Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Mintee @ 2012 03 22, 14:20)
As tai vasara naudoju, tai ir laikau ten pat  g.gif

Na as noriu truputuka i soliariuma nueiti, tai nelabai gerai rugstis ir saule unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 03 22, 16:07)
Na as noriu truputuka i soliariuma nueiti, tai nelabai gerai rugstis ir saule  unsure.gif

Jus nejuokaukit blink.gif Zimoma neikit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 22, 22:25)
Jus nejuokaukit blink.gif Zimoma neikit. 4u.gif

As ne apie tai biggrin.gif
Atsakyti
Ar tikrai rugstine kosmetika patariama naudoti po depiliacijos berimui mazinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 11, 08:30)
Nuprausus ir nusausinus veida jus is kart tepate krema su rugstimis ? Skaiciau kazkoki amerikieciu staripsni, kad krema geriau tepti praejus 30 min. nuo veido plovimo.  blush2.gif

Dažniausiai galima iškart tept, didelio skirtumo nebus. Bet jei prausiklis labai šarminis (pvz., muilas), geriau truputį palaukti, kol odos ph po prausimo truputį atsistatys, nes šarminis ph gali paveikti rūgščių poveikį.

QUOTE(Sunreja @ 2012 03 22, 06:37)
Merginos, o kur jus laikot rugstines priemones per vasara, kai ju nenaudojat? Gal i saldytuva deti?  g.gif

Jei namie labai karšta, saulėta, galima kosmetiką šaldytuve laikyt. Aš nelaikau ax.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 03 24, 14:56)
Ar tikrai rugstine kosmetika patariama naudoti po depiliacijos berimui mazinti?  g.gif

Taip, jei oda nėra pažeista (pvz., nėra įbrėžimų, nes kitaip grauš). Ypač rekomenduojamas salicilas, nes jis tiek uždegimą mažina, tiek veikia antibakteriškai bei prevenciškai prieš įaugusius plaukelius.
Atsakyti
Himalaia, ar galima rugstines priemones naudot ryte ir vakare ? Kartais sededma namie ir diena pasitepu, o paskui ta pati pakartoju vakare nusiplovusu veida.
Labai knieti isbandyti kazka is Paulos Choice su bha ir aha, ar ne bus man per silpnos, jei iki siol naudojau priemone su 10 % rugstimi ?
Atsakyti
Merginos, o ka girdejot apie Faberlic sveitikli rugstini ? 4u.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Jiems skirta Skelbimų lenta.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Neseniai pradejau naudoti Avene Triacnel naujaji kremuka ir po kokiu 3-4 naudojimo vakaru, pastebejau, kad oda tapo paraudusi, vietomis paberta mazais spuogiukais? Tai norejau paklausti,ar cia valymosi procesas ar paprasciausiai man netiko sis kremas?
Atsakyti
del spuogu nepasakysiu, bet man naudojant rugstinius kremus oda paraudusi
Atsakyti
Kaip manot, šį kremą galima naudoti vasarą? g.gif Nes nieko neparašyta apie naudojimą verysad.gif
ODA Regeneruojantis kremas spuoguotai odai 10%
http://www.o-d-a.eu/...spuoguotai-odai
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2012 04 01, 19:08)
Kaip manot, šį kremą galima naudoti vasarą?  g.gif Nes nieko neparašyta apie naudojimą verysad.gif
ODA Regeneruojantis kremas spuoguotai odai 10%
http://www.o-d-a.eu/...spuoguotai-odai

10% gana daug, nepatarciau. O jei ruosiates naudoti rytais, tai tada tikrai sakyciau, kad ne smile.gif
Atsakyti