Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Filotijia @ 2012 02 11, 02:59)
O gal galima smulkiau,kokios rugstys sulaiko dregme ir kokiomis butu galima jas pakeisti? rolleyes.gif  ax.gif

JBS o iskur gauni tu priemoniu,labai sudomino  4u.gif

glikolis sausina epidermi, o pieno rugstis veikia labiau drekinanciai. Jeigu ne del spuogu, tai gal pieno rugstis geriau. Jeigu spuogai, tai glikolis, salicilas. jeigu del pigmentacijos - kojic ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 02 08, 13:50)
aš dariau 4 procedūras, kas 2sav. bet absoliučiai jokio poveikio nemačiau o procedūras dariau Sugiharoje, ne bet kur..  tai tik tiek, kad labai gaila išmestų pinigų ( apie 600  doh.gif ) dar turėjau nueit i viena procedūra, bet nei nėjau kokia prasmė kai norimo efekto nemačiau.. kosmetika lygiai taip pat, kosmetologė pasiūlė naudot Anos lotan rūgštini prausikli ir eksfolijuojančia emulsija, sakė ir dėmelės pradings ir spalva bus graži, tolygi.. bet visiškai nieko, antra sezona dabar tepu, nes norėjau sunaudot iki galo o ta geriausia daryt kai saulės nėra, na ir matau kad jokio efekto.. nežinau aš čia mano oda tokia '' ypatinga '' ar priemonės ir produktai prasti..  unsure.gif

man irgi panasiai buvo. Kadangi maciau, jog nuo rugstiniu kremu oda akivaizdziai pagereja - prasivalo poros, sumazeja giluminiu spuogu, galvojau, kad jau po proceduru oda isvis atrodys kaip kudikio uzpakaliukas biggrin.gif Emiau 6 proceduras, tai po dvieju-triju pasijaute sioks toks poveikis - oda maziau riebalavos, aisku ta salygojo atsirades pasausejimas, kazkiek dar poros prasivale. Bet ties sia vieta viskas ir sustojo. Oda netapo skaistesne, nepasviesejo demes po spuogu, pigmentines demes. Kazkiek nusivyliau, nes laukiau tikrai didesnio efekto, nes ir bukle odos nebuvo tragiska, atrode taip nedaug truksta iki tobulumo, bet.
Dabar galvoju laiks nuo laiko nueit pasidaryt po procedura, gal ilgalaikis poveikis labiau pasimatys g.gif

Papildyta:
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 09, 15:54)
O su kokia kosmetika dare proceduras ir keliu % priemones naudojo? g.gif Dristu speti, kad rezultato nebuvo, nes palaipsniui nebuvo didinamas priemones stiprumas. Bet cia tik spejimas. Ana Lotan priemones silpnokos. Jeigu jau nebuvo norimo rezultato po proceduros, tai, sakyciau, butu buve labai pravartu pabandyti Neostrata kosmetika. g.gif
Kodel butent Ana Lotan pasiule? g.gif

bent man dare su ODA 25 proc., velesniais kartais 35.
O kodel siulot Neostrata?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 02 12, 11:38)
bent man dare su ODA 25 proc., velesniais kartais 35.
O kodel siulot Neostrata?

Neostrata pasauline kompanija, ja daugiau kas zino, o ODA vietines reiksmes. Rugstis turi ir kitos kosmetikos Anna Lotan, Academie, Biologique Recherche, Cristina ir kt. Taciau jie nesispecializuoja tame isskirtinai.
Jeigu su ODA dare ir reikejo pigmentacija palygint, tai juk jie turi specialu balinanciu rugsciu kokteiliuka. Glikolis pasviesina oda, pasviesina pigmentines demes, bet viska vienodai, tai demes neisnyksta. Pigmentacijai salinti reikia naudoti kitas rugstis, kurios stabdo melageneze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 12 vasario 2012 - 12:27
QUOTE(susidomejus @ 2012 02 12, 13:26)
Neostrata pasauline kompanija, ja daugiau kas zino, o ODA vietines reiksmes. Rugstis turi ir kitos kosmetikos Anna Lotan, Academie, Biologique Recherche, Cristina ir kt. Taciau jie nesispecializuoja tame isskirtinai.
Jeigu su ODA dare ir reikejo pigmentacija palygint, tai juk jie turi specialu balinanciu rugsciu kokteiliuka. Glikolis pasviesina oda, pasviesina pigmentines demes, bet viska vienodai, tai demes neisnyksta. Pigmentacijai salinti reikia naudoti kitas rugstis, kurios stabdo melageneze.

