Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Natinuel yra įvairaus stiprumo pasirinkimas
http://www.natinuel....e=veido-valymas

Aš naudoju tą stipriausią, bet nepasakyčiau, kad agresyvus.
Atsakyti
pas kosmetologę manęs niekas neves dėl kelių spuogų schmoll.gif bet inkštirų, tai daugoka... O be RASOS nieko nėra? unsure.gif Laaabai reikia
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 04 13, 23:51)
pas kosmetologę manęs niekas neves dėl kelių spuogų  schmoll.gif bet inkštirų, tai daugoka... O be RASOS nieko nėra?  unsure.gif Laaabai reikia

Dar vaistineje yra neostrata, bet brangi ji. Galite atsisiusti is iherb priemoniu su rugstimis, zinoma, jeigu turite galimybe. 4u.gif
Atsakyti
Panos, noriu pasitikslinti blush2.gif
jeigu aš ryte užtepsiu PC likvida su 2%BHA ir ant viršaus krema neutrogena su geru SPF tai man nieko ne neutralizuosis g.gif veiks ir tas ir tas?
tas pats klausimas tik su AHA rugštim

sorry gal but už kvaila klausimą bet nesinori det šuniui ant uodegos tiek pastangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 04 16, 22:55)
jeigu aš ryte užtepsiu PC likvida su 2%BHA ir ant viršaus krema neutrogena su geru SPF tai man nieko ne neutralizuosis g.gif veiks ir tas ir tas?

sorry gal but už kvaila klausimą bet nesinori det šuniui ant uodegos tiek pastangu doh.gif

O neutrogena tik su spf ar ir su kokiom nors rugstim/retinoliu/BP?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 04 16, 23:36)
O neutrogena tik su spf ar ir su kokiom nors rugstim/retinoliu/BP?

man rodos kad ne
user posted image
user posted image
laukiu parkeliaujant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 17 balandžio 2012 - 07:09
QUOTE(julkanos @ 2012 04 16, 21:55)

Viskas bus ok. smile.gif
Atsakyti
Merginos, pasiskaiciau kremo, kuri dabar naudoju sudeti ir radau citrinos rugsti, tai cia gal negalima eiti i soliariuma juo tepantis? blink.gif Patarkit, prasau, kas per rugstis yra citrinos rugstis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 04 17, 08:05)
man rodos kad ne

Jei tik su spf - tai super, taip ir naudokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 04 17, 13:04)
Jei tik su spf - tai super, taip ir naudokit  4u.gif

bandysiu, žiuresiu ar nekimš doh.gif nors ir rašo kad Noncomedogenic bet realybeje nevisada atitinka (man pvz biodermos kremai tai doh.gif siabas)

p.s. ačiū už operatyvus atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 17 balandžio 2012 - 12:42
Merginos noreciau priemones su rugstimis, ne del spuogeliu o pagerinti odos tekstura, nelygumus, oda mano misri , neziinau kokia priemone imti pameginimui ar su BHA ar AHA rugstimi , nusiziurejau sias dvi priemones:
Paula Choice Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant
http://www.paulascho...-aha-exfoliants
credentials New Skin Retexturizing Gel
http://www.dermstore... ...ue&cra=1123
laukciau patarimo kuria priemone rinktis kaip pameginimui pirmaji karta , o gal pasiulytumete kita priemone ?

Kokie atsiliepimai is nurodytu priemoniu, jei esate bandziusios wink.gif
Atsakyti
Dar klausimukas kuo skiriasi AHA ir BHA rukstys ?
Atsakyti