Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Mintee @ 2012 03 09, 14:27)
Taskiniam alkoholis sudeti, nenaudociau veidui  ax.gif

antram tai pat yra biggrin.gif
Water (Aqua), Alcohol Denat., Glycolic Acid, Glycerin, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Hydroxide, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben Salicylic Acid 2.00%,

klausiu del to kad jis man superinis tik pamaniau kad gal rasos gelis bus neka prastesnis pakaitalas g.gif
„RASA“ gelis nuo spuogų
SUDĖTIS: Aqua, Alcohol Denat., Glycolic acid, Hydroxyethylcellulose, Salicylic acid, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Polysorbate 80, Sulfur, Parfum.

+siera kuri man tinka ir patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 09 kovo 2012 - 13:46
QUOTE(julkanos @ 2012 03 09, 13:30)

„RASA“ gelis nuo spuogų
SUDĖTIS: Aqua, Alcohol Denat., Glycolic acid, Hydroxyethylcellulose, Salicylic acid, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Polysorbate 80, Sulfur, Parfum.

blink.gif blink.gif Pas mane visai kitokia sudetis ant indelio g.gif Tai kaip cia taip unsure.gif Ner pas mane jokio denaturuoto alkoholio...

Cia is kur Jus nuraset? Nu negi sudetis pasikeite blink.gif

TFU! doh.gif Maniau, tris priemones lyginat - Rasos taskini, Rasos krema-geli ir ta trecia biggrin.gif

SORRY 4u.gif Pas mane Rasos kremas-gelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 09 kovo 2012 - 14:38
QUOTE(julkanos @ 2012 03 09, 13:30)
Water (Aqua), Alcohol Denat., Glycolic Acid, Glycerin, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Hydroxide, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben Salicylic Acid 2.00%,

klausiu del to kad jis man superinis tik pamaniau kad gal rasos gelis bus neka prastesnis pakaitalas g.gif
„RASA“ gelis nuo spuogų

abu ne, dėl alkohol denat schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 03 09, 10:26)
noriu paklaust blush2.gif

kuom jie taip skyriasi kad vienas "taškinis" o kitas visam veidui?

„RASA“ gelis nuo spuogų su 5% AHA ir 2% BHA
user posted image

ir

AHA/BHA Acne Clearing Gel su 10% AHA ir 2% BHA
http://ecx.images-am...4YL._AA300_.jpg

sorry už off protest.gif
bet aš neklausiu ar naudotumet ar gera sudetis ir t.t.

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 kovo 2012 - 15:25
QUOTE(julkanos @ 2012 03 09, 13:42)
sorry už off  protest.gif
bet aš neklausiu ar naudotumet ar gera sudetis ir t.t.

Rūgšties procentas pagrindinis skirtumas. O šiaip priemonės labai panašios.
Atsakyti
Nuprausus ir nusausinus veida jus is kart tepate krema su rugstimis ? Skaiciau kazkoki amerikieciu staripsni, kad krema geriau tepti praejus 30 min. nuo veido plovimo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 11, 14:30)
Nuprausus ir nusausinus veida jus is kart tepate krema su rugstimis ? Skaiciau kazkoki amerikieciu staripsni, kad krema geriau tepti praejus 30 min. nuo veido plovimo.  blush2.gif

as tai tepu iskart.
Gal galit nurodyti nuoroda to straipsnio paskaityti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 03 11, 14:45)
as tai tepu iskart.
Gal galit nurodyti nuoroda to straipsnio paskaityti?  4u.gif

Kai rasiu , tai idesiu 4u.gif Kazkada googlinau apie aha kremus ir ju poveiki, tai net keleta panasiu info saltiniu buvau radusi.
Atsakyti
Klausiau Paula's Choise, bet savo klausimuka perkelsiu ir cia: kazkuriai uzklausus, ar galima naudoti rugstis esant issipletus kapiliaram, Himalaijos atsakymas buvo, kad rūgštinė kosmetika gali ir padėti (ypač su salicilo rūgštimi, nes ji mažina uždegimą). Salicilas rekomenduojamas ir žmonėms su rožine...
Gal galetum konkreciau parekomenduoti kazka, buciau labai dekinga
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 03 11, 13:45)
as tai tepu iskart.
Gal galit nurodyti nuoroda to straipsnio paskaityti?  4u.gif

as ir kazkur skaiciau,kad tepant rugstine priemones,ypac didesnes koncentracijos,reikia po veido prausimo kazkiek palaukt ,nes turi sugryst naturalus odos ph balansas g.gif
Atsakyti
Merginos, o kur jus laikot rugstines priemones per vasara, kai ju nenaudojat? Gal i saldytuva deti? g.gif
Atsakyti
As tai vasara naudoju, tai ir laikau ten pat g.gif
Atsakyti