Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(*Ricco* @ 2012 09 24, 15:02)
Merginos, kas naudoja AH souffle, noriu paklaustiar juo pasitepus veidą po to tepti kokį nors drėkiklį?  4u.gif

As kol kas netepu, bet ziema oda pasauses, tai manau teks tepti drekinamaji krema.
Atsakyti
Sveikos, gal turite atsiliepimų apie RoC retinolį?
Gyvenu UK ir nerandu kur nusipirkti Alpha hydroxy Retinolio sad.gif
Atsakyti
As darausi Filorgos glikolio rugstini pylinga- thumbup.gif As ji rudeniop,mazdaug rugsejo men darausi,pries biorevitalizacija.
Atsakyti
ar turėčiau jausti kokį dirginimą ar griaužimą nuo BHA 2% užsitepus ant odos? nes aš nejaučiu nieko unsure.gif vakar vakare pirmą kartą išmėginau Paulas choice 2% BHA Gel Exfoliant. Ar taip ir turi būti mastau.gif šiaip mano oda labai dirgli ir jautri, todėl pagalvojau gal neveiksmingas mano turimas BHA.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 27, 10:26)
ar turėčiau jausti kokį dirginimą ar griaužimą nuo BHA 2% užsitepus ant odos? nes aš nejaučiu nieko unsure.gif vakar vakare pirmą kartą išmėginau Paulas choice 2% BHA Gel Exfoliant. Ar taip ir turi būti mastau.gif šiaip mano oda labai dirgli ir jautri, todėl pagalvojau gal neveiksmingas mano turimas BHA.

Neturit nieko blogo jausti. Be to, ten, man rodos, ideta dar raminanciu priedu.
Atsakyti
Man nuo PC bha odos negrauze.
Atsakyti
Man ir 4u.gif
Atsakyti
Ar galima nuvalius odą rožių vandeniu, iškart tepti kremą su rugštim?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 20, 09:18)

Naudoju retinoli ir aha ne tik kovai su spuogais ir porom ,  taciau tai gera prevencija pries senejimo procesa.
Pries menesi susitikau bendraamze drauge atvykusia is JAV, nesimateme 4 metus. Ji sako: mergaite, ka tu darai su veidu: visa svyti, gal botoksa leidiesi. doh.gif

O tiksliai kurias priemones naudojate? ax.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas plastikos chirurgę daryti kaniulinę mezoterapiją. Beje, ji labai pagyrė mano odą, net procedūros nedarė apie akis, nes pasakė, kad nemato reikalo. O rūgštines priemones naudoju dar tik kelias savaites. Poveikis ir man labai patinka smile.gif Bet mane perspėjo, kad būčiau atsargi ir nepersistengčiau, nes oda gali išplonėti. O čia daug kas naudoja ne vienerius metus. Vis tik jos nuomonė man yra svarbi, bet labai idomu, kaip, jūs, merginos naudojančios pastoviai tokią kosmetiką išvengiat tokių problemų?
Atsakyti
Vat ir man baisu to išplonėjimo... Mano oda ne riebi, tai tikriausiai ir taip ne iš storiausių. Vasarą tikrai nenaudosiu rūgštinių priemonių - dėl pigmentinių dėmių, kurių ir taip turiu. O ir dabar darau pertraukas, nes kartais oda vietomis pajautrėja, tada nakčiai tepu argano aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2012 10 01, 20:57)
pas plastikos chirurgę daryti kaniulinę mezoterapiją.

o kas cia per procedura? kokiai odai ir nuo keliu metu rekomenduojama? bigsmile.gif
Atsakyti