Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(julkanos @ 2012 09 21, 07:25)
ant pirmo kremo butina tept krema su SPF (pageidautina nuo 30) nes liksit visa demeta po kai kurio laiko, nes AHA rugštis "reagoja" su saule smile.gif

antras tai penelis, alia pakaitalas kremui, tepti kasdien ir ryte ir vakare arba kaip Jums norisi, skirtas tik sausai odai, ir paskaičius atsiliepimus gan riebus ax.gif sausaodes ji dievina 4u.gif ant jo taip pat apsauga butina

patarčiau kartu užsisakyt ka nors iš neutrogenos apsaugai

aciu uz info. 4u.gif O yra kazkokia rimtesne rugstis,kad naudot trakim kelis kartus i savaite? Nes PC toki turi,galvoju gal kas is AH yra panasaus, arba kitos filmos? (mano oda sausa, tai suprantu koks 14% jau netinka man)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 21 rugsėjo 2012 - 11:24
QUOTE(asmodeja @ 2012 09 21, 10:46)
Na mano atsiliepimai apie kauke
Neina man su ja susidraugauti  doh.gif uztepus grauzia kaip velnias, na bet ko neiskentesi del to grozio  biggrin.gif laikau kokias 5-6 minutes maksimum, nuplovus veidas tikrai neatrodo sveikai, visas kaip nuplikytas raudonas raudonas, po 6 kartu sakiau viskas daugiau nedarysiu, bet kazkaip 7 karta uztepus ir laikant nesijaute jau to grauzimo, tai vel palaikiau apie 5 minutes, deja nuplovus vel tas pats, kita diena tepant krema su aha veidas parausta, grauzia, ir seip odos bukle kazkaip visiskai nepasikeite, jokiu pasviesejimu, paskaistejimu, tik raudonom demem ismetyta sudirgusi oda. Padejau i lentyna, po kurio laiko sakiau pabandysiu vel. O dabar grysiu prie braskines kaukes is eurokos, sita tai paskaistina man veiduka kaip rekiant  smile.gif

neerzinkit odos. Su oda kuo švelniau reikia elgtis. Netinka jums ši kaukė, jei tokie rezultatai po jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 09 21, 10:46)
Na mano atsiliepimai apie kauke
Neina man su ja susidraugauti  doh.gif uztepus grauzia kaip velnias, na bet ko neiskentesi del to grozio  biggrin.gif laikau kokias 5-6 minutes maksimum, nuplovus veidas tikrai neatrodo sveikai, visas kaip nuplikytas raudonas raudonas, po 6 kartu sakiau viskas daugiau nedarysiu, bet kazkaip 7 karta uztepus ir laikant nesijaute jau to grauzimo, tai vel palaikiau apie 5 minutes, deja nuplovus vel tas pats, kita diena tepant krema su aha veidas parausta, grauzia, ir seip odos bukle kazkaip visiskai nepasikeite, jokiu pasviesejimu, paskaistejimu, tik raudonom demem ismetyta sudirgusi oda. Padejau i lentyna, po kurio laiko sakiau pabandysiu vel. O dabar grysiu prie braskines kaukes is eurokos, sita tai paskaistina man veiduka kaip rekiant  smile.gif

unsure.gif kokia reakcija stipri, vos ne kaip po salono pilingo rugštimis doh.gif
o koki krema su aha naudojate? gal tikrai perdaug Jusu odai

perleiskit kam nors 4u.gif nes man ji nepakartojama wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Noya @ 2012 09 21, 12:22)
aciu uz info.  4u.gif O yra kazkokia rimtesne rugstis,kad naudot trakim kelis kartus i savaite? Nes PC toki turi,galvoju gal kas is AH yra panasaus, arba kitos filmos? (mano oda sausa, tai suprantu koks 14% jau netinka man)

yra diskeliai su 14proc gliukolio rugštim, bet jei Jus nenaudojot iki šiol ruščiu, tai palaukit su tokiom drastiškom priemones, nes oda reikia pratinti prie ju, o tai sudeginsit sau veida ir bus kaltos supermamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 21, 13:59)
unsure.gif kokia reakcija stipri, vos ne kaip po salono pilingo rugštimis doh.gif
o koki krema su aha naudojate? gal tikrai perdaug Jusu odai

perleiskit kam nors  4u.gif nes man ji nepakartojama wub.gif
Papildyta:

