QUOTE(Amūra @ 2012 02 08, 13:50)
aš dariau 4 procedūras, kas 2sav. bet absoliučiai jokio poveikio nemačiau o procedūras dariau Sugiharoje, ne bet kur.. tai tik tiek, kad labai gaila išmestų pinigų ( apie 600
) dar turėjau nueit i viena procedūra, bet nei nėjau kokia prasmė kai norimo efekto nemačiau.. kosmetika lygiai taip pat, kosmetologė pasiūlė naudot Anos lotan rūgštini prausikli ir eksfolijuojančia emulsija, sakė ir dėmelės pradings ir spalva bus graži, tolygi.. bet visiškai nieko, antra sezona dabar tepu, nes norėjau sunaudot iki galo o ta geriausia daryt kai saulės nėra, na ir matau kad jokio efekto.. nežinau aš čia mano oda tokia '' ypatinga '' ar priemonės ir produktai prasti..
man irgi panasiai buvo. Kadangi maciau, jog nuo rugstiniu kremu oda akivaizdziai pagereja - prasivalo poros, sumazeja giluminiu spuogu, galvojau, kad jau po proceduru oda isvis atrodys kaip kudikio uzpakaliukas
Emiau 6 proceduras, tai po dvieju-triju pasijaute sioks toks poveikis - oda maziau riebalavos, aisku ta salygojo atsirades pasausejimas, kazkiek dar poros prasivale. Bet ties sia vieta viskas ir sustojo. Oda netapo skaistesne, nepasviesejo demes po spuogu, pigmentines demes. Kazkiek nusivyliau, nes laukiau tikrai didesnio efekto, nes ir bukle odos nebuvo tragiska, atrode taip nedaug truksta iki tobulumo, bet.
Dabar galvoju laiks nuo laiko nueit pasidaryt po procedura, gal ilgalaikis poveikis labiau pasimatys
Papildyta:
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 09, 15:54)
O su kokia kosmetika dare proceduras ir keliu % priemones naudojo?
Dristu speti, kad rezultato nebuvo, nes palaipsniui nebuvo didinamas priemones stiprumas. Bet cia tik spejimas. Ana Lotan priemones silpnokos. Jeigu jau nebuvo norimo rezultato po proceduros, tai, sakyciau, butu buve labai pravartu pabandyti Neostrata kosmetika.
Kodel butent Ana Lotan pasiule?
bent man dare su ODA 25 proc., velesniais kartais 35.
O kodel siulot Neostrata?