Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Sunreja @ 2012 09 19, 10:35)
Gal galit nuoroda jo ideti?  4u.gif

Alpha Hydrox
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 19, 10:45)

Aciu, bet cia juo tepti tik tas vietas, kurias noriu pabalinti, jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 09 19, 10:57)
Aciu, bet cia juo tepti tik tas vietas, kurias noriu pabalinti, jo?  g.gif

Taip. Aš tepu tik pigmentines dėmes, nors nėra lengva, kai jos taip išsibarsčiusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 19, 10:31)
Alpha Hydrox su hidrachinonu jau trečią rudenį naudoju, man staigiai tas pigmentines dėmes nušviesina.

Man po 5 naudojimo vakaru rezultato akivaizdesnio nebuvo. Pradejus tepti 2 k. per para, jau i 8-a diena pamaciau kaip graziai pasviesejo demeles thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 09 19, 10:35)

šio nebuvau žiūrėjusi, bet ir šitas žiūriu antroj vietoj silikonas sudėty, kažkaip netraukia jis manęs, nors teigiama, kas silikonas nekemša, skaičiau nemažai atsiliepimu, kad kemša unsure.gif o man tai aktualu, tai nenoriu rizikuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 19 rugsėjo 2012 - 10:27
Mergaitės gal esate bandžiusios Alpha Hydrox INTENSIVE SERUM 14% Glycolic AHA. Labai domina atsiliepimai. 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Ligtais šitas paulos retinolis yra be silikonų.. Jei klystu, pataisykit.
http://www.paulascho...er/moisturizers
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 19, 11:03)
Taip. Aš tepu tik pigmentines dėmes, nors nėra lengva, kai jos taip išsibarsčiusios doh.gif

As tik viena turiu, bet ji mane labai erzina smile.gif

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 19, 11:22)
Man po 5 naudojimo vakaru rezultato akivaizdesnio nebuvo. Pradejus tepti 2 k. per para, jau i 8-a diena pamaciau kaip graziai pasviesejo demeles thumbup.gif .

Va va, prisiskaitau tokiu atsiliepimu ir po to prireikia doh.gif

QUOTE(mylimaa @ 2012 09 19, 11:26)
šio nebuvau žiūrėjusi, bet ir šitas žiūriu antroj vietoj silikonas sudėty, kažkaip netraukia jis manęs, nors teigiama, kas silikonas nekemša, skaičiau nemažai atsiliepimu, kad kemša unsure.gif o man tai aktualu, tai nenoriu rizikuoti

Na nzn, naudoju si seruma kas vakara jau kelis men, niekas nieko man neuzkemsa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 09 19, 11:37)
Ligtais šitas paulos retinolis yra be silikonų.. Jei klystu, pataisykit.
http://www.paulascho...er/moisturizers

šitas be silikonų atrodo thumbup.gif o vat, pradėjau žiūrėti, kaip dar silikonai rašomi sudėtyje, ir ką, atradau kad neotrogenos kremuke su retinoliu yra silikono doh.gif
Papildyta:
lauryna, kaip supratau, naudojate Neutrogenos kremuką http://www.drugstore...86?catid=182945 nepastebėjote, kad darytų ką negero? blush2.gif taip džiaugiausi, kad išsirinkau kremuką su retinoliu, o dabar abejoju
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 19, 11:15)

Papildyta:
lauryna, kaip supratau, naudojate Neutrogenos kremuką http://www.drugstore...86?catid=182945 nepastebėjote, kad darytų ką negero? blush2.gif taip džiaugiausi, kad išsirinkau kremuką su retinoliu, o dabar abejoju

Taip sitas, nieko blogo nedaro. smile.gif O ko cia abejoti ?? pirkite net nedvejodama, tikrai saunus kremas uz gera kaina.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 19, 12:52)
Taip sitas, nieko blogo nedaro. smile.gif O ko cia abejoti ?? pirkite net nedvejodama, tikrai saunus kremas uz gera kaina.

ačiū, kaina tikrai viliojanti biggrin.gif dėl silikono sudvejojau, nes man poros labai linkusios kimštis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 19, 11:57)
ačiū, kaina tikrai viliojanti biggrin.gif dėl silikono sudvejojau, nes man poros labai linkusios kimštis doh.gif

Paulos Beugon nuomone apie si krema :

Healthy Skin Anti-Wrinkle Cream, Night is a good, fragrance-free moisturizer with retinol for normal to dry skin. The retinol is packaged to keep it stable, the amount of green tea is impressive, and the formula contains tiny amounts of two forms of Vitamin E. It is definitely one of the better retinol products at the drugstore.
Atsakyti
[quote=lauryna,2012 09 18, 21:53]
Iskart abieju negalima naudoti, viena vakara aha, kita - retinolis.

as klausiu ar naudojant tik 10 aha proc. duoda efekta? retinolio neturiu smile.gif
Atsakyti