QUOTE(Lytulyte @ 2012 08 23, 15:18)
Sveikos mamytes, Kaip gyvenate? aš norėjau pasiteirauti. mano mažoji pradėjo keistai elgtis. kai jin labai kažko nori arba kai gauna tai ko labai nori jin taip įdomiai įsitempia ir nusipurto. ir tai kartojasi dažnai. ar nebus čia traukuliai apie kuriuos rašėte anksčiau? mūsų šeimos gydytoja ir neurologe iki rugsėjo atostogauja, nežinau ar reikia pas pavaduojančias kreiptis, ar čia tiesiog jos toks išsireiškimas yra.
ir dar norėjau pasiteirauti, kaip reikia užsiregistruoti į raidos centrą lopšelį, nes internete kurį buvau suradusi numerį paskambinau tai pasakė kad čia neregistruoja. tai gal reikia nuvažiuoti asmeniškai i kauną ir tik taip užsiregistruoti, kad pakonsultuotų?
Sunku kažką spręsti kai gyvai nematai kaip atrodo tas jos elgesys. Bet manau čia ne apie traukulius kalbi.
Į lopšelį turi siūsti jūsų gydytoja arba neurologė.Galimas vienas kartas medicininės reabilitacijos( kaip sanatorija) ir mažiausiai vienas kartas siunčiant su 27 forma,kaip į ligoninę. O tada jau skambini į lopšelį ir užsiregistruoji kada nori atvykti.
Noriu pasigirti - maniškė prieš mėnesį išmoko pati atsisėsti, manau nedaug lauksim iki ropojimo,o jau ant kalbos traukia mano merginą
Kokius penkis žodžius jau sakom, ir dar aišku savo paukščių kalba pačiauškam labai daug.
Lėčiau nei mama tikėjosi , bet į priekį einam