QUOTE(lauryna @ 2012 03 25, 04:27)
Himalaia, ar galima rugstines priemones naudot ryte ir vakare ? Kartais sededma namie ir diena pasitepu, o paskui ta pati pakartoju vakare nusiplovusu veida.
Labai knieti isbandyti kazka is Paulos Choice su bha ir aha, ar ne bus man per silpnos, jei iki siol naudojau priemone su 10 % rugstimi ?
Labai knieti isbandyti kazka is Paulos Choice su bha ir aha, ar ne bus man per silpnos, jei iki siol naudojau priemone su 10 % rugstimi ?
Galima, jei oda toleruoja. Bet aišku, taip ir persistengti lengva, per daug odą išsausinti.
Dėl PC negaliu pasakyti, ten yra 8%, 5%, 10% AHA. Tai priklauso nuo to, kurią pasirinksi ir kokio efekto norisi. Ir ne tik nuo procento poveikis priklauso, bet ir nuo priemonės ph, kaip rūgštis "apdirbta" yra. To pačio procento priemonės gali skirtingo stiprumo būti.
QUOTE(Sunreja @ 2012 03 26, 03:32)
Na kur cia Lietuvoj bus vasara vonioj karsciau negu iprastai
Na, visko būna, pvz., nuosavuose namuose, jei langas vonioje yra, prikaitina kaip reikiant.
QUOTE(erborista @ 2012 04 01, 12:08)
Kaip manot, šį kremą galima naudoti vasarą? Nes nieko neparašyta apie naudojimą
Pastebėjau, kad Lietuvoj populiaru rūgščių vasarą "bijoti". Gal dėl to, kad žmonės religingai apsaugos nenaudoja ir saulės nesisaugo. Apsidrausti turbūt geriau. Bet kur aš gyvenu, saulė yra intensyvesnė, nei Lietuvoje- net ir žiemą veidą užkaitina, ir rūgštys (tiek valymai, riek naminės priemonės) yra naudojamos visus metus. Tik, aišku, kartu su apsauga ir apskritai, vengiant saulės.