Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(lauryna @ 2012 03 25, 04:27)
Himalaia, ar galima rugstines priemones naudot ryte ir vakare ? Kartais sededma namie ir diena pasitepu, o paskui ta pati pakartoju vakare nusiplovusu veida.
Labai knieti isbandyti kazka is Paulos Choice su bha ir aha, ar ne bus man per silpnos, jei iki siol naudojau priemone su 10 % rugstimi  ?

Galima, jei oda toleruoja. Bet aišku, taip ir persistengti lengva, per daug odą išsausinti.
Dėl PC negaliu pasakyti, ten yra 8%, 5%, 10% AHA. Tai priklauso nuo to, kurią pasirinksi ir kokio efekto norisi. Ir ne tik nuo procento poveikis priklauso, bet ir nuo priemonės ph, kaip rūgštis "apdirbta" yra. To pačio procento priemonės gali skirtingo stiprumo būti.

QUOTE(Sunreja @ 2012 03 26, 03:32)
Na kur cia Lietuvoj bus vasara vonioj karsciau negu iprastai  smile.gif

Na, visko būna, pvz., nuosavuose namuose, jei langas vonioje yra, prikaitina kaip reikiant.

QUOTE(erborista @ 2012 04 01, 12:08)
Kaip manot, šį kremą galima naudoti vasarą?  g.gif Nes nieko neparašyta apie naudojimą verysad.gif

Pastebėjau, kad Lietuvoj populiaru rūgščių vasarą "bijoti". Gal dėl to, kad žmonės religingai apsaugos nenaudoja ir saulės nesisaugo. Apsidrausti turbūt geriau. Bet kur aš gyvenu, saulė yra intensyvesnė, nei Lietuvoje- net ir žiemą veidą užkaitina, ir rūgštys (tiek valymai, riek naminės priemonės) yra naudojamos visus metus. Tik, aišku, kartu su apsauga ir apskritai, vengiant saulės.
Atsakyti
Yra rugsciu, kurias vasara galima naudoti net prof procedurose, taciau lengviau isvengti pigmentiniu demiu, nei jas isnaikinti. O kad apsaugos nenaudoja cia, tai faktas arba naudoja nepakankama kieki, arba nepakankamai daznai, jeigu ilgai buna sauleje. Be to, kadangi vasara odu bukle pagereja beveik visada, tai kam tas rugstis naudot?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 04 02, 10:47)
Yra rugsciu, kurias vasara galima naudoti net prof procedurose, taciau lengviau  isvengti pigmentiniu demiu, nei jas isnaikinti. O kad apsaugos nenaudoja cia, tai faktas arba naudoja nepakankama kieki, arba nepakankamai daznai, jeigu ilgai buna sauleje. Be to, kadangi vasara odu bukle pagereja beveik visada, tai kam tas rugstis naudot?

Na, mano atveju tiesiog šiuo metu baiginėjasi naudojama kosmetika ir ieškau kuo pakeisti, norisi išbandyti su rūgštimis, nes vasarą laukia didelė šventė ir būtų puiku pagerninti odos būklę, bet kaip ir sakot, pigmenitinių dėmių nenoriu, todėl atsisakau šio varianto kol kas.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 04 02, 11:47)
Yra rugsciu, kurias vasara galima naudoti net prof procedurose, taciau lengviau  isvengti pigmentiniu demiu, nei jas isnaikinti. O kad apsaugos nenaudoja cia, tai faktas arba naudoja nepakankama kieki, arba nepakankamai daznai, jeigu ilgai buna sauleje. Be to, kadangi vasara odu bukle pagereja beveik visada, tai kam tas rugstis naudot?

Deja, bet mano atveju, kaip tik vasaros laikotarpiu odos bukle pablogeja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 04 02, 12:09)
Deja, bet mano atveju, kaip tik vasaros laikotarpiu odos bukle pablogeja wink.gif

o kaip jos bukle Jums pablogeja vasara?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 04 02, 12:19)
o kaip jos bukle Jums pablogeja vasara?

Atsiranda giluminiu spuogu (matyt del to, kad veido oda pasidaro kur kas riebesne, nei pvz ziemos sezonu). BHA sutvarko sia problema.
Atsakyti
Daug kas rase, kad netiko Rasa kremas/gelis su siera. Idomu kuom pasireiskia tas netikimas?
Pries kelias dienas atsirado skruostu niezulys. Kokia to priezastis neisivaizduoju (o ju gali buti ne viena). Rasos krema pradejau naudoti pries ~2 savaites. Idomu ar tai galetu buti reakcija i siera ar cia i kazka kita sureagavo taip oda g.gif
Atsakyti
sveikos, prasau patarkite pasakykite kokias rugstines priemones ar nerugstines naudoti randeliams mazinti ar kokias proceduras atlikti jiems mazinti, turiu dar metu neesanti randeli po apgamelio salinimo nuo veido ir ant kaktos turiu nuo vaikystes randeli, daug dabar daro proceduru rugstinemis priemones kas daretes ri nusimanote truputi kosmetologijos srityje prasau patarkite, galit erasyti ir i az. busiu dekinga wink.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal turite kokių atsiliepimų apie Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 15? Arba galbūt galėtumte pakomentuoti jo sudėtį:
Active: Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone) 3.0%, Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate) 7.5%, Ethylhexyl Salicylate (Octisalate) 2.0%, Octocrylene 2.7%.
Inactive: Aqua(Water), Acetyl Glucosamine, Butyloctyl Salicylate, Cyclopentasiloxane, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Butylene Glycol, Octyldodecyl Neopentanoate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Arctium Lappa Root Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Lecithin, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol,PEG-75 Stearate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Ceteth-20, Steareth-20, Carbomer, Citric Acid, Ammonium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Būsiu be galo dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Kas gali parekomenduot kokį prausiklį, kremą su rūgštimi, kad būtų nedidelė rūgšties koncentracija, kasdieniaim naudojimui? Pas mane kartais spuogiukų atsirandą ir inkštirų nemažai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 04 12, 23:04)
Kas gali parekomenduot kokį prausiklį, kremą su rūgštimi, kad būtų nedidelė rūgšties koncentracija, kasdieniaim naudojimui? Pas mane kartais spuogiukų atsirandą ir inkštirų nemažai...  unsure.gif

Gal Rasos serija probleminei odai?
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 04 13, 00:04)
Kas gali parekomenduot kokį prausiklį, kremą su rūgštimi, kad būtų nedidelė rūgšties koncentracija, kasdieniaim naudojimui? Pas mane kartais spuogiukų atsirandą ir inkštirų nemažai...  unsure.gif

Manau, galėtumėt iš kosmetologių pabandyt užsisakyt. Dauguma, kurios daro rūgštines procedūras, platina ir kosmetiką su rūgštim. Dar jums patartų, pagal odą atitaikytų.
Aš esu banžius savavališkai Rasos su rūgštim- visai netiko. Iš O.D.A- pusė velnio, bet mažai buferizuota, graužia beprotiškai. Tada nuėjau pas kosmetologę, iš jos ir pirkau kremą. Jis puikiai tinka, patinka, o ir kaina mažesnė nei O.D.A kremo. thumbup.gif
Atsakyti