Įkraunama...
Įkraunama...

Hidrocefalija

sveikos, mes laikomes neblogai vat vel sluogojame sad.gif. Zinote mano sunelis irgi turi traukuliukus, ir vaistukus geriame nuo 2,5 metuku, pakankamai sunkios formos irgi iki reanimacijos daeina, dabar jau vartojame 2 rusiu vaistus, kol kas nieko dideliu traukuliu neturime, bet dabar atsirado maziuku daugiau. Bet mes turime lengva vcp, tai as skaiciau kad vaikai turintis vcp turi ir traukulius veliau ar anksciau bet jie atsiranda. sad.gif

Tomute kaip jusu sunelis neirzlus nuo vaistuku? Kokius vaistukus vartuojate? nes mano labai irzlus darydavosi ypac kai didindavo doze, siaubas tada net i darzeli neleisdavome. sad.gif Sekmes jums. I sanatorija irgi dabar negalime vaziuoti, nes turime daug maziuku traukuliuku. Laikykites Tomute, zinau kad su tuo galima gyventi svarbu yra gydymas ir geras gydytojas. smile.gif
Atsakyti
Oi oi oi..kokios liudnos naujienos.man traukuliukai dideli nerima kelianti tema. vaikuciai su suntukais yra padidintoj rizikoj.bet kaip visada tikiesi ir lauki geriausio. mes esam tureje,kaip graziaicia buvo pavadinta "mazus traukuliukus".
Oi sunku man per telefona rasyti.. bet labai sujaudino naujienos.
Tai bandau kankintis..
As sau kiekviena kart kartoju kad sugebeciau priimri ramiai visa tai kas vyksta su mano angeleliu. nes vyksta kas vyksta.. o as turiu lydeti savo mazuteli jo pasirinktame kely..
Tik kiekviena kart istikus rimtesnei bedai as is naujo suvokiu kd ir vel bandau is jo padaryt sveika vaika..kad niekaip negaliu susitaikyt.
Atsakyti
prisiduodam 4u.gif smile.gif vaistukus geriam dar tik antra diena, tai kol kas jokiu pokyciu ar siaip kitokiu dalyku kol kas nepastebime, tik eilini varga del to ritmo, nes patare neurologe gert tris kartus per diena, tai jei kur sugalvojam isvaziuot, visada turiu apgalvot ar grysim vaistu gert ar rreikia isidet i kelione... doh.gif
ir siaip, padaugejo laabai baimes verysad.gif naktim miegam praktiskai atmerktom akim...nes priepoliukas ivyko po nakties,anksti ryte. Diena pastoviai salia, nepaliekui ne minutei vieno, nakti tiesa dar miegam su sviesa. tikiuos tos baimes su laiku kazkiek apmazes...nes jauciu, kaip man paciai vaziuoja stogas... verysad.gif ir man lygiai taip pat su kiekvienu jo sveikatos pablogejimu visos mintys is pradziu prasideda...vel visi apmastymai ir dvejones, visi palyginimai ir svarstymai, bei klausimas KODEL kyla kasdien, kas minute...
Atsakyti
sveiki, kaip gyvenate? kaip mazieji vaikiukai su suntukais? mes laikomes neblogai, sake jokiu atsilikimu nera, tik jin silpna yra, tai vaikstome i manksteles ir sportuojame kad sustipretume. vaziuosime menesio pabaigoje pas Matukeviciu. tikekimes prognozes bus geros smile.gif beja, kas ten per traukuliukai buna? cia nuo suntuko?
Atsakyti
Sveikos, mano taip pat vaikas gimė su vandenukais galvytėj, bet matyt tai nebuvo labai rimtas atvejis. Gėrėm cistalį kelis mėn ir daug vaikščiojom į mankštas ir masažus. Išmankštino. Jei kam reikės, rašykite, rekomenduosiu gerą masažistę Vilniuje. Sėkmės ir būkite sveiki. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano vaikui (4 men.) ir pamate per echo, kad padideje skilveliai. verysad.gif Vandenes lyg ir nera sako. Bet buna kad ziuri nuleistomis akytemis (besileidziancios saules sindromas), ir kraujagysles galvoje ryskesnes. Be to uzeina piktumo priepuoliai, rieciasi atgal, ir dazna ikelai savo pilvuka. Dabar galvyte lyg ir atitinka pagal amziu. Dar tik laukiam vizito pas neurochirugus. Norejau paklausti, o kai pradedami gerti vaistukai ir jei bukle gereja, tai pozymiai isvardinti paeina? aciu uz atsakymus. Labai jau neramu sirdyje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ROGATA @ 2012 06 12, 09:25)
Sveikos  mamytes, mano vaikui (4 men.) ir pamate per echo, kad padideje skilveliai. verysad.gif  Vandenes lyg ir nera sako. Bet buna kad ziuri nuleistomis akytemis (besileidziancios saules sindromas), ir kraujagysles galvoje ryskesnes. Be to uzeina piktumo priepuoliai, rieciasi atgal, ir dazna ikelai savo pilvuka. Dabar galvyte lyg ir atitinka pagal amziu. Dar tik laukiam vizito pas neurochirugus. Norejau paklausti, o kai pradedami gerti vaistukai ir jei bukle gereja, tai pozymiai isvardinti paeina? aciu uz atsakymus. Labai jau neramu sirdyje verysad.gif

