smile.gif
Į lopšelį turi siūsti jūsų gydytoja arba neurologė.Galimas vienas kartas medicininės reabilitacijos( kaip sanatorija) ir mažiausiai vienas kartas siunčiant su 27 forma,kaip į ligoninę. O tada jau skambini į lopšelį ir užsiregistruoji kada nori atvykti.
Noriu pasigirti  - maniškė prieš mėnesį išmoko pati atsisėsti, manau nedaug lauksim iki ropojimo,o  jau ant kalbos traukia mano merginą  doh.gif  Kokius penkis žodžius jau sakom, ir dar aišku savo paukščių kalba pačiauškam labai daug. smile.gif  Lėčiau nei mama tikėjosi ,  bet į priekį einam  smile.gif

Neseniai kaip tik apie jus pagalvojau, žadėjau rašyti, klausti, kaip augat. Labai smagu skaityti apie progresą wub.gif Maniškė ropoti neropoja, jai smagiau partizanę vaidinti biggrin.gif Bet užtat kur įsikibusi stojasi ir už rankų vedama žingsniuoja po truputį. Dėl kalbos tai čiauška paukščių kalba, o žmoniškai 2-3 žodžiai... Mėginsim vėliau irgi prašytis į Lopšelį.
Atsakyti
Sveiki, taigi va, pas mus kol kas zinios neblogos. Nors siaip esu praradusi gyvenimo diaugsma, bet visgi tas faktas, kad jau du menesius mes be traukuliu siek tiek pakelia nuotaika, nors ytampa turbut liks visam gyvenimui doh.gif Taigi va, mano jaunuolis vaiksto ppo kambari jau net lekia ax.gif Ir dar va mes keliaujame i darzeli, trim valandom tik, bet patikekit, man tai tikru tikriausia atgaiva, matyt man tikrai to reikejo, bent valandeles laiko skirtos tik man... blush2.gif
Atsakyti
Tomute thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

Tomute, puikios naujienos wub.gif

Mažulėle, kaip vyresnėlė gyvena? Ar dar nereikia gydytojų įsikišimo?
Atsakyti
QUOTE(Tomute @ 2012 09 24, 22:58)
Sveiki, taigi va, pas mus kol kas zinios neblogos. Nors siaip esu praradusi gyvenimo diaugsma, bet visgi tas faktas, kad jau du menesius mes be traukuliu siek tiek pakelia nuotaika, nors ytampa turbut liks visam gyvenimui doh.gif    Taigi va, mano jaunuolis vaiksto ppo kambari jau net lekia ax.gif  Ir dar va mes keliaujame i darzeli, trim valandom tik, bet patikekit, man tai tikru tikriausia atgaiva, matyt man tikrai to reikejo, bent valandeles laiko skirtos tik man... blush2.gif

Smegu girdėti kad ir mamai atgaivos metas atėjo. Kas dėl gyvenimo džiaugsmo, tai aš į tą pačią kompaniją įsirašau. Nežinau kur aš jį padėjau :-) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ice-tee @ 2012 09 25, 15:26)
Mažulėle, kaip vyresnėlė gyvena? Ar dar nereikia gydytojų įsikišimo?

Kaip mūsų vaikų gydytoja pasakytų - "TYLIU". smile.gif Kad neprisikviesčiau ko nereikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 10 03, 16:55)
Kaip mūsų vaikų gydytoja pasakytų - "TYLIU". smile.gif Kad neprisikviesčiau ko nereikia.  mirksiukas.gif

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, kaip sękasi visiems? Nutilo mūsų tema kažko . 4u.gif
Noriu paklausti- kaip jūsų vaikai ropojo? Maniškė neropoja keturiomis, ji eina kažkaip keistai vieną koją į priekį ištiesdama. Kartais atsistoja keturiom,bet pabando kelis žingsniukus ir vėl tą savo koją atkiša. Kaži čia mūsų diagnozės simptomas ar ir kiti vaikai taip ropoja?
Atsakyti