Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(lauryna @ 2012 09 20, 10:48)
Julkanos, o pas mus tu kaukiu yra pardavime ?  bigsmile.gif

basanavičiaus ir švitrigailos sankrižoje yra parduotuve GUAM, ten ir buvau ax.gif
pigiau nekur nera, nebent Lenkijoje bunant reiketu pirkt pas atstovus tai išloštum ~15-20%kainos del kurso skirtumo, nes ten kainuoja tiek pat zlotu
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2012 09 20, 10:44)
o ka nuo saules naudojat?

Amellie širdingai prašau paskaitikyt pora psl atgal doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 20 rugsėjo 2012 - 09:53
QUOTE(julkanos @ 2012 09 20, 10:51)
Amellie širdingai prašau paskaitikyt pora psl atgal doh.gif

skaičiau ir susigundžiau Physicians Formula Healthy Wear Powder Foundation SPF 50, ar tikrai patikima apsauga nuo saulės? labai patogu atrodo, nereikia kremų nuo saulės ir pudra tuo pačiu ax.gif nesausina odos labai? kokia spalvą turit? gal Translucent Light ? blush2.gif
Atsakyti
Ar alpha hydrox turi kremuka su retinoliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 20, 09:55)
nesausina odos labai? kokia spalvą turit? gal Translucent Light ? blush2.gif

man ji visiskai nesausina, po pietu su ja islenda Tzonoje blizgesys, pas mane translucent, tai ji tokia permatoma, sakyciau spalvos nesuteikia, daugiau tik sulygina veido odos spalva.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 20, 10:55)
skaičiau ir susigundžiau Physicians Formula Healthy Wear Powder Foundation SPF 50, ar tikrai patikima apsauga nuo saulės? labai patogu atrodo, nereikia kremų nuo saulės ir pudra tuo pačiu ax.gif nesausina odos labai? kokia spalvą turit? gal Translucent Light ? blush2.gif

Translucent Medium, bet jos yra truputi švesesnes, nes naudoju visada pudru ~20numeriukus, tai ši tinka, bet žiemai imčiau Light, man ji "nepabaigiama" už vasara net raidžiu iki galo neištriniau biggrin.gif o naudoju kabuki šepetelį ir tepiu kaip mineraline. Kempinele ten tikrai gera, ir jei kažkur išvažiavus šepetelio neimu nes dydelis su ilgu kotu doh.gif tai kuo puikiausiai tepu su ja thumbup.gif ten apsauga su cinku (aš ji labai gerai toleroju wub.gif )
Papildyta:
QUOTE(~Aylin @ 2012 09 20, 10:59)
man ji visiskai nesausina, po pietu su ja islenda Tzonoje blizgesys, pas mane translucent, tai ji tokia permatoma, sakyciau spalvos nesuteikia, daugiau tik sulygina veido odos spalva.

dienos metu po pietu aš veida pasausinu su lapeliais rebalus surinkti, bet man maskuoja gerai g.gif , o pas Jus translucent be jokio atspalvio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 20 rugsėjo 2012 - 10:03
QUOTE(julkanos @ 2012 09 20, 11:02)

nekemša ši pudra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 20, 11:25)
nekemša ši pudra? smile.gif

ne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2012 09 20, 10:58)
Ar alpha hydrox turi kremuka su retinoliu?  4u.gif

As uzsisakiau sita Alpha Hydrox Retinol ResQ http://www.drugstore...44?catid=182945 smile.gif
Atsakyti
Merginos, dar norėčiau patarimo - o kas kiek laiko ir kaip ilgai jūs tas rūgštines priemones naudojat? Vasarą gal negalima?
Ir šiaip jaučiu, kad truputį oda pasausėjo, gal reikia daryti pertraukas?
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 20, 10:55)

As turiu pacia sviesiausia - ko gero sita ir bus g.gif As ja viena kol kas nelabai pasitikiu, nes kiek skaiciau, reiktu baisiai didelio kiekio pudros, kad apsauga butu galima lygint su kremu unsure.gif Tai as ja vietoj mineralines dabar naudoju, ant spf 15 kremuko.

Man tai problema rast spf krema kuris nekimstu, nekeltu spuogu IR neblizgetu veidas nuo jo doh.gif Nusipirkau vasarai kazkoki Biodermos Mat - ir ka, blizga vistiek mad.gif

QUOTE(Miaška @ 2012 09 20, 14:33)
Merginos, dar norėčiau patarimo - o kas kiek laiko ir kaip ilgai jūs tas rūgštines priemones naudojat? Vasarą gal negalima?
Ir šiaip jaučiu, kad truputį oda pasausėjo, gal reikia daryti pertraukas?

Kol buvau isvykusi atostogu nenaudojau ir pasigailejau doh.gif Siaip vasarai naudoju reciau, bet pvz spuogus man greitai sugydo kaip taskine priemone tept AHA ir Benzoilio peroxida (pakaitomis).
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 09 20, 14:55)
Man tai problema rast spf krema kuris nekimstu, nekeltu spuogu IR neblizgetu veidas nuo jo  doh.gif

Neutrogena Clear Face Sunblock Lotion, SPF 55
drugstore.com su kodu 20proc nuolaida iki ryt visems kremams

taip pat ir su retinoliu ir viskam kitam thumbup.gif
aš Taurei siunčiu užsakyma mirksiukas.gif

o šis išvis apsimoka du kremai už kapeikas , jis sunkesnis ir manau netiks riebiaodems, bet su sausa ir normalia tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 20 rugsėjo 2012 - 14:04
Naudoju aha jau antra vasara be pertrauku - nieko blogo nenutiko.
Atsakyti