Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(julkanos @ 2012 09 18, 20:35)
be spf 50 neišeinu iš namu schmoll.gif

Ką naudojat? Man jei tepti konkrečiai kremą nuo saulės, o ant viršaus - BB, tai per riebu, nuplauktų viskas, gi nesiprausiu kas rytą po antrą kartą, nuvažiavus į darbą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2012 09 16, 23:09)
Naudoju AH nuo pigmentinių dėmių jau savaitę, tose vietose gerokai nusilupo oda. Ar toliau tepti, ar palaukti? Beje, dėmės stipriai pašviesėjo. Jei laukti tai kiek laiko?  ax.gif

cia koks produktas taip padare? Gal galit parasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 09 18, 20:48)
cia koks produktas taip padare? Gal galit parasyt  4u.gif

http://www.amazon.co...r/dp/B001E919LU
va šitas, vis tik padariau kelių dienų pertrauką, dabar tepu toliau
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 18, 20:41)
Ką naudojat? Man jei tepti konkrečiai kremą nuo saulės, o ant viršaus - BB, tai per riebu, nuplauktų viskas, gi nesiprausiu kas rytą po antrą kartą, nuvažiavus į darbą doh.gif

pudra kompaktine
user posted image
arba šią,
bet ji yra įpakuota kaip kompaktine bet išties yra kremine nupirkau vaistinei su dydžiulia nuolaida ir kainavo apie 40lt, geras dalykelis

user posted image

arba krema neutrogenos clearface su spf 50 arba dermalogica su spf 30 jeigu krem pudras naudoju, priklausomai nuo aplinkybiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 rugsėjo 2012 - 20:26
QUOTE(style18 @ 2012 09 18, 19:38)
Priemonė 10% AHA for oily skin naudojant viena be retinolio duoda efekta?

Iskart abieju negalima naudoti, viena vakara aha, kita - retinolis.

Miaska, tas lupimasis greit praeis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 18, 21:53)
Iskart abieju negalima naudoti, viena vakara aha, kita - retinolis.

o visada pradėjus retinolį naudoti, lupasi oda? blush2.gif firma nesvarbi kuri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 18 rugsėjo 2012 - 20:57
QUOTE(lauryna @ 2012 09 18, 21:53)

Aha, o į darbą tai man kasdien, su tais skūros šmotukais neatrodau bais gražiai doh.gif biggrin.gif

Julkanos, o kuri iš paminėtų priemonių nuo saulės - mažiausiai riebi, geriausiai susigeria? Nes ant viršaus vis tiek tepliosiu BB, vaikai jau žvengia, kad nesimato tų dėmių, bet aš jas matau, ir be BB iš namų neinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 18, 21:56)

As turiu PC seruma su retinoliu, nieks man nesilupa... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 18, 20:56)

Ne visiems lupasi, man tik labai pleiskanojo nuo Alpha hydroxy retinolio. Bet greit praejo, nes pakaitom vakarais naudojau aha.
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2012 09 18, 21:03)
As turiu PC seruma su retinoliu, nieks man nesilupa...  g.gif

Gal ten retinolio labai mazai yra.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 09 18, 22:03)
As turiu PC seruma su retinoliu, nieks man nesilupa...  g.gif

aš galvoju apie Neutrogenos kremą su retinoliu, PC man sudėtis nepatiko blush2.gif tad įdomu ar ir nuo Neutrogenos lupsis oda
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 18, 21:56)
Aha, o į darbą tai man kasdien, su tais skūros šmotukais neatrodau bais gražiai doh.gif  biggrin.gif

Julkanos, o kuri iš paminėtų priemonių nuo saulės - mažiausiai riebi, geriausiai susigeria? Nes ant viršaus vis tiek tepliosiu BB, vaikai jau žvengia, kad nesimato tų dėmių, bet aš jas matau, ir be BB iš namų neinu  schmoll.gif

geriausia tai pirma kompaktine, puikiai išlaiko ir po ja net nereikia kremo jei oda prie riebiu, maskavimas superinis, padaugint neimanoma smile.gif
jeigu krema tai neutrogenos clear face bet jis butent riebiai odai skirtas, ir man asmeniškai sutraukia kaip reikalas bet ant viršaus tepiu drekinama pudra tai viskas ok buna, o kam Jums kremas jeigu Jus naudojat BB, jie gi visi su aukšta apsauga ir po jais nereikia jokiu kremu tept, tiesa koki naudojate?esu ju išbandžiu begale manau kad apie 20, bet sustojau ties dveju (dabar tik viena turiu ir labai patenkinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 rugsėjo 2012 - 21:18
QUOTE(julkanos @ 2012 09 18, 22:17)
o kam Jums kremas jeigu Jus naudojat BB, jie gi visi su aukšta apsauga ir po jais nereikia jokiu kremu tept, tiesa koki naudojate?esu ju išbandžiu begale manau kad apie 20, bet sustojau ties dveju (dabar tik viena turiu ir labai patenkinta)

Maniškis mylimukas BB - Etude House wub.gif
Bandžiau jį tepti tiesiai ant veido be kremo - man per sausa, išryškėja raukšlelės apie akis, visai nepatinka. Todėl pasitepu paprastu kremu, o po kiek laiko - BB, bet netepu apie akis, daugiau patepu dėmėtas vietas, kitur - tik vos vos.
Oda mano tokia, fig suprasi... Neriebi tikrai, bet ir ne sausa, kakta jau popiet blizga, bet va apie akis - jaučiu, kad sausa. Nors neseniai darbe kažkokia kosmetikos kompanija visoms norinčioms odos drėgmę nustatinėjo - tai maniškė puiki g.gif
Atsakyti