Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Miaška @ 2012 09 18, 22:21)
Maniškis mylimukas BB - Etude House wub.gif
Bandžiau jį tepti tiesiai ant veido be kremo - man per sausa, išryškėja raukšlelės apie akis, visai nepatinka. Todėl pasitepu paprastu kremu, o po kiek laiko - BB, bet netepu apie akis, daugiau patepu dėmėtas vietas, kitur - tik vos vos.
Oda mano tokia, fig suprasi... Neriebi tikrai, bet ir ne sausa, kakta jau popiet blizga, bet va apie akis - jaučiu, kad sausa. Nors neseniai darbe kažkokia kosmetikos kompanija visoms norinčioms odos drėgmę nustatinėjo - tai maniškė puiki g.gif

pabandykit iš neutrogenos bet sheer serijos kombi odai su spf, jie išvis gerus kremus su apsauga išleidžia, greit susigeria ir kas svarbiausia nepalieko jokios pleveles ir neišbalina oda, nes dermalogica tai gins cinkas turiu nuo saules su 45spf vos nešvaru cinka tai tas pats tik kaina kur 30dol o kur 4,99 doh.gif

čia ju kruva visokiams odos tipams tik reikia apsisprest smile.gif

pvz1
pvz2
pvz3
pvz4

kol info ieškojau ir man prireike doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 rugsėjo 2012 - 21:33
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 18, 21:05)
aš galvoju apie Neutrogenos kremą su retinoliu, PC man sudėtis nepatiko blush2.gif tad įdomu ar ir nuo Neutrogenos lupsis oda

Neturetu, nes jis dar ir drekina. Man labiau patinka nei AH retinolis.
Atsakyti
Dėkui, Julkanos 4u.gif , pabraidžiosiu po Amazoną, reikia kitai vasarai ruoštis, o ir žiemą be SPF vis tiek bijosiu išeit, nuo tų visų rūgščių oda gi dar lengviau saulės pagaunama bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 18, 22:32)
Dėkui, Julkanos 4u.gif , pabraidžiosiu po Amazoną, reikia kitai vasarai ruoštis, o ir žiemą be SPF vis tiek bijosiu išeit, nuo tų visų rūgščių oda gi dar lengviau saulės pagaunama bus g.gif

jeigu balta žiema bus, tai manau nuo sniego tai dar labiau saule atspindes ax.gif man tai rodos, (sprendžiu del poveikio akims, sauleta diena kai yra sniego tai be akiniu pasirodyt negaliu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 18, 22:35)
jeigu balta žiema bus, tai manau nuo sniego tai dar labiau saule atspindes ax.gif man tai rodos, (sprendžiu del poveikio akims, sauleta diena kai yra sniego tai be akiniu pasirodyt negaliu  doh.gif )

Manau, kad jus teisi. Tarkim, ziema vaziuojant slidineti i kalnus galima gerokai idegti veida. Todel spf naudoju istisus metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 18 rugsėjo 2012 - 21:47
QUOTE(lauryna @ 2012 09 18, 22:31)
Neturetu, nes jis dar ir drekina. Man labiau patinka nei AH retinolis.

Ačiū 4u.gif o jį galima naudoti kiekvieną vakarą? noriu anytai jį užrodyti ax.gif ir ašku sau, tik jau žinau kad sau naudosiu kartą į savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 18 rugsėjo 2012 - 22:01
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 18, 22:00)
Ačiū 4u.gif o jį galima naudoti kiekvieną vakarą? noriu anytai jį užrodyti ax.gif ir ašku sau, tik jau žinau kad sau naudosiu kartą į savaitę.

Is pradziu rekomenduoju naudoti kas antra vakara, kol oda pripras.
Atsakyti
klausykit, ka tas retinolis daro? nuo rauksliu naudojat ar padeda ir nuo insktiru/spuogu?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 09 19, 06:56)
klausykit, ka tas retinolis daro? nuo rauksliu naudojat ar padeda ir nuo insktiru/spuogu?

Padeda ir nuo spuogu, ir rauksles mazina, ir demeles po spuogu.
Atsakyti
Mano pagrindinis taikinys - pigmentinės dėmės, spuogų neturiu. Antras taikinys - raukšlikės apie akis, kažkaip išryškėjo jau g.gif
Todėl neseniai pradėjau eksperimentuot su AHA/BHA rūgštimis ir retinoliu. Alpha Hydrox su hidrachinonu jau trečią rudenį naudoju, man staigiai tas pigmentines dėmes nušviesina.
Atsakyti
Gal kuri bandet Rasos gelį nuo spuogų probleminei odai su 5 proc AHA ir 2 proc BHA? Kažin, kaip jis veikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 18, 22:05)
Gal ten retinolio labai mazai yra.

Na retinolis ne pirmoj-trecioj vietoj, siek tiek toleliau smile.gif

QUOTE(mylimaa @ 2012 09 18, 22:05)
aš galvoju apie Neutrogenos kremą su retinoliu, PC man sudėtis nepatiko blush2.gif tad įdomu ar ir nuo Neutrogenos lupsis oda

http://www.paulascho...r-retinol-serum sito sudetis nepatiko? g.gif

QUOTE(Miaška @ 2012 09 19, 10:31)
Alpha Hydrox su hidrachinonu jau trečią rudenį naudoju, man staigiai tas pigmentines dėmes nušviesina.

Gal galit nuoroda jo ideti? 4u.gif
Atsakyti