naudoju alpha hydrox 8 procentu, dar naudoju pakaitomis su vitaminu c krema, bet nuo jo man irgi parausta oda, nesuprantu ar cia normalu ar ne, tai pirmas mano kremas su vit c, sakau gal tokia reakcija normali, pasitepus parausta tam tikros vietos, po kokio pusvalandzio nurimsta g.gif na ir dar naudoju roziu hidrolata. Gal tikria kazka ne taip darau ir perkraunu oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 09 21, 15:22)
naudoju alpha hydrox 8 procentu, dar naudoju pakaitomis su vitaminu c krema, bet nuo jo man irgi parausta oda, nesuprantu ar cia normalu ar ne, tai pirmas mano kremas su vit c, sakau gal tokia reakcija normali, pasitepus parausta tam tikros vietos, po kokio pusvalandzio nurimsta  g.gif na ir dar naudoju roziu hidrolata. Gal tikria kazka ne taip darau ir perkraunu oda  g.gif

na kad parausta tai normalu, bet kad sudirginta oda ir nepraeina ilga laika tai čia nieko gero g.gif
Atsakyti
O kaip derinti AHA ir BHA,esančias skirtinguose produktuose? Ar naudoti vieną ryte,kitą vakare? Ar vieną dieną AHA,o kitą - BHA ? Ar geriau tik vieną kurią naudoti?Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 09 21, 14:22)
naudoju alpha hydrox 8 procentu, dar naudoju pakaitomis su vitaminu c krema, bet nuo jo man irgi parausta oda, nesuprantu ar cia normalu ar ne, tai pirmas mano kremas su vit c, sakau gal tokia reakcija normali, pasitepus parausta tam tikros vietos, po kokio pusvalandzio nurimsta  g.gif na ir dar naudoju roziu hidrolata. Gal tikria kazka ne taip darau ir perkraunu oda  g.gif

reiskia jusu oda netoleruoja vit C, geriau nebenaudokit, nes erzinat oda. Man lygiai tas pats. Vit C apskritai gan stiprus dirgiklis, jei oda i jautruma, jo netoleruoja.
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 09 21, 19:02)
reiskia jusu oda netoleruoja vit C, geriau nebenaudokit, nes erzinat oda. Man lygiai tas pats. Vit C apskritai gan stiprus dirgiklis, jei oda i jautruma, jo netoleruoja.

O kosmetologe rekomendavusi net neuzsimine apie tai, o as kad tepu kad tepu, galvodama kad pagrazesiu doh.gif
Aciu merginos uz paprotinimus 4u.gif
Atsakyti
nuo vit C oda gali parausti.
Atsakyti
O dar klausimas iskilo,naudojant AHA rugstis, minimum kokios SPF kremo reikia? SPF15 netiktu?
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 09 21, 15:22)

As ir kazkada buvau nusipirkus is BodyShop kremuka su vit C doh.gif Uoj kaip man griauzdavo oda, parausdavo, imdavo niezteti.... doh.gif Gerai, kad po poros bandymu susiprotejau pati, kad netinka ax.gif O va pvz nuo AHA ir BHA nieko panasaus nebuvo schmoll.gif

QUOTE(swarcas @ 2012 09 21, 16:34)
O kaip derinti AHA ir BHA,esančias skirtinguose produktuose? Ar naudoti vieną ryte,kitą vakare? Ar vieną dieną AHA,o kitą - BHA ? Ar geriau tik vieną kurią naudoti?Ačiū!

Kol kas as pvz naudoju AHA viena vakara, o kita vakara naudoju BHA, nzn, ar gerai darau, bet kazkaip ryta nesinori man zaistis tiek blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Ar naudojat/naudojot rugstines priemones besilaukdamos? Dabar kaip tycia odos bukle labai suprastejo, turiu ir AHA ir BHA priemoniu, bet kazkaip nedrasu naudot. Prisiskaiciau, kad salicilo rugsties (BHA), kuri man veiksmingiausia, nerekomenduojama nestumo metu, tai visai vengiu, o glikoli kartais panaudoju, bet vien tik ji neduoda norimo efekto sad.gif, nzn kaip del bha daryt, gal nieko, jei kartais panaudociau, negi dabar spuoguotai visa nestuma vaiksciot doh.gif
Atsakyti