Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

nusipirkau Neostrata ultra smoothing lotion 10 proc AHA, nieko nesilupa, nepasakyciau kad isvis kakoks efektas yra, o pardaveja is sugiharos aiskino kad man bus per stipru, busiu apsiserpetojus ir bande prausikli ikist doh.gif gerai, kad saves paklausiau.

visa veida issitepu, pra kartu dienoje, kazkiek pasviesino gal demeles, bet inkstiro nepravalo. logiska, nes nesilupa anei kiek..
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 04, 10:39)
Mano oda panasi i jusu , tai naudohu bha lotion ir puikiai tinka.

ji reikia uzpeti ir palikti kaip krema ar tiesiog su vatos disku pavalyti veida?
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 09 04, 10:22)
nusipirkau Neostrata ultra smoothing lotion 10 proc AHA

O kiek laiko naudojat? Nepamirskit, kad dienomis turit butinai teptis kremu su spf.
Atsakyti
O kiek laiko naudojat? Nepamirskit, kad dienomis turit butinai teptis kremu su spf.

kelias dienas. aisku mazoka, daryt isvadoms. bet esu su gipsu, tai i lauka neisiu menesi koki biggrin.gif
tai ir spf nenaudoju.

jei kas jungsites prie kokio uzsakymo rugstinem priemonem, paminekit prasau, nes butu aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 09 04, 16:47)
kelias dienas. aisku mazoka, daryt isvadoms. bet esu su gipsu, tai i lauka neisiu menesi koki  biggrin.gif
tai ir spf nenaudoju.

jei kas jungsites prie kokio uzsakymo rugstinem priemonem, paminekit prasau, nes butu aktualu  4u.gif

Sitoj temoj negalima kooperuotis pirkimams smile.gif
Tikrai, kad anksti darot isvadas... smile.gif Po menesio parasykit kokie pojuciai ir poveikis.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 04, 14:57)
ji reikia uzpeti ir palikti kaip krema ar tiesiog su vatos disku pavalyti veida?

Uztepti kaip krema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 12, 12:03)
ka tik skambinau į VU vaistinę tai pasake kad įmaišo kiek reikia salicilo rugšties (noriu 2proc)  (noriu dar sieros 1proc. nes labai gerai toleruoju) į bet kuri atneštą  kremą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , nes turiu vieną matizuojančia pigeną iš eveline (iš sos serijos) man jis super praeina , valiooooooo lotuliukas.gif

Na ka gi, išbandžiau smile.gif
Nunešiau i vaistinę savo Neostratos ultra smoothing lotion su 10 aha likutį, kad man dapiltų 2 proc. salicilo rugšties.
Kainavo apie 6 lt., atsiėmiau kitą dieną. Kremukas buvo skystesnis, perpiltas į jų tarą. Ir kas įdomiausia galiojimas užrašytas dvi savaitės g.gif Blyn, o tai pamačiau tik namie... Per tiek tikrai nesutepsiu, ten kaskur apie 50ml like (tepu vakare). Pakolkas tik vieną kartą panaudojau, žiūrėsiu kaip odai patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2012 09 05, 11:47)
Na ka gi, išbandžiau smile.gif
Nunešiau i vaistinę savo Neostratos ultra smoothing lotion su 10 aha likutį, kad man dapiltų 2 proc. salicilo rugšties.
Kainavo apie 6 lt., atsiėmiau kitą dieną. Kremukas buvo skystesnis, perpiltas į jų tarą. Ir kas įdomiausia galiojimas užrašytas dvi savaitės  g.gif Blyn, o tai pamačiau tik namie... Per tiek tikrai nesutepsiu, ten kaskur apie 50ml like (tepu vakare). Pakolkas tik vieną kartą panaudojau, žiūrėsiu kaip odai patiks smile.gif

nesamone del galiojimu, man šeškines gamybinei vaistinej pasake kad galioja tiek kiek kremas (taip supratau kad turi jie rašyt kad 2sav, o realiai priklauso nuo kremo galiojimo )
Atsakyti
Na ka gi, išbandžiau
Kainavo apie 6 lt., atsiėmiau kitą dieną. Kremukas buvo skystesnis, perpiltas į jų tarą. Ir kas įdomiausia galiojimas užrašytas dvi savaitės  Blyn, o tai pamačiau tik namie... Per tiek tikrai nesutepsiu, ten kaskur apie 50ml like (tepu vakare). Pakolkas tik vieną kartą panaudojau, žiūrėsiu kaip odai patiks 

kaip suprantu cia dasipylet BHA? g.gif

parasykit veliau kaip poveikis rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, BHA.
Pakolkas jaučiu, tik kad labiau griaužia smile.gif tikiuosi išsinaikinti tuos kelis spuogelius, niekšus smile.gif
Atsakyti
Labas, prieš porą dienų nusipirkau rasos kremą su BHA ir siera, o šiandien iš pašto pasiėmiau Alpha Hydrox nuo pigmentinių dėmių. Ir man iškilo klausimas, kiek laiko turi praeiti po pasitepimo kremo nuo pigmentinių dėmių, kad galėčiau tepti Rasos kremą? g.gif Ar galiu jš iš vis tepti? Nes nuo dėmių tepu tik tam tikras vietas, bet visame veide, taškuoju ir drėkinimo reikia, norisi kremu pasitepti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2012 09 06, 22:30)
Labas, prieš porą dienų nusipirkau rasos kremą su BHA ir siera, o šiandien iš pašto pasiėmiau Alpha Hydrox nuo pigmentinių dėmių. Ir man iškilo klausimas, kiek laiko turi praeiti po pasitepimo kremo nuo pigmentinių dėmių, kad galėčiau tepti Rasos kremą?  g.gif Ar galiu jš iš vis tepti? Nes nuo dėmių tepu tik tam tikras vietas, bet visame veide, taškuoju ir drėkinimo reikia, norisi kremu pasitepti... 4u.gif

as dariau atvirksciai - pradzioj kremas su rugstim visam veidui, o po ~30 min Alpha Hydrox priemone nuo demiu.
Atsakyti