Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Lust @ 2012 09 23, 11:20)
Ar naudojat/naudojot rugstines priemones besilaukdamos? Dabar kaip tycia odos bukle labai suprastejo, turiu ir AHA ir BHA priemoniu, bet kazkaip nedrasu naudot. Prisiskaiciau, kad salicilo rugsties (BHA), kuri man veiksmingiausia, nerekomenduojama nestumo metu, tai visai vengiu, o glikoli kartais panaudoju, bet vien tik ji neduoda norimo efekto sad.gif, nzn kaip del bha daryt, gal nieko, jei kartais panaudociau, negi dabar spuoguotai visa nestuma vaiksciot  doh.gif

slaicilio rūgštis labai kenksminga nėštumo metu vaisiui, aš tikrai nenaudočiau unsure.gif
Atsakyti
naudoju Neostrata ultra smoothing lotion 10 proc AHA ir ant skruostu, mazdaug ties nosimi, tokie nusausejimai atsirado, kai lieti tai tokia sukietejus oda ir niezti. ar nebus tik koks kontaktinis dermatitas nuo rugsties? doh.gif

gal kas susidure su panasiom bedom?

Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 09 23, 19:14)

gal tik išsausėjo oda? ax.gif ar tepates kokiu drėkinančiu kremuku kartu su Neostrata?
Atsakyti
gal tik išsausėjo oda?  ar tepates kokiu drėkinančiu kremuku kartu su Neostrata?

siaip tepiau, bet ne kasdien, nes man atrode kad isvis nesausejo, nei luposi, nieko.
bet tas nieztejimas man toks alerginis kazkoks. na ne taip jauciuos, kaip butu tik su issausejusia oda.
Atsakyti
gal naudojate Avene Diacnel kremą? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 23, 20:48)

Naudojau gal pries kokius 6 metus, nieko nepadejo mao odai, tik issausino. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 24 rugsėjo 2012 - 07:19
QUOTE(style18 @ 2012 09 23, 21:48)

kažkada naudojau, paskui atsirado triacneal, irgi naudojau, man tiko ir patiko, tepiau tik nakčiai nes jis toks riebokas ir tirštas bet iš ryto oda atrode gerai, dabar net susimasčiau del ko nustojau g.gif turbut tas noras išbandyt naujo ko nors, nes jokiu minusu neprisimenu , tiesa pirmais kartais pagriauždavo oda ir šeip iš poveikio odai triacneal patiko labiau, poru nesumažino, bet spuogai nekilo,spalva susivienodimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 24 rugsėjo 2012 - 07:18
acne.org priemones gal esate tureje?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 23, 21:48)

Naudojau, man kimso poras ir nepastebejau kazkokio pagerejimo. Taip ir nesugebejau viso isnaudot, ismeciau likuti smile.gif
Atsakyti
Merginos, kas naudoja AH souffle, noriu paklaustiar juo pasitepus veidą po to tepti kokį nors drėkiklį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2012 09 24, 16:02)
Merginos, kas naudoja AH souffle, noriu paklaustiar juo pasitepus veidą po to tepti kokį nors drėkiklį?  4u.gif

manau kad ne, nes ir taip stipriai drekinanti sufle g.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 24, 18:57)
manau kad ne, nes ir taip stipriai drekinanti sufle g.gif

Kai tepiau kasdieną, man sausino unsure.gif. Beje, ir aprašyme po suflė rekomenduojama tepti drėkiklį. Ne visais atvejais AHA drėkina - iš praktikos.
Atsakyti