Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Melajja @ 2012 10 05, 12:16)
drinks_cheers.gif  BHA vienintelis dalykas kuris padejo man nuo inkstiru ir visai as juos pamirsciau, jei jis man nesausintu odos ir galeciau ji kiek dazniau naudot nei kas 3-4 diena.

BHA tikrai puikiai padeda nuo insktiru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 10 07, 12:12)
na ka jau gavau savo krema , ir naudoju jau kelias dienas biggrin.gif 
neutrogena Healthy Skin Anti-Wrinkle Anti-Blemish Cream
user posted image
su retinoliu ir 2%salicilo rugšties thumbup.gif

retinolis palygint su alphahydrox'u yra aukščiau sudety g.gif matyt jo daugiau biggrin.gif
tai kad kol kas alphahydrox retinolis pagules lentynoj biggrin.gif

Truputį nesupratau to sakinio, šioje kremo sudėtyje yra daugiau retinolio nei AH? 4u.gif Ar kaip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 10 08, 07:00)
abu kremai ~70lt (bet buvo 20proc nuolaida)

Tai ten sudeti yra retinolio ir bha ? g.gif Kazkaip keista , nes grozio ekspertai teigia, kad BHA susilpnina retinolio poveiki naudojant juos kartu.
Na lauksim issamesniu komentaru po kokio menesio, bais idomu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 08 spalio 2012 - 07:06
QUOTE(*Ricco* @ 2012 10 07, 22:51)
Truputį nesupratau to sakinio, šioje kremo sudėtyje yra daugiau retinolio nei AH?  4u.gif Ar kaip... ax.gif

neutrogena:
Water, Peg-32, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Retinol, Erythorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Piper Methysticum Extract, Panthenol, Allantoin, Steareth-21, Coco-glucoside, Steareth-2, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Peg-8, Bht, Peg-8/Smdi Copolymer, Disodium Edta, Ammonium Hydroxide, Polysorbate 20, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Fragrance

kur tas BHA??? gal kažkos gudrus pavadinimas yra?

alpha hydrox:
Water, Capric/Caprylic Stearic Triglyceride, Emulsifying Wax, Glycerin, C10 30 Cholesterol/Lanesterol Esters, Cetyl Ricinoleate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Benzyl Alcohol, Cyclomethicone, Retinal, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Acrylates Crosspolymer, Bisabolol (L-Alpha), PEG 10 Soy Sterol, Magnesium Aluminium Silicate, Stearic Acid, Methylparaben, Phenoxyethanol, BHT, Disodium EDTA, Propyl Gallate, Polysorbate 20, Triethanolamine

aš čia šeip kaip pamastimai, jei aukščiau tai daugiau biggrin.gif
dabar žiuriu kad sudetys skyriasi bet mano akim lygiaverčios t.y vienodai geros (man kur aliejai ten blogos ax.gif ), nors čia jau reiketu kreptis į Himalaya biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 08 spalio 2012 - 07:09
Kaži,o kosmetika su rūgštimis tinka plonai, kapiliarinei odai? Nusižiūrėjau Alpha Hydrox - AHA Souffle 12% Glycolic AHA
Atsakyti
aš naudoju spiritą veidui su dviejų procentų salicilo rūgštimi. labai padeda jei atsiranda koks nors paraudimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rossa @ 2012 10 09, 18:07)
aš naudoju spiritą veidui su dviejų procentų salicilo rūgštimi. labai padeda jei atsiranda koks nors paraudimas smile.gif

Bet tai kad jis siaubingai sausina oda doh.gif
Atsakyti
Ar galima naudoti kremą su AHA nėščioms (naudoju neostatos 10% aha, labai nenoriu nutraukt, nes nutraukus labai pablogėja odos būklė)? Gal kas žino ar nekenkia leliukui? Vaistinėj klausiau, tai nežinojo niekas.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2012 10 11, 09:24)
Ar galima naudoti kremą su AHA nėščioms (naudoju neostatos 10% aha, labai nenoriu nutraukt, nes nutraukus labai pablogėja odos būklė)? Gal kas žino ar nekenkia leliukui? Vaistinėj klausiau, tai nežinojo niekas.
  4u.gif

AHA galima 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2012 10 11, 10:55)
AHA galima 4u.gif
user posted image

Oj, kaip palengvejo. 10% Aha naudoju jau metus, kaip tik si rudeni planavau pereiti jau prie 15%, kazin rizikuot ar likt prie tu paciu 10%? 4u.gif
Atsakyti
Prasau patarimo, esu atradusi kremuka, kuris tinka mano odai, ir tie nuolatiniai eksperimentai, tiesiog atsibodo, kad jie nesiliauja. Kiek pinigu tam nuplaukia vejais... Bet gi knieti pabandyti ir vel...
Labai noriu pabandyti pazaisti su AHA.
Kaip manote, jei imciau sita -
http://www.aromanatu...iu-rugstys.html
ir kaip parasyta, kad galima prideti i jau pagamintus produktus, praturtinciau juo savo kremuka (pradziai kokiais 5 %).
Ar verta prasideti?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 10 09, 15:03)
Kaži,o kosmetika su rūgštimis tinka plonai, kapiliarinei odai? Nusižiūrėjau Alpha Hydrox - AHA Souffle 12% Glycolic AHA

Mano oda plona, kapiliarai arti. Kakta riebi, skruostai sausesni. Jau pora savaičių naudoju O.D.A priemones su pieno ir gliukolio rūgštimi. Kol kas man patinka.
Tik rūgšties ten, jei neklystu, tik 5%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 17 spalio 2012 - 09:21