Sveiki, jei uzsiregistravote pas neurochirurga tai bukite rami 4u.gif tikrai pasakys visa tiesa apie bukle, paziures viska ir nuspres ar reikia vaistuku, ar tik stebeti. Na kadangi musu atveju vaistai padejo tik trumpam, tai dare operacija, dejo suntuka. Po sunto idejimo visi pozymiai kaip ir neegzistavo, tik va jau galvyte mums nesumazejo, nes taip nebuna smile.gif kokia jau uzaugus buvo iki to laiko tokia ir liko, bet va dabar jau dveji metai kai galvyte visai neauga.
Sekmes Jums! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jindi @ 2012 06 12, 00:49)
Sveikos, mano taip pat vaikas gimė su vandenukais galvytėj, bet matyt tai nebuvo labai rimtas atvejis. Gėrėm cistalį kelis mėn ir daug vaikščiojom į mankštas ir masažus. Išmankštino. Jei kam reikės, rašykite, rekomenduosiu gerą masažistę Vilniuje. Sėkmės ir būkite sveiki. 4u.gif

Labai smagu isgirsi ir zinoti apie ivairius sios ligos eigos atvejus... 4u.gif labai smagu, kai vaikelis trumpai ir nestipriai nuo siol ligos nukencia... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lytulyte @ 2012 06 03, 22:05)
sveiki, kaip gyvenate? kaip mazieji vaikiukai su suntukais? mes laikomes neblogai, sake jokiu atsilikimu nera, tik jin silpna yra, tai vaikstome i manksteles ir sportuojame kad sustipretume. vaziuosime menesio pabaigoje pas Matukeviciu. tikekimes prognozes bus geros smile.gif beja, kas ten per traukuliukai buna? cia nuo suntuko?

Sveiki, nuo suntuko nieko nebuna mirksiukas.gif jis gerietis biggrin.gif tiesiog labai daznai vaikams su vandene pasitaiko ir epilepsijos pozymiu, todel va mum ir atsitiko toks nemalonus dalykas, bet istyre, kol kas epilepsijos nerodo, rugpjucio gale vel vyksim daryti tyrimus, ziures ar nebus isryskejusi epilepsija.
Labai labai smagu, kad vaikiukas neatsilieka, tiesiog nuostabu smile.gif
maniskis tai va vel pradejo pats eiti bijoti, tai vel reikia butinai nors pirstu prilietus buti, tada zygiuoja, bet manau kaip nors iveiksim mes ir sita baime biggrin.gif
o kas svarbiausia, pradejo tausketi mano vaikas wub.gif aisku ne taip kaip turetu tokio amziaus, bet tikrai jau kasdien vis koki nauja zodeli isgirstam wub.gif
Atsakyti
Aciu Tomute uz atsakyma. Tai va dabar pora savaiteliu reiks laukti vizito. Kantrybes mamytems ir sekmes vaikuciams 4u.gif
Atsakyti

nu nezinau kaip nera atsilikimu, jin neperseniausiai pradejo vartytis, pries pora dieneliu, sedi, dar pati neatsiseda bet pasodinta sedi, nors jai jau 7,5men. drauge sake, kad jos sunelis tokio pat amziaus jau bando eiti, o maniske dar neatsiseda, apie sliauziojima isvis patyliu dar. kai nuvaziuosim ppas matukeviciu reiks paklausti gal tam lopselyje reiktu apsilankyti. cia panevezy gydytojai labai geras prognozes man pranasauja. kazi kaip cia bus.
Atsakyti
QUOTE(Lytulyte @ 2012 06 14, 14:15)

nu nezinau kaip nera atsilikimu, jin neperseniausiai pradejo vartytis, pries pora dieneliu, sedi, dar pati neatsiseda bet pasodinta sedi, nors jai jau 7,5men. drauge sake, kad jos sunelis tokio pat amziaus jau bando eiti, o maniske dar neatsiseda, apie sliauziojima isvis patyliu dar. kai nuvaziuosim ppas matukeviciu reiks paklausti gal tam lopselyje reiktu apsilankyti. cia panevezy gydytojai labai geras prognozes man pranasauja. kazi kaip cia bus.

Maniškei tuoj 14 mėn. bet tik neseniai savarankiškai pradėjo sėdėti, atsisėsti pati neatsisėda, apie stojimąsi/ropojimą/ėjimą išvis dar nesvajoju, nors dirbame ta linkme biggrin.gif Taip kad nosį aukštyn, mamyte, viskas bus gerai, n visi vaikiukai vienodi 4u.gif
Atsakyti
Mes vel po traukuliu... verysad.gif gulejom siauliu reanimacijoje, pirmadieni vykstam i kauna pas neurologe, kad paziuretu, gal sake guldys padaryti vel tyrimus, gal ir neguldys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomute @ 2012 06 15, 21:21)
Mes vel po traukuliu... verysad.gif    gulejom siauliu reanimacijoje, pirmadieni vykstam i kauna pas neurologe, kad paziuretu, gal sake guldys padaryti vel tyrimus, gal ir neguldys 4u.gif

Siaubas verysad.gif Laikykitės console.gif
Atsakyti