Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 06, 23:53)
as dariau atvirksciai - pradzioj kremas su rugstim visam veidui, o po ~30 min Alpha Hydrox priemone nuo demiu.

Ir kaip rezultatas?

Aš irgi laukiu savo Alpha Hydrox nuo dėmių, bet anksčiau neturėdavau kremo su rūgštimi, tai aptaškuodavau dėmes, kiek palaukdavau, ir tada bandydavau aplink jas kremu pasitept, nu vargo vakarienė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 07, 10:09)
Ir kaip rezultatas?

Naujesnes demes tikrai pasviesejo (like po spuogu), tepiau apie 1.5 men kiekviena vakara smile.gif
Atsakyti
o ta salicilio rugtis kur buna vaistinese, 1 proc, tai cia tas pats BHA? ar kito kazkas?

as tai patepu kartais koki nenaudeli bet tik atskirai, tai padegina gerokai.
bet didesnius plotus tept matyt negalima.
Atsakyti
Sia savaite jau 3 kart isbandziau AH souffle 12 %, tai kol kas labai patiko, is ryto atsikelus veidas atrode lygus, skaistus, svelnus, lyg buciau su krempudra. biggrin.gif
Issamesnius komentarus patiko/nepatiko parasysiu po kokio gero men. naudojimo.
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 09 07, 23:50)
o ta salicilio rugtis kur buna vaistinese, 1 proc, tai cia tas pats BHA? ar kito kazkas?

as tai patepu kartais koki nenaudeli bet tik atskirai, tai padegina gerokai.
bet didesnius plotus tept matyt negalima.

tas pats ax.gif esu naudojusi, 1% salicilio rugšties tirpalą, labai nebrangus, veiksmingas, tik labai sausindavo odą, labai doh.gif valydavau su juo T zoną ir kitas problemiones vietas ant veido. Rezultatus duodavo, bet dėl to sausinimo nebenaudoju blush2.gif
Atsakyti
Dar plius ten grynas alkoholis, tai manau, daugiau žalos nei naudos..
Atsakyti
QUOTE(body @ 2012 09 08, 14:44)
Dar plius ten grynas alkoholis, tai manau, daugiau žalos nei naudos..

dėl alkoholio sutinku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 09 05, 18:51)
kaip suprantu cia dasipylet BHA?  g.gif

parasykit veliau kaip poveikis  rolleyes.gif

Nu ką, jau naudoju kuris laikas, tai galiu pasakyt, kad esami spuogeliai tikrai nyksta, ir naujų neatsiranda pakolkas biggrin.gif
Galvoju kitąkart BHA piltis į toniką, tik tuomet tikriausiai didesnį procentą reiks, nes kremas man per skystas g.gif
Atsakyti
Gal kas žino, ar galima kosmetiką su rūštimis naudoti odai su išsiplėtusias kapiliarais? Bėda, kad mano oda ne tik labai riebi su išsiplėtusiomis poromis, bet ir išsiplėtę kapiliarai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 14 rugsėjo 2012 - 12:00
QUOTE(lauryna @ 2012 09 08, 11:03)
Sia savaite jau 3 kart isbandziau AH souffle 12 %, tai kol kas labai patiko, is ryto atsikelus veidas atrode lygus, skaistus, svelnus, lyg buciau su krempudra. biggrin.gif
Issamesnius komentarus patiko/nepatiko  parasysiu po kokio gero men. naudojimo.

Aš porą savaičių naudoju "Alpha hydrox" suflė ir "Nourishing cleanser" prausiklį. Abu gaminiai patinka. Prausiklis kvepia rūgštele, švelniai ir gerai prausia odą (ir makiažą kartu), bet visai nesausina. Su kitais rūgštiniais prausikliais būdavo bėda, kad sausėdavo oda, todėl šis - geras pasirinkimas. Taip pat taupus. Po AHA 12 % suflė oda šviesi, lygi, skaisti, laabai minkšta. Tiesa, ji ir sausina, todėl būtinas kokybiškas drėkinimas. Beje, pastebėjau, kad naudojant ne vieną "Alpha Hydrox" produktą, o daugiau iš šios linijos, rezultatai akivaizdesni. Žodžiu, aš patenkinta ir dairausi gero drėkiklio. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 15 rugsėjo 2012 - 16:17
QUOTE(Victorious @ 2012 09 15, 16:01)
Aš porą savaičių naudoju "Alpha hydrox" suflė ir "Nourishing cleanser" prausiklį. Abu gaminiai patinka. Prausiklis kvepia rūgštele, švelniai ir gerai prausia odą (ir makiažą kartu), bet visai nesausina. Su kitais rūgštiniais prausikliais būdavo bėda, kad sausėdavo oda, todėl šis - geras pasirinkimas. Taip pat taupus. Po  AHA 12 % suflė oda šviesi, lygi, skaisti, laabai minkšta. Tiesa, ji ir sausina, todėl būtinas kokybiškas drėkinimas. Beje, pastebėjau, kad naudojant ne vieną "Alpha Hydrox" produktą, o daugiau iš šios linijos, rezultatai akivaizdesni. Žodžiu, aš patenkinta ir dairausi gero drėkiklio. rolleyes.gif

O as maniau kad kaiptik sis kremas drekina g.gif
Atsakyti
Merginos, ar yra kuri naudoja ir rugstines priemones ir savaimini idegi veidui? Kaip sios dvi priemones draugauja? g.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti