Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Sakykit, kur jūs radot/skaitėt, kad reikia tokį didelį SPF filtrą naudoti? Aš kiek mačiau daug kur rašo, kad jau nuo 15 užtenka.. Net ant pačių rūgštinių kremų tiek siūlo..
Atsakyti
QUOTE(body @ 2012 10 17, 11:53)
Sakykit, kur jūs radot/skaitėt, kad reikia tokį didelį SPF filtrą naudoti? Aš kiek mačiau daug kur rašo, kad jau nuo 15 užtenka.. Net ant pačių rūgštinių kremų tiek siūlo..

Daug info yra nete. smile.gif As kadaise ziurejau per CNN kanala interviu su dermatologijos profesore apie aha, bha, retinoli , na zodziu antiaging-acne skin care... Ji pataria naudoti spf 30-50. Dermatologe pati vasaros metu tepasi spf 50, ziema spf 30.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 10 17, 13:05)
Daug info yra nete. smile.gif  As kadaise ziurejau per CNN kanala interviu su dermatologijos profesore apie aha, bha, retinoli , na zodziu antiaging-acne  skin care...  Ji pataria naudoti spf 30-50. Dermatologe pati vasaros metu tepasi spf 50, ziema spf 30.

O man va toks klausimaitis buitinis... Kaip tatai realiai teisingai daryti? Jei aš ryte išeinu darban, pasitepu kremu su dideliu SPF, viskas ok. O kaip po 9 val. darbo dienos, jei dar saulė? Na, žiemą neaktulu, bet vasarą? Eit darbe tūlikan praustis ir vėl teptis kremu su SPF?

Kitas dalykas - kažkaip užjautrėjo man veidas nuo tų rūgščių. Po nakties, kai pigmentines dėmes palaikau pateptas Alpha Hydrox, lieka raudonos dėmės, ir laikosi kelias dienas doh.gif
Taigi dabar nakčiai kaitalioju tamanu ir argano aliejų, jokios agresijos.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 10 18, 14:04)
O man va toks klausimaitis buitinis... Kaip tatai realiai teisingai daryti? Jei aš ryte išeinu darban, pasitepu kremu su dideliu SPF, viskas ok. O kaip po 9 val. darbo dienos, jei dar saulė? Na, žiemą neaktulu, bet vasarą? Eit darbe tūlikan praustis ir vėl teptis kremu su SPF?

Kitas dalykas - kažkaip užjautrėjo man veidas nuo tų rūgščių. Po nakties, kai pigmentines dėmes palaikau pateptas Alpha Hydrox, lieka raudonos dėmės, ir laikosi kelias dienas doh.gif
Taigi dabar nakčiai kaitalioju tamanu ir argano aliejų, jokios agresijos.

Man irgi buvo kilęs klausimas dėl SPF. Žinau, kad yra purškiamų priemonių - būtų galima atnaujinti apsaugą mastau.gif. Arba, tarkim, "atšviežinti" makiažą kompaktine pudra su SPF.

Jau keletą savaičių naudoju "Alpha Hydrox Spot Light" dėmelių šviesiklį - matau poveikį ir nedirgina odos. Prieš metus ar daugiau sunaudojau vieną tūbelę - taip pat nepastebėjau suerzinimo. Ir anksčiau, ir dabar naudojau rūgštines priemones, bet ypatingo jautrumo nepastebėjau (tfu tfu tfu). Gal pradžioj oda buvo linkusi šiek tiek rausti, bet vėliau įprato prie rūgščių ir jokio dirginimo.
O gal nenaudojate pakankamos apsaugos nuo saulės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 spalio 2012 - 13:03
Alpha Hydrox nuo dėmių jau trečią rudenį naudoju, bet rūgštines priemones tik šį rudenį pradėjau.
Ryte tepu veidą drėkinančiu kremu, ant viršaus - Etude House SPF 30, bet link pietų prasimuša raudoni plėmai tose vietose, kur nakčiai buvo teptos dėmės...
Atsakyti
Ar apskritai dabar butina teptis priemone su SPF, jei darbas patalpose? Zodziu, iseinu su tamsa, griztu irgi panasiai, tad ar nieko blogo, kiek tu bangu mane pasieks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 18, 16:04)
Ar apskritai dabar butina teptis priemone su SPF, jei darbas patalpose? Zodziu, iseinu su tamsa, griztu irgi panasiai, tad ar nieko blogo, kiek tu bangu mane pasieks? biggrin.gif

Aš šviesoje išeinu, tik grįžtu jau sutemus.

Bet tas klausimas man vasarą labai aktualus - na neprilakstysi vis teptis kremais prieš išeidama laukan - kad ir pietaut. O jei kaskart tepsies - kaip į vakarą atrodysi su penkias sluoksniais ant veido wacko.gif
Vat ir domiuosi, kaip kitos sprendžia šią problemą.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 10 18, 16:08)
Aš šviesoje išeinu, tik grįžtu jau sutemus.

Bet tas klausimas man vasarą labai aktualus - na neprilakstysi vis teptis kremais prieš išeidama laukan - kad ir pietaut. O jei kaskart tepsies - kaip į vakarą atrodysi su penkias sluoksniais ant veido wacko.gif
Vat ir domiuosi, kaip kitos sprendžia šią problemą.

As tai ryte pasitepu ji,bet pvz jai as su mineraline arba krempudra tai kaip man vidury dienos pasitept,neisiu gi pudros nuplaut ir ver dazytis...
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 10 18, 17:16)
As tai ryte pasitepu ji,bet pvz jai as su mineraline arba krempudra tai kaip man vidury dienos pasitept,neisiu gi pudros nuplaut ir ver dazytis...

Tai va šito ir klausiu - kaip kitos tvarkosi, nes man irgi kažkaip nepatogu būtų lakstyt praustis ir vėl visko teptis, o dar ir nešiotis tada darban visą rinkinį - prausiklis, tonikas, kremas...
Atsakyti
o gal zinot kokia priemone, kuria kosmetologes naudoja po veido valymo, kad nuimt paraudima??
tarkim pasivalau mechaniniu budu inkstiriukus, kuo ta oda nuramint?
jos gi isspaudo, bet kazka tepa tokio, kad vos matosi paraudimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewootia: 18 spalio 2012 - 18:17
Jau daug metu naudoju Acne BP 5 emulsija, kartais tepu pavienius spuogelius, kartais ir viso veido nepagailiu,siaippatinka man sis preparatas, bet prisikaiciau dbr apie BHA, gal kas galetu palyginti BP su BHA, pagrindine problema poros, inkstirai, pasitaiko ir giluminiu spuogu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 10 20, 15:30)
Jau daug metu naudoju Acne BP 5 emulsija, kartais tepu pavienius spuogelius, kartais ir viso veido nepagailiu,siaippatinka man sis preparatas, bet prisikaiciau dbr apie BHA, gal kas galetu palyginti BP su BHA, pagrindine problema poros, inkstirai, pasitaiko ir giluminiu spuogu. Aciu 4u.gif

Acne BP5 esu sunaudojus nemažai (dar priedo Acnecolor naudojau, turiu įtarimą, kad persistengiau su šitom priemonėm ir labai įjautrinau odą), naudojau nuo spuogų konkrečiai, tai kaip ir tiko, bet tikrai nėra geresnis nei paprastas arbatmedžio ar manukos eterinis aliejus. Su BHA porą savaičių testavau Paula's Choice losjoną, tai jis labai patiko, poros pamažėjo, inkštirai visai išnyko ir nebesikimšo oda, nors naudojau ir įprastai kemšančią pudrą g.gif Aš su rūgštimis tik pradedu "draugauti", kol kas naudoju tik Germaine di Capuccini Total comfort lotion su hialurono rūgštimi ir tą minėtą Paula's losjoną, ateityje įsigysiu daugiau, nes mano odai rūgštys tinka.
Atsakyti