Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Vi-Vian @ 2012 02 26, 14:50)
Paula's Choice exfoliant 8%

Aprašyme nieko neradau apie paakius g.gif. Na, rūgštinius pilingus ir akių sričiai tepa, tik trumpiau laikoma. Dar aišku, priklauso ir nuo to, kaip oda toleruoja rūgštį. Man "Neostratos" AHA 10% buvo per stiprus.
Atsakyti
Aš nedrįsčiau tepti paakius. Neturiu jokio pagrindimo tokiai savo baimei, kaip tik išankstinę nuostatą. Ir kol man neįrodys, kad yra saugu rūgštiniais kremais tepti paakius, tai ir nesiryšiu to daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 26, 20:14)
Aš nedrįsčiau tepti paakius. Neturiu jokio pagrindimo tokiai savo baimei, kaip tik išankstinę nuostatą. Ir kol man neįrodys, kad yra saugu rūgštiniais kremais tepti paakius, tai ir nesiryšiu to daryt  blush2.gif

Su paakiu oda ir rugstiniais kremais paakiams reikia buti atsargiems. Nes jeigu oda ir toleruoja rugstine kosmetika, tai akys jai gali buti jautrios. Nors pati veidui naudoju krema pakaitomis su 10AHA-20AHA, tai net silpniausios koncentracijos AHA paakiams sukelia alergija verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 27, 16:18)
Su paakiu oda ir rugstiniais kremais paakiams reikia buti atsargiems. Nes jeigu oda ir toleruoja rugstine kosmetika, tai akys jai gali buti jautrios. Nors pati veidui naudoju krema pakaitomis su 10AHA-20AHA, tai net silpniausios koncentracijos AHA paakiams sukelia alergija verysad.gif .

drinks_cheers.gif Maniškės akys irgi jautrios ir buvo alergija nuo "Neostratos" AHA (tai ir taip stipri, agresyvoka kosmetika).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 vasario 2012 - 14:37
QUOTE(Victorious @ 2012 02 27, 16:29)
drinks_cheers.gif Maniškės akys irgi jautrios ir buvo alergija nuo "Neostratos" AHA (tai ir taip stipri, agresyvoka kosmetika).

cia jums nuo neostratos paakiu kremuko buvo jautrios akys? ar nuo ko?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 02 27, 16:42)
cia jums nuo neostratos paakiu kremuko buvo jautrios akys? ar nuo ko?

Apskritai jautrios akys (turbūt nuo kompiuterio) ir rūgštinė kosmetika sualergizavo, nors iki tol jokios alergijos nesu nepastebėjusi (spjaunu tris kartus per petį).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 vasario 2012 - 14:48
Bent jau man akys asarodavo, perstedavo ir patinusios budavo visa sekancia diena, jeigu is vakaro tepdavo Neostrata paakiu krema arba Skinceutical rugstini seruma paakiams. Suprantu, kad Neostrata galetu jautrinti, bet Skinceuticals? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 27, 15:33)
Bent jau man akys asarodavo, perstedavo ir patinusios budavo visa sekancia diena, jeigu is vakaro tepdavo Neostrata paakiu krema arba Skinceutical rugstini seruma paakiams. Suprantu, kad Neostrata galetu jautrinti, bet Skinceuticals? g.gif

As paakius vakarais tepu su 10% rugstiniu kremu, nieko negrauzia. bigsmile.gif
Atsakyti
daznai paakiu kremuose rugstys nenaudojamos del to, kad gali kenkti akims, o ne odai. bet buna visokiu variantu, kad ir deda.
Atsakyti
O ka manomote apie Vichy Normaderm Tri Activ su rugstimis?
NORMADERM Tri-Activ Anti-Imperfection Hydrating Care

Jis drekina , issaugo matine oda, tinka probleminei odai , labai sudomino aprasymas:
NORMADERM Tri-Activ Anti-Imperfection Hydrating Care is an all-in-one daily-use care to: treat imperfections, provide 24 hour hydration and leave a long lasting matte finish.
Its unique Hydra Peeling technology is a new association of 3 peeling ingredients in daily hydrating care (salicyclic acid, glycolic acid, LHA). LHA is a patented ingredient that helps gently micro-exfoliate the surface of the skin for a smoother surface and uniform complexion. Purifying salicylic acid targets pores and helps break down blackheads and whiteheads by gently microexfoliating the top layer of skin and clearing blocked pores. Glycolic acid naturally neutralises bacteria that cause imperfections. The three ingredients are combined in a hydrating emulsion-gel texture that is quickly absorbed into the skin and provides a matte finish

Mano oda misri, problemine, spuoguota, pigmentuota. Anksciau naudojau Neoglis, dabar galvoju vel reikia gristi prie glikolio r. kremu. Ar gal geriau Zeniac Lp prikti? Reikstu aisku kazko, kas balintu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JungeDame: 09 kovo 2012 - 08:53
noriu paklaust blush2.gif

kuom jie taip skyriasi kad vienas "taškinis" o kitas visam veidui?
„RASA“ gelis nuo spuogų su 5% AHA ir 2% BHA
user posted image

ir

AHA/BHA Acne Clearing Gel su 10% AHA ir 2% BHA
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 09 kovo 2012 - 09:27
QUOTE(julkanos @ 2012 03 09, 09:26)
noriu paklaust blush2.gif

kuom jie taip skyriasi kad vienas "taškinis" o kitas visam veidui?
„RASA“ gelis nuo spuogų su 5% AHA ir 2% BHA

Taskiniam alkoholis sudeti, nenaudociau veidui ax.gif
Atsakyti