na man pigmentines demes yra like po spuogu, dėl to spalva nevientisa ir visas veidas nusetas tamsiais taskeliais. O kokias rugstis patartumet tada naudot?
Atsakyti
Vakar vel buvau rugstinio valymo, man daro su Natinuel Acne Peeling, kuris veikia butent acne bakterija, siandien jau spuogu nebera tik randeliai nuo spaudinejimo, ana karta poveikis buvo 2-3sav., ziuresiu kaip bus si karta rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 02 12, 14:41)
na man pigmentines demes yra like po spuogu, dėl to spalva nevientisa ir visas veidas nusetas tamsiais taskeliais. O kokias rugstis patartumet tada naudot?

berods ODA turi sviesinanti krema odos pigmentacijai lyginti. Paziurekit ju tinklapyje. tai ten primaisyta rugsciu slopinanciu melanino sinteze. Su kitom kosmetikom nedirbu, tiksliai nezinau, ka jos turi.
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2012 02 11, 02:59)

JBS o iskur gauni tu priemoniu,labai sudomino  4u.gif

Pirkau Kauno "Akropolyje", pirmame aukšte prie visų juvelyrinių "salelių". Žinau, kad ir Megoje prekiaudavo šia kosmetika, bet ar vis dar prekiaujama - negaliu pasakyt. Ir el. parduotuvė yra, bet kainos ten didesnės, nei prekybos vietose blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 11, 09:48)
bet kaina to pilingo wacko.gif

Kaina nejuokinga. Bet, atvirai pasakius, kai paskaičiuoju, kiek pinigų išleidau neveiksmingoms ir "agresyvioms" priemonėms ir kokiam laikui to pilingo užteks, tai verta kiekvieno išleisto cento. Nors pati kosmetikai esu nenusiteikusi mėtyt pinigus, bet šio produkto nelaikau pinigų mėtymu. Išimtis iš taisyklės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 02 12, 12:26)

as rudeni dariau 2 rugstinius pylingus su glikolio rugstimi. labai padejo nes nuo vasaros turejau keleta pigmentiniu demiu, jos nuo pilingo pasviesejo ir sumazejo. thumbup.gif thumbup.gif buti reikeje 4, tai butu isvis dinge. del tam tikru priezasciu negalejau pabaigti proceduru doh.gif
Atsakyti
ka galit pasakyt apie sita

*Aloe barbadensis gel, purified water, hamamelis virginiana (witch hazel), lactic acid (5%) (fermented sugar), polysorbate-20 (coconut), sodium hydroxide (soda), glycerin, sorbitol (berries), salicylic acid (2%), retinol (.05%), azelaic acid, *camellia sinensis (green tea) leaf extract, agaricus bisporus (mushroom) extract, goji berry extract, tocopheryl acetate (vitamin E), allantoin (comfrey), hydroxyethylcellulose (plant fibers), dimethicone, sorbic acid, cymbopogon schoenanthus (lemongrass) oil, caprylyl glycol, phenoxyethanol.
Atsakyti
ar su AHA 8% galima tepti paakius? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 02 26, 14:44)
ar su AHA 8% galima tepti paakius? cool.gif

Kokia tai priemonė? Būna specialūs akių kremai su rūgštimis.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 26, 13:47)
Kokia tai priemonė? Būna specialūs akių kremai su rūgštimis.

Paula's Choice exfoliant 8%
Atsakyti