Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(~Aylin @ 2012 10 02, 10:33)
o kas cia per procedura? kokiai odai ir nuo keliu metu rekomenduojama? bigsmile.gif

Tai procedūra, kurios metu buko vamzdelio pagalba, kad nenaudot adatų ir netraumuot audinių, po oda švirkščia vitaminų kompleksus. Ta prasme, adata tik praduria odą, tada kiša buką vamzdelį su kaniule ir varineją jį po odą įvairiomis kryptimis leidžiant tuos vitaminus, atrodo jei neklystu tame kokteilyje yra ir hialurono. Procedūra ne iš maloniųjų, bet labai trumpa. efektas thumbup.gif Tinka visiems odos tipams, kai pradeda matytis bent kokie minimalūs odos senėjimo požymiai, Aš pamėginau pernai 32 m, dariau 2 kartus.Šiais metais per metus planuoju pasidaryti 3 procedūras kas mėnesį. Kaina 100 lt + vienkartinis mokestis 50 lt už kaniulę, kuri naudojama 3-4 kartus 4u.gif Tą procedūrą gali atlikti tik medikas smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Noriu patarimo. Man 30 metu, veido poros labai kemsasi nuo visko. Noretusi kokiu priemoniu nuo rauksleliu jau, bet kartu kad ir veido poros nesikimstu. Kokias priemones rekomenduotumete naudoti? Gal vietoj pieneliu prausiklius kokius? vietoj kremu kazka kitko panaudoti? kokiu firmu butent? galkokiu stebuklu atrade?
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 10 02, 20:22)
Sveikos merginos 4u.gif

Noriu patarimo. Man 30 metu, veido poros labai kemsasi nuo visko. Noretusi kokiu priemoniu nuo rauksleliu jau, bet kartu kad ir veido poros nesikimstu. Kokias priemones rekomenduotumete naudoti? Gal vietoj pieneliu prausiklius kokius? vietoj kremu kazka kitko panaudoti? kokiu firmu butent? galkokiu stebuklu atrade?

kosmetika su AHA+BHA thumbup.gif vienintelis dalykas, kuris mane gelbeja. Oda irgi kemsas nuo visko.
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 10 02, 19:22)
Sveikos merginos 4u.gif

Pasiskaitykit senas temas ten info apstu, tikrai rasite visus atsakymus i savo klausimus. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia jūsų patarimų - kokios priemonės geriausios būtų nuo spuogų ir inkštirų (ypač baltų poodinių)? Esu girdėjusi apie Paula's Choice ir Neostrata, jei neklystų, daugiau nežinau... Jūs čia patyrusios su rūgštinė kosmetika, prašau, labai reikia patarimo ir atsiliepimų. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 10 02, 20:54)
kosmetika su AHA+BHA  thumbup.gif vienintelis dalykas, kuris mane gelbeja. Oda irgi kemsas nuo visko.

drinks_cheers.gif BHA vienintelis dalykas kuris padejo man nuo inkstiru ir visai as juos pamirsciau, jei jis man nesausintu odos ir galeciau ji kiek dazniau naudot nei kas 3-4 diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 05 spalio 2012 - 12:16
QUOTE(Melajja @ 2012 10 05, 13:16)
drinks_cheers.gif  BHA vienintelis dalykas kuris padejo man nuo inkstiru ir visai as juos pamirsciau, jei jis man nesausintu odos ir galeciau ji kiek dazniau naudot nei kas 3-4 diena.

O kokias priemones Jūs naudojate su BHA?
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 10 02, 23:59)
Sveikos,
labai reikia jūsų patarimų - kokios priemonės geriausios būtų nuo spuogų ir inkštirų (ypač baltų poodinių)? Esu girdėjusi apie Paula's Choice ir Neostrata, jei neklystų, daugiau nežinau... Jūs čia patyrusios su rūgštinė kosmetika, prašau, labai reikia patarimo ir atsiliepimų.  verysad.gif

Bioderma, Zeniac, Rasa nuo spuogu yra Lietuvos vaistinese. As pati dabar nekantriai laukiu savo uzsakytu Alpha Hydrox rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 10 05, 22:12)
Bioderma, Zeniac, Rasa nuo spuogu yra Lietuvos vaistinese. As pati dabar nekantriai laukiu savo uzsakytu Alpha Hydrox  rolleyes.gif

as jau gavau alpha hydrox 10 proc.aha ir prausikli,bet bijau naodot,nes parašyta,kad tinka nuo raukšlių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 06 spalio 2012 - 15:30
QUOTE(Young @ 2012 10 07, 00:49)
ot kokios... neignoruokit  4u.gif

Atsiverti 2- 3 temas ir skaitai skaitai, info labai daug, viskas aiskiai ir issamiai aprasyta.Nesitikekit, kad merginos vel ir vel is naujo tas pacias litanijas prades rasyti.Siulyciau atkreipti i julkanos postus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2012 10 06, 15:30)
as jau gavau alpha hydrox 10 proc.aha ir prausikli,bet bijau naodot,nes parašyta,kad tinka nuo raukšlių unsure.gif

O ko cia bijot? Juk jums ne 11 metu. biggrin.gif AHA ir Bha ne tik poras valo, taipogi lygina odos pavirsiu ir rauksleles.
Atsakyti
sveikos! 4u.gif
Prisiskaiciusi jusu pagyras apie rugstis, parsisiunciau alpha hydrox oil free 10. Labai patinka kolkas. Laukiu parkeliaujant alpha hydrox retionlio.
Kuri firma, jusu nuomone, yra geriausia kuri turi bha (nuo inkstiru kaip supratau)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetvanilla: 07 spalio 2012 - 11:02
na ka jau gavau savo krema , ir naudoju jau kelias dienas biggrin.gif
neutrogena Healthy Skin Anti-Wrinkle Anti-Blemish Cream
user posted image
su retinoliu ir 2%salicilo rugšties thumbup.gif
galiu pasidalint pirmais išpudžiais biggrin.gif
naudoju nuo penktadienio ir ryte ir vakare, labai kol kas patinka, nesausina, gerai įsigeria, nakčiai tepu daugiau (kokius 2cm iš tubeles) jokiu minusu kol kas napastebejau, pliusai tie kad gerai laikosi pudra, vakar visa diena išbuvau nereikejo nieko taisyt, o maniau kad nuplauksiu jau po keliu valandu g.gif
ir antras pliusas toks: turejau čia po testavimo kremo su spalva iššokusius trys gyluminis spuogus prie noses ir tokius kad nosis vos ne ant šono doh.gif tepiau juos PC 5% peroksidu ir per dvi paras jie dingo bet liko dydelis plemas žiauriai sausos odos kuri trukineja ir skauda, jei prikiščiau rankas tai turečiau 5lt monetos dydžio žaizda, bet susilaikiau biggrin.gif užtepiau storesni sluoksni šio kremo ir jau kita ryta keli dydesni sausos odos lopineliai atkrito rytynio prausimosi metu, o jau šiandien iš ryto sveika lygi oda be jokiu sausu lopineliu tik turi toki rožini atspalvi , bet čia aišku "jauna " sveika odyte biggrin.gif
retinolis palygint su alphahydrox'u yra aukščiau sudety g.gif matyt jo daugiau biggrin.gif
tai kad kol kas alphahydrox retinolis pagules lentynoj biggrin.gif

p.s. dar gavau clear skin krema su 55spf, bet dar netepiau, nes žinau kad pasausina, o man reikia dabar atstatyti balansa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 07 spalio 2012 - 11:26