Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(lauryna @ 2012 09 16, 20:30)
As ji naudoju vakarais, tai ant virsaus nieko netepu. Demeles tikrai pasviesina. thumbup.gif

ji uztepat ir paliekat, kaip krema?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 16, 19:43)
ji uztepat ir paliekat, kaip krema?

Taip.
Atsakyti
Naudoju AH nuo pigmentinių dėmių jau savaitę, tose vietose gerokai nusilupo oda. Ar toliau tepti, ar palaukti? Beje, dėmės stipriai pašviesėjo. Jei laukti tai kiek laiko? ax.gif
Atsakyti
Pradėjau nertis iš odos doh.gif , įtariu, nuo kremo su retinoliu, nes Alpha Hydrox nuo pigmentinių dėmių naudoju jau trečią rudenį, niekad nesilupau.
Ar dabar palaukti, kol oda aprims, ar naudoti toliau? g.gif Kol kas nusiprausiau ir pasitepiau argano aliejumi, vakare pakartosiu.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 18, 20:03)
Pradėjau nertis iš odos doh.gif , įtariu, nuo kremo su retinoliu, nes Alpha Hydrox nuo pigmentinių dėmių naudoju jau trečią rudenį, niekad nesilupau.
Ar dabar palaukti, kol oda aprims, ar naudoti toliau? g.gif  Kol kas nusiprausiau ir pasitepiau argano aliejumi, vakare pakartosiu.

nuo retinolio, senas odos sluoksnis nueis ir busit graži, aš taip pat pradejau luptis biggrin.gif tik tepiu krema su 10% AHA kaip drekikli, nes nuo aleju bet kokiu darausi spuogota kaip paauglis "tvirtai sedintis ant kokakolos ir fastfudu" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 18, 20:13)
nuo retinolio, senas odos sluoksnis nueis ir busit graži, aš taip pat pradejau luptis biggrin.gif tik tepiu krema su 10% AHA kaip drekikli, nes nuo aleju bet kokiu darausi spuogota kaip paauglis "tvirtai sedintis ant kokakolos ir fastfudu" doh.gif  lotuliukas.gif

O kas kiek laiko tepate kremą su retinoliu? Aš tik dukart patepiau, su dviejų dienų pertrauka, o šiandien darbe žiūriu - pleee, oda lupasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 18, 20:16)
O kas kiek laiko tepate kremą su retinoliu? Aš tik dukart patepiau, su dviejų dienų pertrauka, o šiandien darbe žiūriu - pleee, oda lupasi doh.gif  lotuliukas.gif

dvi dienas retinolis, dvi aha arba seruma (panašaus veikimo kaip esteelauder night recovery (rodos taisingai parašiau blush2.gif ) tik geresni ir žymiai pigesni wub.gif ) dabar kaip po savaites naudojimo retinolio luptis pradejau tai aha krema varau kiekviena diena ir ryte ir kas antra diena vakare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 18, 20:22)
dvi dienas retinolis, dvi aha arba seruma (panašaus veikimo kaip esteelauder night recovery (rodos taisingai parašiau blush2.gif ) tik geresni ir žymiai pigesni wub.gif ) dabar kaip po savaites naudojimo retinolio luptis pradejau tai aha krema varau kiekviena diena ir ryte ir kas antra diena vakare 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Aš ryte prisibijau agresyvių priemonių, kad nuo saulės dar labiau neišryškėtų pigmentinės dėmės, todėl tepu tik vakarais, o ryte - paprastas drėkinantis kremas ir BB kremas su SPF30 ant viršaus.
Alpha hydrox tepu kasdien, bet tik dėmėtas sritis, na ir dukart panaudojau retinolį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 18, 20:30)
Ačiū 4u.gif
Aš ryte prisibijau agresyvių priemonių, kad nuo saulės dar labiau neišryškėtų pigmentinės dėmės, todėl tepu tik vakarais, o ryte - paprastas drėkinantis kremas ir BB kremas su SPF30 ant viršaus.
Alpha hydrox tepu kasdien, bet tik dėmėtas sritis, na ir dukart panaudojau retinolį 4u.gif

Kaip "mixuojat" nuo demiu krema su retinoliu? Naudojat skirtingom dienom vakarais?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 09 18, 20:32)
Kaip "mixuojat" nuo demiu krema su retinoliu? Naudojat skirtingom dienom vakarais?

Būtent taip, ketinau du vakarus į savaitę tepti ant viso veido kremą su retinoliu, bet kai prasilupau jau vietomis, tai luktelsiu, gal užteks vieno karto per savaitę. Šiandien tepsiu Alpha hydrox tik ant kaktos, kuri nesilupa. O kai nustosiu luptis - tepsiu dėmes vėl kas vakarą.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 18, 20:30)
Ačiū 4u.gif

be spf 50 neišeinu iš namu schmoll.gif
Atsakyti
Priemonė 10% AHA for oily skin naudojant viena be retinolio duoda efekta?
Atsakyti